Detail Sıcak Fırsatlar

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bir yerden gol atacakken. Diğer taraftan gol yedim. Hep böyle oluyor. .
vallahi hocam bugün gördüm şans eseri amcam gösterdi hatta petek temizleyici falan diye :D uzun ince olunca pek üstünde durmamıştım ama şansa eve geldim Bi baktım aynı fırçayı siz paylaşmışsınız ama kalitesi nasıldır falan incelemedim açıkçası :)
5 tl ye bir tane aldim ama bu daha dayaniklidir muhtemelen hayirli olsun
kalite farkı vardır hocam illaki yakından incelemedim ama yapı ve tip olarak çok yakındı

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Bu trendyolda sms onayı falan istemiyor kartı yazınca anında çekiyor. İlk defa alisveris yaptım trendyoldan bir daha asla almam
ben sanal kart ile alışveriş yapmama rağmen hem onay kodu hem de alışverişten sonra şu kadar miktar alışveriş oldu diye mesaj geliyor. banka ile alakalı bu durum. benim garanti.

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
ben sanal kart ile alışveriş yapmama rağmen hem onay kodu hem de alışverişten sonra şu kadar miktar alışveriş oldu diye mesaj geliyor. banka ile alakalı bu durum. benim garanti.
Aynı şekilde bonusta bende de sms onaysız alışveriş kapalı. Kredi kartlarınızı mail order ödemeye muhakkak kapattırın.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Sadece trendyolda bu başıma geldi. Mail order falan hepsi kapalı ama sms onay sorması lazımdı. Bankayı arayıp çözüm bulmaya çalışacağım

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
O değil de ucuza aldım diye sevinirken hanımın "ben elit üyeyim 1 tl'lik bile alışveriş yapsam kargo bana ücretsiz" demesi ve kargoya ödediğim 9 küsür TL :)

Neden aldım onu da bilmiyorum zaten vardı fırçam :) Hakkını yediğim arkadaşlarım hakkını helal etsin lütfen, gerçekten çok ihtiyacı olan varsa aynı fiyattan veririm :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sadece trendyolda bu başıma geldi. Mail order falan hepsi kapalı ama sms onay sorması lazımdı. Bankayı arayıp çözüm bulmaya çalışacağım
Yanlız değilsin malesef bende birkaç sene önce alışveriş yaptığımda aynısı olmuştu bir daha da alışveriş yapmadım.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Arkadaşlar. Bu tchibo fırça ikiye çok ayrılmış. Tam yuvarlak değil. Bilmem anlatabildim mi ? Yani toplam 360 derece olması gerekmezmi ? Yoksa normal mi bu ??

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Arkadaşlar. Bu tchibo fırça ikiye çok ayrılmış. Tam yuvarlak değil. Bilmem anlatabildim mi ? Yani toplam 360 derece olması gerekmezmi ? Yoksa normal mi bu ??
Tam olarak ne dediğinizi anlamadım. Fakat düzleştiyse eğer sıkışık kaldığından olabilir. Sıkışık ortamdan çıkardığınızda kıllarda düzelme olacaktır. Normalde 360 derece.