Detail Sıcak Fırsatlar

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
kurutucu getiricem 1-2 arkadaş daha var bekleyen. tahmini haziran ayı gibi olur.
fakat uygun kısmında pek bir cümle kuramıyorum. ithal gelen elektrikli alet aletlere bilmem kaç ekstra vergi tarzında bir kanun çıkarsa
şuan gelse 100 dolar gibi bir satış rakamı olur forum için.
100 Dolarsa iyi bence :)

maxshine_türkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
kıyısından bizde sektördeyiz ne kadar dar bir sektör olsada. :)

açıkcası daha düşük olmasını isterim ama gümrüğe giren her ürün masraf çıkartmaya müsait durumda .çok anlam veremediğimiz ekstraları her seferinde ayakta alkışlıyoruz.
Gümrük işini çok iyi anliyorum üstadim kismet ama o fiyatlara da olur bundan 2 sene once 3 bin e getirmislerdi onun benzerini yani.

burakn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Geçen gün yakıt alırken sordum. Kampanya bitmiş. Güncel fiyatı 100 TL. Ha oldu, 100 TL 1 lt cam suyuna vereceğim. Ne bu ya, dubai cam suyu mu :D:D (yeşil ya o hesap :) )
Ya bişey sorcam. Ben eski kafa ile cam suyunu hangi benzinlikte denk gelirse oradan alıyordum. Yani gene bak gidip çeşmeden zart diye dolduruyorum o kadar bilinçliyiz yani. En azından 40-50 lira bişey veriyordum yani.. Neyse efenim şimdi benim aracın cam suyu bitti. Aklıma geldi evde olacaktı diye. Bi baktım yarım şişe yeşil, yarım şişe de mavi cam suyu var. İçeriğini bilmiyorum işte biri opetin ürünü biri shellin ürünü.

Tabii detailingçiler napıyo diye bi bakayım dedim foruma. Bazı ürünler var üzerinde görüşülmüş ama iyi bir inceleme sonucuna da erişemedim. Bir kaç ürün beğendim Bi baktım anam kime selam versem 500 lira istiyo ben anlamadım ki 500 liraya cam suyu mu olur, oluyormuş..

Sizin tavsiyeniz ne olurdu acaba
Bir de yeni aracın kendi cam suyunda alkol mü var viski mi var neyse o çok acayip bişey. Ondan mı almak lazım acaba. Koca fabrika böyle koyduysa vardır bir bildiği diye de şeytan dürtüyor öyle... Silecek lastiklerin mi faydalıdır ne bileyim cama mı bişey yapıyordur reçine söküyordur bak hala dürtüyo

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ya bişey sorcam. Ben eski kafa ile cam suyunu hangi benzinlikte denk gelirse oradan alıyordum. Yani gene bak gidip çeşmeden zart diye dolduruyorum o kadar bilinçliyiz yani. En azından 40-50 lira bişey veriyordum yani.. Neyse efenim şimdi benim aracın cam suyu bitti. Aklıma geldi evde olacaktı diye. Bi baktım yarım şişe yeşil, yarım şişe de mavi cam suyu var. İçeriğini bilmiyorum işte biri opetin ürünü biri shellin ürünü.

Tabii detailingçiler napıyo diye bi bakayım dedim foruma. Bazı ürünler var üzerinde görüşülmüş ama iyi bir inceleme sonucuna da erişemedim. Bir kaç ürün beğendim Bi baktım anam kime selam versem 500 lira istiyo ben anlamadım ki 500 liraya cam suyu mu olur, oluyormuş..

Bir de yeni aracın kendi cam suyunda alkol mü var viski mi var neyse o çok acayip bişey. Ondan mı almak lazım acaba. Koca fabrika böyle koyduysa vardır bir bildiği diye de şeytan dürtüyor öyle... Silecek lastiklerin mi faydalıdır ne bileyim cama mı bişey yapıyordur reçine söküyordur bak hala dürtüyo
Benzinliktekilerden hangisi ucuzsa onu alıyorum ben. Bir de şu an yağmur kaydırıcı uygulamistim ama beğenmedim ürünü oek etki etmedi. O yüzden koruyucu yokmuş gibi düşünüp eskiden kalan dezenfektanlari seyreltip koyuyorum sonuçta alkol donmasını önlüyor o yeterli benim için. İçine az da ph nötr şampuan ekliyorum ki temizliğe katkı versin tamamdır

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

5 Lt hazır içme suyuna 1 tane K2 nuta max cam suyu koyuyorum güzelce çalkalayıp döküyorum. Silecek lastiklerinin, Yağmur kaydırıcının ve tavana sıçradığında boyaya ve korumaya zarar vermesinden dolayı K2 nuta max cam suyu kullanıyorum tavsiye ederim fiyatıda pahalı değil. İstanbul civarındaysanız bana Antifriz olayı saçma geliyor. Gebzede yaşıyorum burda geceleri en soğuk hava -2 oluyor daha aşağısını görmedim

tolgabasak91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Keşan
kurutucu getiricem 1-2 arkadaş daha var bekleyen. tahmini haziran ayı gibi olur.
fakat uygun kısmında pek bir cümle kuramıyorum. ithal gelen elektrikli alet aletlere bilmem kaç ekstra vergi tarzında bir kanun çıkarsa
hocam kurutucu için benide listeye eklesene :)

Citrinekarma

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
5 Lt hazır içme suyuna 1 tane K2 nuta max cam suyu koyuyorum güzelce çalkalayıp döküyorum. Silecek lastiklerinin, Yağmur kaydırıcının ve tavana sıçradığında boyaya ve korumaya zarar vermesinden dolayı K2 nuta max cam suyu kullanıyorum tavsiye ederim fiyatıda pahalı değil. İstanbul civarındaysanız bana Antifriz olayı saçma geliyor. Gebzede yaşıyorum burda geceleri en soğuk hava -2 oluyor daha aşağısını görmedim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maxshine_türkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
@maxshine_türkiye hocam ben sahsen 100$a raziyim. Urunun abd fiyati su an da daha yuksek yalniz :)
usa fiyatlarının üstünde fiyata genelde ürün satmıyoruz. genelini daha aşağıda yada denk tutmaya çalışıyoruz.(pazaryerleri hariç) eğer global piyasadan daha fazla fiyatlı bir ürünümüz varsa özel bir vergi sebebi vardır.

leventtek33

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhaba,
nasıl bir üründür inceleme şansımız var mı?

Eaglemre

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
usa fiyatlarının üstünde fiyata genelde ürün satmıyoruz. genelini daha aşağıda yada denk tutmaya çalışıyoruz.(pazaryerleri hariç) eğer global piyasadan daha fazla fiyatlı bir ürünümüz varsa özel bir vergi sebebi vardır.
Harika bir satış prensibiniz varmış , teşekkür ederiz. Malesef yaptigimiz hobi fiyatlar dolayisi ile yapilamaz bir hale geldi. Kaliteli urun ve techizat kullanmak artik cok zor. Sizin gbi birkac tedarikci sayesinde uygun fiyatli kaliteli urunler alabiliyoruz. Kurutucuyu hazirandan once getireblirseniz daha guzel olur gordugum kadari ile baya talep var

maxshine_türkiye

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
merhaba,
nasıl bir üründür inceleme şansımız var mı?
ürün stokta yok.
video paylaşabilirim.
forumda fatih arkadaşımızda mevcut. deneyimlerini paylaşabilir.

Harika bir satış prensibiniz varmış , teşekkür ederiz. Malesef yaptigimiz hobi fiyatlar dolayisi ile yapilamaz bir hale geldi. Kaliteli urun ve techizat kullanmak artik cok zor. Sizin gbi birkac tedarikci sayesinde uygun fiyatli kaliteli urunler alabiliyoruz. Kurutucuyu hazirandan once getireblirseniz daha guzel olur gordugum kadari ile baya talep var
prensiplerimize kalsa çok eğleniriz ama ticarette pek duygusal hareket edilmiyor. işin başında bende hem tedarikçi hemde kullanıcıyım.ne yazık ki bazı fiyatları hayretler içerisinde karşılıyorum ama sevdamızdan sebep gönül katlanıyor diyelim.
hazirandan önce gelirse yine haberdar ederim.

kmlyn

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ayvacık Çanakkale
Detaymarketim den alışveriş yapıyorum şubesindeki arkadaşım(virtues yetkili satıcısı kendisi aynı zamanda) la aram iyidir. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Hatta kendisine söyleyeyim foruma özel indirim yapabilirler mi diye Rıfat beyle görüşsün. %5-10 ne olursa artık :melekx:

Son düzenleme: