Detail Sıcak Fırsatlar

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Zannediyorum ürünlerin bir kısmını kendileri bölüp sulandırmışlar. Denemek isteyen için fiyatlar güzel görünüyor.

@multispace teşekkürler.

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Parlatan adamlardaki bölünmüş kokular sulandırılmış değil. Çalışanları Barış abi ile samimiyetim var kendisine sordum nasıl bu kadar fiyat farkı var orjinal kutu ile bölünmüş arasında diye. Türkiyeye girerken kozmetik olarak girdikleri için her bir 473ml lik kutu sağlık bakanlığı onayından geçiyormuş o yüzden fiyat farkı bu kadar yüksekmiş. Alacaksanız alın bir daha CG koku getirmeyecekler ABD ekstra vergi muhabbeti yüzünden

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Parlatan adamlardaki fiyatlar özellikle bölünmüş ürünlerde çok cazip ve mesela bende hiçbiri yok
Ama maalesef hiçbirini de herhangi bir uygulamada veya incelemede gördüğümü hatırlamıyorum
Yani hiçbiri hakkında en ufak bir fikrim bile yok
Bu noktada bu ürünlerden kullanmış arkadaşlardan görüş ve önerilerini bekliyorum
Yok mu şunu kullandım, memnun kaldım,tavsiye ederim,şu ürüne göre şöyle ,bu ürüne göre böyle diyebilecek bilgili arkadaşlar

abarutcu40

Çaylak Detaycı
Üye
chemical guys aslinda bazi urunleri nirvana gibi ama su an indirimde olanlar hic kullanilmayan urunler gibi

Araf

Çaylak Detaycı
Üye
Az önce detailingdeposundan WaxPro Iron out, hızlı cila ve iç aksam temizleyici satın aldım fiyatlar gerçekten çok uygun %20 indirimde var set olarak paketleri de mevcut fakat indirim set halindekileri kapsamıyor. Iron out 26 tl ic aksam temizleyici 14 tl hizli cila 17 tl ye aldim 500 ml olarak geliyor her biri çok merak ettim eger urunler istedigim sonucu verirse surekli kullanirim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Az önce detailingdeposundan WaxPro Iron out, hızlı cila ve iç aksam temizleyici satın aldım fiyatlar gerçekten çok uygun %20 indirimde var set olarak paketleri de mevcut fakat indirim set halindekileri kapsamıyor. Iron out 26 tl ic aksam temizleyici 14 tl hizli cila 17 tl ye aldim 500 ml olarak geliyor her biri çok merak ettim eger urunler istedigim sonucu verirse surekli kullanirim.

Hayırlı olsun, ürünler hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız bizlerde görmüş oluruz :)

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hocam bende farklı rakamlar çıktı. Problem bende mi acaba ?

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara