Detail Sıcak Fırsatlar

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kardesim Ürün kullanişli 10₺ cok iyi fiyat ancak Sprey basliklar hep sorunlu ben daha sonuna kadar bitiremedim hicbirini hepsi yarida veya bitmesine ceyrek kala hep başliklar bozuluyor Ama Malzeme güzel Aerosol olarak kullanmak keyifli

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Kardesim Ürün kullanişli 10₺ cok iyi fiyat ancak Sprey basliklar hep sorunlu ben daha sonuna kadar bitiremedim hicbirini hepsi yarida veya bitmesine ceyrek kala hep başliklar bozuluyor Ama Malzeme güzel Aerosol olarak kullanmak keyifli
şişeyi delip spray kutuya akıtarak kullanabilri miyiz abi?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
abi bunun raf ömrü ne kadardır ortalama?
10 yıl. ama firmada indirimli ürünler çok eski. geçen yıl aldıgım ürün 03.2012 üretimiydi.
eski oldugu için muhtemel itici gaz işlevini yitirmiştir. her basım öncesi iyi çalkalanması gerekli birde başlıkları degiştirin boya nazullarıyla ( yalpaze atan ) kulanın ki basınç ihtiyacını minimize etmiş olun. tüketimi çogaltabilirsiniz şişe içindeki . gaz azaldıkça dıştanda sıkarak alanı daraltın iyice sıkışsın gaz. bunlarla birazdaha fazla kullanabilirsiniz.
İki yıl olabilir . Ama daha uzun ise bilen abilerim mutlak yanıtlar 8-10 tane alıp stoklamalı :)
stok önermiyorum. eski tarihli ürünse. firmayla görüşün ona göre alım yapın. hemen tüketilecek kadar alım daha makul olacaktır.