Detail Sıcak Fırsatlar

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Sefa hocam senin mesajini gorup son adet olani ben aldim. Dun kargoya verildi, bugun geldi. Gelen urun asagida. :) İade talebi actim.

İste Guvenilir dedigimiz Esnaf buysa daha ne diyeyim hocam Adamlar Birde Divortex ve 3D Bayisi İnsallah diger alan arkadaşlara da bundan gondermemislerdir.

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İste Guvenilir dedigimiz Esnaf buysa daha ne diyeyim hocam Adamlar Birde Divortex ve 3D Bayisi İnsallah diger alan arkadaşlara da bundan gondermemislerdir.
N11 üzerinden mesaj attım. Ben 3D Grand Slam ürününü aldım siz bu ürünü göndermişsiniz diye. Mağaza cevap döndü: "Paketleme sırasında bazen böyle yanlışlıklar olabiliyor bunun için özür dileriz. Satın aldığınız ürün stoklarımızda kalmadığı için iade talebi açabilirsiniz."

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
N11 üzerinden mesaj attım. Ben 3D Grand Slam ürününü aldım siz bu ürünü göndermişsiniz diye. Mağaza cevap döndü: "Paketleme sırasında bazen böyle yanlışlıklar olabiliyor bunun için özür dileriz. Satın aldığınız ürün stoklarımızda kalmadığı için iade talebi açabilirsiniz."
O konuyla ilgili bir durum vardı, ürünü fiyat geçti diye göndermezse veya stok biterse siparişi iptal edip puan düşürmemek için yanlış ürün gönderip iade alıp olayı tatlıya bağlıyorlar.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Son düzenleme:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Söyle bir durum ürünün stokta olmadigini biliyorlar ama Divortex motor temizleyicisini gonderirken bilmiyorlar karistiriyorlar Acik konusalim Divortex i gonderelim buyuk ihtimal kabul eder iade ile ugrasmaz zaten fiyatta uygun vs kendilerince degerlendirmislerdir ve yollamislardir bosuna yalan soylemeye ne gerek var neyse bu firmayida kara tahtata yazalim aklimizda olsun.

HellraiserTR

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA

Mannlincher

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Muğla / Şanlıurfa
Güncel kurlarda iyi fiyat. 2 adet alımda 11₺ indirim var.

n11.com’dan Turtle Wax Hibrid Hızlı Cila 750 ML seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi’nde milyonlarca ürün, harika fiyatlarla!
Turtle Wax Hibrid Hızlı Cila 750 ML Fiyatları ve Özellikleri
Açıklamadaki " Hibrid Tekonloji Koruyucu Bariyer, su lekelerinden, böcek kalıntılarından, kuş pisliklerinden, şehir kirliliğinden oluşan kimyasal lekelerden aracınızı korumaya yardımcı olur. " ibaresi dikkatimi çekti.

Bulunduğum konumda kuş pisliğinden kaçınamıyorum, bu ürünün uygulaması da kolaysa edinmek isterim tavsiye eder misiniz?

HellraiserTR

Çaylak Detaycı
Üye
İl
KONYA
Açıklamadaki " Hibrid Tekonloji Koruyucu Bariyer, su lekelerinden, böcek kalıntılarından, kuş pisliklerinden, şehir kirliliğinden oluşan kimyasal lekelerden aracınızı korumaya yardımcı olur. " ibaresi dikkatimi çekti.

Bulunduğum konumda kuş pisliğinden kaçınamıyorum, bu ürünün uygulaması da kolaysa edinmek isterim tavsiye eder misiniz?
Hocam forumda inceleme konuları mevcut :)
Turtle Wax Dry&Shine Hybrid Rinse Wax
İnceleme - Turtle Wax Dry&Shine Hızlı cila

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
detay dışı olarak görmüyorum ve güzel bir detaycı hediyesi olabilir diye düşündügüm için konsept dahilinde olduğunu varsayarak paylaşıyorum.
belki ilgisini çeken olur. bir fırsat fiyat ürünü degildir.

Karaca Cars 6 Kişilik Kahve Fincan Takımı 80 ml Karaca

iyi detaylar.