Detail Sıcak Fırsatlar

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Hangi migros hocam bu ikisi de tam alacağım ürünler? Her migrosta oto ürünleri olmuyor sanırım sadece büyük migroslarda mı var genelde
Evet 5m de ben aldım birer tane. Hatta şampuanlarda felanda var diğer ürünlerde felan ben en çok iş görenlerin resmini çektim.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Gidem 2 tane bsd alayım. Geçen gün BSD sonrası ilk yıkamamı yaptım beni çok şaşırttı acayip su itti gerçi benim ilk ürünüm ondan kaynaklıda olabilir.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Sadece citrus u alın gerisi amaçsız. 2lt pompalı şişe secho alın. Bidon doldurmak için olana hiç para vermeyin çok gereksiz bir ürün. Uygulama Şişeleri için daha kaliteli seçim yapın. Bir kere alın uzun süre kullanın f/P olsun.

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum
Sadece citrus u alın gerisi amaçsız. 2lt pompalı şişe secho alın. Bidon doldurmak için olana hiç para vermeyin çok gereksiz bir ürün. Uygulama Şişeleri için daha kaliteli seçim yapın. Bir kere alın uzun süre kullanın f/P olsun.
Tavsiyelerinize göre listeyi düzenledim.

Secho ve Cirtus Pre Wash'ı alıp geçiyorum. Şişeler benimde içime sinmemişti. Onun yerine auto glym'inkini alacağım zaten 1 yada 2 tane lazım. Fazla değil.

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Türkiye distribütörüne sorduğumda raf ömrü 5 yıl cevabını almıştım.
Ben meguiars ürünleri için horizon aş ile görüşmüştüm bu raf ömrü konusunu bana da yukarıda belirttiğim gibi söylediler. Ama sonaxın distribütörü öyle diyorsa kendi ürünü için doğrudur.

Elimde 2013 üretimi meguiars nxt 2.0 cila var yani 6 yıllık sıkıntı kullanabilirsiniz dediler. Raf ömrü Türkiyede ürünün piyasada satılması için konulması zorunlu bir etiket dediler.