Bosch Yüksek Basınçlı Yıkama Araç UniversalAquatak 135 (Nozül, köpük nozülü, şeffaf su filtresi, yüksek basınçlı tabanca, 7 m hortum, 5 m kablo, 1900 watt, basınç: 135 bar, maks. Debi: 410 l / saat) https://www.amazon.com.tr/dp/B06XRDTQFP/ref=cm_sw_r_cp_api_i_YMJPRDYSSY644HTPBYJ4 Çok iyi fiyat piyasada en düşük 2.600 tl ve üzeri Amazon 2.206 tl
Bu makineyi a101 de 359 liradan tesadüfen gördüm, Attlas eco pw 1200 modeli. Alınır mı sizce bir tane var sadece? (Gördüğüm a101 çok ücra bir kasabada anadoluda)
Benimde fiyatı ile dikkatimi çekti, artık eldivenlerin bile 250-300 gibi fiyatların havada uçuştuğu günlerde 86 liraya arkasında da Meguiar's olması ile alıp denenebilir diye düşünmüştüm En azından 2 tane alıp üst kısımları biri ile alt çamurlu kısımları diğeri ile yıkanabilir.
Bu makineyi a101 de 359 liradan tesadüfen gördüm, Attlas eco pw 1200 modeli. Alınır mı sizce bir tane var sadece? (Gördüğüm a101 çok ücra bir kasabada anadoluda)
A101 den alınan ürünler 15 gün içinde sorgusuz iade ediliyordu. İsterseniz bir alıp deneyin baktınız hoşunuza gitmedi iade edersiniz. Tabi öncesinde görevlilere bir sorun iade durumunu yatırım tavsiyesi değildir
A101 den alınan ürünler 15 gün içinde sorgusuz iade ediliyordu. İsterseniz bir alıp deneyin baktınız hoşunuza gitmedi iade edersiniz. Tabi öncesinde görevlilere bir sorun iade durumunu yatırım tavsiyesi değildir
ben ürün almadım buradan malesef nette bu pompayı araştırırken gördüm fiyatı baya cazip geldi paylaşmak istedim eski fiyat kapanmış bir yerde olabilir galiba fiyat baya uygun geldi bana çünkü
Bu siteden kesinlikle alışveriş yapmayın, zamanında bende moralex için sipariş verdim para yatırdığım banka hesabı yardım kurumun banka hesabı çıktım adamları aradım durumu anlattım onlarda şaşırdı. uzak durun.