Detail Sıcak Fırsatlar

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mükemmel ya Türkiyede perakende satışı olan en iyi marka diyebilirim Klin vs özel sipariş umarım günün birinde ona geçmek nasip olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Furkan hayırlı olsun güle güle kullan. Yorumlarını paylaşırsın hep merak etmişimdir bu havluyu. Bir de ne fiyata geldi? Bu ara çok güzel fırsatlar vardı esasen purestar, klin korea duo, Wizard falan yakalayabilsen iyiydi.

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
. Yorumlarını paylaşırsın hep merak etmişimdir bu havluyu. Bir de ne fiyata geldi? Bu ara çok güzel fırsatlar vardı esasen purestar, klin korea duo, Wizard falan yakalayabilsen iyiydi.
Sağol abicim. kartta birikmiş puanım vardı 50 lira, birde N11 kuponu vardı bunda kullanabileceğim 20 lira. Ufak bir iki şeylerle beraber bu alışverişe 35 lira ödedim. Benim aracım ufakta yeter diye düşündüm. Yanına ya bir tane daha bundan yada denk gelirse purestar falan almaya niyetim var :)

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
. Yorumlarını paylaşırsın hep merak etmişimdir bu havluyu. Bir de ne fiyata geldi? Bu ara çok güzel fırsatlar vardı esasen purestar, klin korea duo, Wizard falan yakalayabilsen iyiydi.
Sağol abicim. kartta birikmiş puanım vardı 50 lira, birde N11 kuponu vardı bunda kullanabileceğim 20 lira. Ufak bir iki şeylerle beraber bu alışverişe 35 lira ödedim. Benim aracım ufakta yeter diye düşündüm. Yanına ya bir tane daha bundan yada denk gelirse purestar falan almaya niyetim var :)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Giallorosso

Hocam da hala purestar var. Bilginiz olsun..

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Kart puanı n11de geçiyor mu? Geçiyorsa nasıl yapılıyor. Şimdiye kadar hiç yapamadım

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
Kart puanı n11de geçiyor mu? Geçiyorsa nasıl yapılıyor. Şimdiye kadar hiç yapamadım
Ödeme ekranında bilgileri girdikten sonra ödeme yap tuşundan önce kart puanı sorgula diye bir seçenek var orda sorgulayınca gösteriyor, altta bir menü beliriyor kullanılmak istenen puan miktarı giriliyor. Onu kullan diyince kart puanını düşerek ödeme miktarı oluşturuyor.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Bir kovanın bukadar pahalı olmasını aklım mıyor
Benim de almıyordu ama alıp kullanınca idrak edebildim. en kötü şunu söyleyeyim o kovayı almasanız bile onun dirt trap ını alın kesinlikle, en azından başka bir kovaya uydurursunuz. Oradaki hayati parça dirt traptır gerisi biraz tıraş gibi;)

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Migros sanal market Sonax BSD 39.90TL
Ürün stokta yok gözüküyor. Sanal marketin şöyle bir kıllığı vardır. Googleda gezinirken sanalmarkette o ürünü görürsünüz satıştadır. Sonra siteye üyeliğinizle girdiğinizde o ürünün fiyatı ya artmıştır ya da stokta yoktur böyle sorunlar çok oluyor malesef.