Detail Sıcak Fırsatlar

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #661
55 e aldık uygun diye şimdi 45 e düşmüş , yanında lastik temizleyici ve uygulama pedide var .
Turtle Wax Jet Black Lastik Bakım Seti Turtle Wax Jet Black Lastik Bakım Seti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Hocam elinde lastik bakımı ya da plastik aksam koruyucu olmayanlar için güzel fırsat.
Şahsen lastik temizliği apc ya da jant temizleyicisini uygun sulandırma yaparak da halledebiliriz. Koruma içinde plastik aksam koruma için kullandığımız ürünleri de sürerek halledebiliriz.
Youtube videolarında yanlış görmediysem lastik koruma ürünü sıvı halde, ya da akışkan diyeyim. pomad olsa daha iyi olurdu..

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Hocam elinde lastik bakımı ya da plastik aksam koruyucu olmayanlar için güzel fırsat.
Şahsen lastik temizliği apc ya da jant temizleyicisini uygun sulandırma yaparak da halledebiliriz. Koruma içinde plastik aksam koruma için kullandığımız ürünleri de sürerek halledebiliriz.
Youtube videolarında yanlış görmediysem lastik koruma ürünü sıvı halde, ya da akışkan diyeyim. pomad olsa daha iyi olurdu..
Akışkan ne kelime reis bildiğin su gibi

Geçendede yazmıştım uygulama pedi almaya kalksan 10tl, lastik temizleyici almaya kalksan en az 15tl etti 25tl. Lastik parlatıcı 20tl ye gelmiş oluyor ki Çok iyi bir fiyat bence. Elimde sarp olmasına rağmen 1 paket aldım. Bugün yarın bir paket daha alırım sırf süngeri için...

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Akışkan ne kelime reis bildiğin su gibi

Geçendede yazmıştım uygulama pedi almaya kalksan 10tl, lastik temizleyici almaya kalksan en az 15tl etti 25tl. Lastik parlatıcı 20tl ye gelmiş oluyor ki Çok iyi bir fiyat bence. Elimde sarp olmasına rağmen 1 paket aldım. Bugün yarın bir paket daha alırım sırf süngeri için...

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam süngerin fotosunu paylaşır mısınız ? Bir bakalım tam olarak :)

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Tabiki halledebiliriz , yanında bunlarıda düşününce parlatıcı dahada uyguna geliyor o yüzden belirttim özellikle.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya

green_spell

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bende aliden muadil ürünlere bakacaktım, video da gördüğüm kadarı ile bundan bi tık daha yoğun bir yapısı var o süngerin, alınır o set o zaman :)

Schweppes

Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar kurulama bezi olarak önerebileceğiniz bir bez varmı kolay bulabileceğim bişey. Eline klin korea olan varsa almak isterim.

Schweppes

Çaylak Detaycı
Üye
Boyutları nasıl wizardın aracım biraz büyük düzgün birşey gerekiyor.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Boyutları nasıl wizardın aracım biraz büyük düzgün birşey gerekiyor.
Otobüs değilse aracınız sıkıntı olmaz. Biraz büyük araç dediğiniz nedir acaba? Twisted pile teknoloji havlular boyutları genelde büyük zaten de aracınız Audi Q8 kadar büyük değilse 50x55 bile işinizi görecektir. :) normalde havlu ebatları 60x90 gibidir ve o da Audi Q8 kurular ardına Q5 de ekleyebilirsiniz kurulamaya. ;)

Schweppes

Çaylak Detaycı
Üye
A5 varda yeni girdiğim için detailing olaylarına tam bilgi sahibi değilim siz öyle diyorsanız öyledir :D .

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Schweppes ilgili başlıklar altından ilgili sorularınızı sorun. Forum düzenini bozuyorsunuz.

"Stokları serelim" başlığında satılık Klin Korea soruyorsunuz, sıcak fırsatlarda bez önerisi soruyorsunuz.