Detail Sıcak Fırsatlar

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Öne çıkan konu #4,061
Shell'de 1 lt 4 mevsim cam sularında 1 alana 1 bedava var. 2 lt'si 65 TL olması lazım. Ankara, İstanbul ve İzmir'de vardı sanırım. Yine kontrol etmekte fayda var. 3-4 yıldır kullanıyorum, Ankara'da saf halde kullanımda yetiyor(ürün saf kullanımda -20 dereceye kadar dayanır yazıyor).
Benim evin altindaki shell de gecerli :terlisırıtan: alayim bari bende

hfurkan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Dostlar IYZICO aracılı ödemelere %20 iade aralık sonuna kadar devam ediyor. Cila kutusu aracılığı ile değerlendirebilirsiniz.

Ayrıca her 1500 lira alışverişe iyzico kendi içinde çekiliş hakkı veriyor, bilginiz olsun.
Tek kullanımlık değil mi hocam bu kampanya?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Shell'de 1 lt 4 mevsim cam sularında 1 alana 1 bedava var. 2 lt'si 65 TL olması lazım. Ankara, İstanbul ve İzmir'de vardı sanırım. Yine kontrol etmekte fayda var. 3-4 yıldır kullanıyorum, Ankara'da saf halde kullanımda yetiyor(ürün saf kullanımda -20 dereceye kadar dayanır yazıyor).
Hangi shellerde geçerli olduğunu görebileceğimiz bi site varmı hocam :)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Tek kullanımlık değil mi hocam bu kampanya?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitesinde kampanyalarla ilgili kampanya koşullarında "Her bireysel müşteri bir kez faydalanabilir" ibaresi mevcut.. Buna göre değerlendirmek lazım.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Kampanya aralık sonuna kadar diye yazmışlar siteye ama bilemedim,bende yarın uğrucam bakalım.Aynı günde farklı shellerdenmi alabiliyoruz hocam ? Almışken 8-10 tane alayım demiştim bende
Hahaha 8-10 tane imkansız, çünkü aynısını bende yapacaktım maalesef günde 1 defa alışveriş yapılabiliyormuş. Yoksa her gelen toplar giderdi :D :D

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hahaha 8-10 tane imkansız, çünkü aynısını bende yapacaktım maalesef günde 1 defa alışveriş yapılabiliyormuş. Yoksa her gelen toplar giderdi :D:D
toplamaya başladım abi ben :sırıtan1: 2 aracım var ikisininde shell kartları ayrı,allahtan yol üstü sabah işe gelirken günlük 4 adet alsam toplam 16 tane alabiliyorum yeterde artar bana :utandımx:

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Tesadüfen az önce gördüm. Marketteki fiyatını görünce gözlerim yuvalarından fırlamıştı. Turtle wax Ceramic Hybrid Wet Wax 249,90 TL Bu fiyata ürün kalmadı desem yeridir. Umarım eski tarihli ürün değildir. Gerçi bu ürün kolay kolay bayatlamaz. Ben hiç kullanmadım. Depoda duruyor 1 tane ama kullanmak kısmet olmadı. O nedenle de etkisi ne kadar sürer, beklentiyi karşılar mı bilmiyorum ama fiyat çok uygun gözüküyor. (Ne hale geldik ya, 250 TL'ye uygun diyoruz artık :( )
Tükendiyse affola ama gerçekten de az önce gördüm ve hemen paylaşayım dedim.

Genel Markalar Seramik Hızlı Sprey Cila 500 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tesadüfen az önce gördüm. Marketteki fiyatını görünce gözlerim yuvalarından fırlamıştı. Turtle wax Ceramic Hybrid Wet Wax 249,90 TL Bu fiyata ürün kalmadı desem yeridir. Umarım eski tarihli ürün değildir. Gerçi bu ürün kolay kolay bayatlamaz. Ben hiç kullanmadım. Depoda duruyor 1 tane ama kullanmak kısmet olmadı. O nedenle de etkisi ne kadar sürer, beklentiyi karşılar mı bilmiyorum ama fiyat çok uygun gözüküyor. (Ne hale geldik ya, 250 TL'ye uygun diyoruz artık :( )
Tükendiyse affola ama gerçekten de az önce gördüm ve hemen paylaşayım dedim.

Genel Markalar Seramik Hızlı Sprey Cila 500 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Aldım abi sağolasın jantlarda kullanırım bu ürünü :)