Detail Sıcak Fırsatlar

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Peki , bende iki tane olmasaydı. Bir tane daha alırdım . En son gelen kargoyu hanım gördü. " Lastik parlatıcı nedir ya! " diye tiiiiyeee aldı. Birde buna bu kadar para mı verdin diye!! Yalan da söyleyemedim ..
Benim annemde lastik parlasa ne parlamasa ne diyor. Fiyatını öğrenince ister istemez sitem ediyor. Evde iki tane olduğundan haberi yok :)

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Peki , bende iki tane olmasaydı. Bir tane daha alırdım . En son gelen kargoyu hanım gördü. " Lastik parlatıcı nedir ya! " diye tiiiiyeee aldı. Birde buna bu kadar para mı verdin diye!! Yalan da söyleyemedim ..
Abi yenge yine 50/50 mantıklı bişi söylemiş, bizim gibi detaycılar harici çok da kullanmıyor insanlar, parlasa ne olur parlamasa ne olur diyor.
Bizim evdekiler purestar duplex kurulama havlusunun fiyatını görünce "kurulamaya ne gerek var" diyorlar :) Zaten sıcak havada kendiliğinden kururmuş :)

Stilwater

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Biz de 477₺ ye alabiliyoruz diye sicakfirsatci saniyoruz kendimizi:) sizin tutara dusurebilmek icin sahsi bir indirim mi tanimladiniz?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
60 TL kuponum vardı. Ayrıca Yapı Kredi Bankası TL Card ile 500 TL üstü alışverişe 1-30 Nisan tarihleri arası 150 TL. Puan veriyor ondan dolayı bu fiyata denk geldi.

BahadirA.

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
60 TL kuponum vardı. Ayrıca Yapı Kredi Bankası TL Card ile 500 TL üstü alışverişe 1-30 Nisan tarihleri arası 150 TL. Puan veriyor ondan dolayı bu fiyata denk geldi.
Ben de garantinin 750/200 kampanyasindan faydalanmistim,12den sonra yine bi bakayim,tesekkurler

Cycl3s

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Almayi dusunup de hala almayan varsa Tik hizinda 100₺ lik kuponla guzel fiyata geliyor

Bir taneyi 510'dan almıştım, duramadım şimdi 483'den bir tane daha aldım. İleride özleriz bu fiyatları. Sağolun hocam.

Unique

Acemi Detaycı
Üye
İl
Konya/Taşkent
https://app.hb.biz/PWD7e9Dk5IEq

Slopes wash mitt, sepette 162 liraya düşüyor.. Eğer Premium üyelik varsa kargo da ödemiyorsunuz.. Tavsiye ederim

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam alanlar yorumlarda Slopes le alakasız ürün gönderildiğini yazmış. Okudunuz mu bilmiyorum.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Ayni saticidan aldniz mi? Yorumlarda gorseldeki urunun gonderilmediginden bahsedilmis
Aynı satıcıdan almadım, başka satış platformlardan almıştım, siz söyleyince yorumlara baktım, sanırım slopes in ilk versiyonunu satıyor. Fiyat olarak ilk versiyonun da yorumları iyiydi.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Bu linkten ve saticidan almayin birsey ya Normal 30₺ eldiven gonderiyor yok Beyaz mavi kalmadi tek renk mavi gonderiyoruz demiş hikaye yani + Olarak Bu eldiveni Detaymarketim,Boya Marketim,Kevser Erdem gibi saticilardan da almayin kargonuzu yollamiyorlar malasef 2/3 alisverisim oldu yollamadilar.Teyitleri mevcut.

İlla ki Slopes Eldiven alacaksaniz @Cila Kutusu satıcısından alabilirsiniz Forumumuzun Üyesidir.

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Bu linkten ve saticidan almayin birsey ya Normal 30₺ eldiven gonderiyor yok Beyaz mavi kalmadi tek renk mavi gonderiyoruz demiş hikaye yani + Olarak Bu eldiveni Detaymarketim,Boya Marketim,Kevser Erdem gibi saticilardan da almayin kargonuzu yollamiyorlar malasef 2/3 alisverisim oldu yollamadilar.Teyitleri mevcut.

İlla ki Slopes Eldiven alacaksaniz @Cila Kutusu satıcısından alabilirsiniz Forumumuzun Üyesidir.
Satıcıyı şikayet ettim, kayıt oluşturdular, forumdaki arkadaşlar da kusura bakmasın, yorumlara bakmadan tavsiye de bulundum. Bazen firma küçük olur iyi ürün gönderir, bazen de firma büyük olur kullanılmış ürün gönderir. Dikkat etmek lazım, durumu erken fark eden arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum derim. Kaş yapalım derken göz çıkartmak olacaktı. Mesajlarım silinebilir.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Satıcıyı şikayet ettim, kayıt oluşturdular, forumdaki arkadaşlar da kusura bakmasın, yorumlara bakmadan tavsiye de bulundum. Bazen firma küçük olur iyi ürün gönderir, bazen de firma büyük olur kullanılmış ürün gönderir. Dikkat etmek lazım, durumu erken fark eden arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum derim. Kaş yapalım derken göz çıkartmak olacaktı. Mesajlarım silinebilir.

Asıl biz teşekkür ederiz, faydalanmamizi düşünerek paylaşım yaptınız. Bu çok ince bir davranış. Bende yorumları merak edip okuyayım dedim. Sonuçta birbirimize faydamız dokunuyor ise ne mutlu bize. İlginizden dolayı ben teşekkür ederim .