Detail Sıcak Fırsatlar

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Öne çıkan konu #3,841
Harbiden bnde kaliteli bir bagaj düzenleyici arayışı içindeyim, şöyle cırt cırt ile kenara tutturulacal içindr bölmeleri olacak. Aliexpress te var da kargo filan uzun iş. Kullanıp memnun olunan bir ürün varsa önerileri almak isterim
GoodYear Bagaj Organizeri bi bakın isterseniz fiyatı biraz tuzlu ama aşırı kaliteli sağlam. Büyük bir çanta ama kullanmayacaksanız bi bölmesini kapatıp küçültebiliyorsunuz.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Zamanında bez falan atarım diye bundan da almıştım ama zamanla ağzı yüzü yamulup bezin ağırlığından ağzı açılıp yere düşünce ceza verdim :D

Meguiars çanta bu işte çok iyi bence. Yeterli gelmezse 2.yi alıyor insan, birine bez birine sprey şişe koyarım diye :D
Vayy mustafa hocam selamlar.Orası öyle tabi 55 tl nedir gördüm pasladım direk :D

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Ben bagajda bir şey tutamıyorum. Hanım ile anlaşmamız var. Önceki aracımı satarken 5 tane orta boy çöp torbası dolu malzeme çıktı arabadan. Bu arabaya hiç bir şey koyamayacaksin dedi. 6 ay dayanabildim, şimdi bunun da her yerine bişey atıyorum. Lazım olur diye, :) . Hatta akü şarj kablosu vardı, yolda kalan birinin işine yaramıştı. :) Şu anda ; küçük bjr şişe de i2, yine küçük bir şişede lotar, birde cam temizleyici tutuyorum. Birde yaz gelirken küçük bir şişe de böcek temizleyici tutacağım :) ..

Cevher

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul