Detail Sıcak Fırsatlar

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #1,341
Modifiye merkezinden Mothers Jant fircasi aldim.Rezalet bir firma kargoyu teslim ettiklerini bile ogrenemedim sans eseri gondermisler resmen.16 gun de geldi :mad:
Muhtemelen kimse satış ile ilgilenmiyor. n11'deki düşük puanlarına şaşırmamak lazım.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Yarın;
migros yolu düzgider
Detaycılar bayram eder şarkısı ile gidip alıcam :)
sormadım ama resme daha iyi bakın . ''son gün'' ibaresi gözden kaçmasın. yanlış bir yönlendirme yapmak istemem. kesim bir bilgi olmamakla beraber bi şans denene bilir. inşallah o yazı sadece burada ( izmir ) yada teşvik amaçlı yazılmıştır. boşuna yol - zaman harcazsanız çok üzülürüm.

Çamaşır Deterjanlarında %25 İndirim! - Migros

bu bilgi var sadece elimde. 24-27 Ocak 2020 tarihleri arasında .......

olmadı sanaldan alabilirsiniz.

iyi detaylar.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
sormadım ama resme daha iyi bakın . ''son gün'' ibaresi gözden kaçmasın. yanlış bir yönlendirme yapmak istemem. kesim bir bilgi olmamakla beraber bi şans denene bilir. inşallah o yazı sadece burada ( izmir ) yada teşvik amaçlı yazılmıştır. boşuna yol - zaman harcazsanız çok üzülürüm.

Çamaşır Deterjanlarında %25 İndirim! - Migros

bu bilgi var sadece elimde. 24-27 Ocak 2020 tarihleri arasında .......

iyi detaylar.
Hayırrrrrr kaçırdım demekki :(

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşlar eğer cam temizleyiciye ihtiyacınız varsa bu ürünü tavsiye ediyorum çok çeşitli iyi marka ürünler kullandım bu ürün hakikaten kaliteli üstelik f/p ürünü.Mağaza çok ilgili, alışveriş yaptım.

Newmix Cam Temizleme Solüsyonu-5 Kg - n11.com

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
nerelerde kullanılıyor bu fırça hocam ?
At kılı bir ürün özellikle geniş deri yüzeyleri temizlemede( koltuk kapı yüzü gibi) etkili ama araç zemini fabric koltuk kumaş koltuk temizlemede de kullanılıyor. Divortex adlı sitede 3D aynı fırça 76₺ idi bundan almayı düşünüyordum bugün şans eseri karşıma uygun fiyata çıkınca ben de sipariş verdim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi