Detail Sıcak Fırsatlar

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #3,101
Shiny Garage Türkiye ye İlk Geldiginde Gercekten fiyatlar çok güzeldi Artan kur ve Ek Maliyetler Shiny Garage yi Lüx Marka Haline getirmiş nerdeyse Baktim şoyle ortalama fiyatlar a Pahali ile Ucuz Arasinda Bazi ürünlerin fiyatlari guzel bazilari cok pahali

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hepsiburada 100/20 indirim kodu PETROL20 detay ürünlerinde de geçerli
Ya bu kodlar benim sepetteki ürünlerin hiçbirinde geçerli olmuyor :( Aynı şekilde n11'de 350 TL'ye 30 TL kupon veriyor kaç keredir de denk düştü ama ne hikmetse benim sepetteki ürünleri adamdan saymıyor.
Mesela, dünkü tavsiye50 kuponunu hepsiburada'da zeytinyağında kulllanayım dedim uygulamadı. Başka üründe denedim olmadı. Sinirlendim kapadım ekranı.
Sözün özü, kod paylaşan herkese teşekkür ederim ama bana hiç faydası olmadı, olmuyor :(

raptor187

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gaziantep
Ya bu kodlar benim sepetteki ürünlerin hiçbirinde geçerli olmuyor :( Aynı şekilde n11'de 350 TL'ye 30 TL kupon veriyor kaç keredir de denk düştü ama ne hikmetse benim sepetteki ürünleri adamdan saymıyor.
Mesela, dünkü tavsiye50 kuponunu hepsiburada'da zeytinyağında kulllanayım dedim uygulamadı. Başka üründe denedim olmadı. Sinirlendim kapadım ekranı.
Sözün özü, kod paylaşan herkese teşekkür ederim ama bana hiç faydası olmadı, olmuyor :(
Bence kategori olarak ayırıyor hocam hepsiburada detail ürünlerinde geçiyor ama temel gıdada indirim yapmıyor olabilir n11 apayrı bir dünya.
Gyeon preserve mesela 126 liraya geliyor indirimi uyguladı dun de soft99da denedim onda da uyguladı hoş şu anda ürün alamıyoruz da :) kısacası detail ürünlerinde geçiyor abi kod.

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
abi bende de kodu kabul etmedi ilk başta. Sonra o 50 tl'lik kod mobile özel diyordu oradan denedim oldu.

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Geç kalmışsındır. Akşam vakti kupon kullanılmıyordu.

Şimdi de Amazon'da 30/100 var. Hesapta geçiyor mu diye aşağıdaki linki deneyebilirsiniz.

Amazon.com.tr: TR nudge 20

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Geç kalmışsındır. Akşam vakti kupon kullanılmıyordu.

Şimdi de Amazon'da 30/100 var. Hesapta geçiyor mu diye aşağıdaki linki deneyebilirsiniz.

Amazon.com.tr: TR nudge 20
Amazon'dan da üyelik açmaya nasıl üşeniyorum anlatamam. Mobilden bir şey bakmak almak da hiç bana göre değil. Akşam vakti dediğin de 17:00'de denedim olmadı. Dün akşam mesela geç saatte hepsiburada'da ev ürününde o kodu denedim hayret indirim yaptı bende satın aldım. Yani, onun saati vardır da 23:59'dur. Ama bir enayilik var ki 50TL'lik kod benim sepetteki envayi çeşit üründe çalışmadı.