Parlatan adamlardaki bölünmüş kokular sulandırılmış değil. Çalışanları Barış abi ile samimiyetim var kendisine sordum nasıl bu kadar fiyat farkı var orjinal kutu ile bölünmüş arasında diye. Türkiyeye girerken kozmetik olarak girdikleri için her bir 473ml lik kutu sağlık bakanlığı onayından geçiyormuş o yüzden fiyat farkı bu kadar yüksekmiş. Alacaksanız alın bir daha CG koku getirmeyecekler ABD ekstra vergi muhabbeti yüzünden
Parlatan adamlardaki fiyatlar özellikle bölünmüş ürünlerde çok cazip ve mesela bende hiçbiri yok
Ama maalesef hiçbirini de herhangi bir uygulamada veya incelemede gördüğümü hatırlamıyorum
Yani hiçbiri hakkında en ufak bir fikrim bile yok
Bu noktada bu ürünlerden kullanmış arkadaşlardan görüş ve önerilerini bekliyorum
Yok mu şunu kullandım, memnun kaldım,tavsiye ederim,şu ürüne göre şöyle ,bu ürüne göre böyle diyebilecek bilgili arkadaşlar
Az önce detailingdeposundan WaxPro Iron out, hızlı cila ve iç aksam temizleyici satın aldım fiyatlar gerçekten çok uygun %20 indirimde var set olarak paketleri de mevcut fakat indirim set halindekileri kapsamıyor. Iron out 26 tl ic aksam temizleyici 14 tl hizli cila 17 tl ye aldim 500 ml olarak geliyor her biri çok merak ettim eger urunler istedigim sonucu verirse surekli kullanirim.
Az önce detailingdeposundan WaxPro Iron out, hızlı cila ve iç aksam temizleyici satın aldım fiyatlar gerçekten çok uygun %20 indirimde var set olarak paketleri de mevcut fakat indirim set halindekileri kapsamıyor. Iron out 26 tl ic aksam temizleyici 14 tl hizli cila 17 tl ye aldim 500 ml olarak geliyor her biri çok merak ettim eger urunler istedigim sonucu verirse surekli kullanirim.