Detail Sıcak Fırsatlar

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
12 de bitiyormuş hocam indirdim kısa süreliğine başlamış muhtemelen ben de son anda gördüm
12 de bitmedi. Ben bir kaç parça ürün alacaktım gece saat01:30 da hale indirim devam ediyordu fakat ben vaz geçtim almadım ürünleri. Siz foruma yazıdıktan hemen sonra ben girdim ürün satıştan kaldırılmıştır diye hata verdi Hepsiburada da. Yoksa başka detay ürünlerinde indirim vardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fiyat çok uygunmuş, bilgilendirme için çok teşekkürler. Normal beyaz lateks eldivende M kullanıyorum, Siyah ekstra kalında L mi almak gerekir sizce?
Beyazlar doktor eldiveni diye bilinir, detay işinde çok dayanıklı olmaz, siyahlar nitril olarak geçiyor biraz daha kalın ve dayanıklıdır, parmak uç kısımları daha kalındır.

Tutankhamun

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Siyah nitril eldivenler çok çabuk parçalanıyor kimyasal ile temas edince tamir işlerinde güzel ama iş görüyor

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Siyah nitril eldivenler çok çabuk parçalanıyor kimyasal ile temas edince tamir işlerinde güzel ama iş görüyor

VOG-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben haspet markasının ekstra kalın olanını almıştım, bir eldiveni 3-4 detay kullanıyorum. Ha bazen bir yıkamada yırtıldığı da oluyor. Kullanım şekline bağlı tabi ki.