Detail Sıcak Fırsatlar

mtekin

Amatör Detaycı
Üye

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Billbery'e göre bence herşey iyidir. Saf haliyle, Fırça ile bile kirleri zor çıkarıyor.
Ben ilk kullandığımda. 1:10 yaptım. Yaptığım yer iyiydi hızlı çalıştım rüzgar yoktu . Jantlar pırıl pırıl olmuştu . Şimdi 1:6 yaptım. Jantları dönerken kurudu. O yüzden biraz uğraştım üstüne birde köpük ile söndüm duruladıktan sonra. Yani bi billbery ile fırça. Birde köpük ile fırça yaptım. Temiz oldu . Ben iki uygulamada da bildiğin çeşmeden hortum takarak yıkadım. Basınçlı su ile yıkasam daha güzel olurdu tabi .

tabi ben daha 2 kere kullandım. Başka ürün görmedim . Ondan bana böyle gelmiştir . Sizler daha çok kullandığınız İçin karşılaştırma yapma şansınız daha fazla .

teşekkür ederim cvp İçin

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
hocam bunun raconu önce demirtozu sonra sonax mı yoksa direk sonax yeterli olur mu?
İkisinin de işlevleri farklı. Ben demirtozu sökücü ürünlerini her yıkamada kullanmıyorum. Ancak jant temizlik ürünlerini hemen hemen her yıkamada kullanırım.

İkisini aynı yıkamada kullanacak olsam ilk önce demirtozu sökücü kullanır bir perde su tutar arkasından da jant temizleyiciyi kullanırım.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
hocam bunun raconu önce demirtozu sonra sonax mı yoksa direk sonax yeterli olur mu?
Bu duruma göre değişir, tam doğru ya da tam yanlış bir şekli yok. Jantın kir durumu, kirin yüzeyde kalma süresi sırayı değiştirebilir. Temaslı yıkama yapacaksanız genelde demir tozu temizleyiciye gerek kalmıyor zaten. Tazyikli suya erişim varsa demir tozu temizleyiciler tek başlarına temassız ve yeterli temizliği sağlayabiliyor.

Ben kendi adıma sık kullanmıyorum demir tozu temizleyiciyi. Janta detay yapacaksam gerek kalmıyor zaten, ama hızlı bir şekilde sık bekle tazyikle durula yapacaksam da demir tozu sökücü kullanıyorum. Sık sık temizlenen jantlarda biriken demir tozları kolay uzaklaşıyor zaten.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Demir tozu uygulamasının sık yapılması Jantı zamanla yorar matlaştırır çünkü ağır etken maddeler içerir. İyi bir Demir tozu temizliğinin ardından bir dahaki temizliklerde sadece Jant temizleyici ile temizliğinizi yapabilirsiniz.Uzun süreli yolculuklardan sonra jantlarda inatçı Demir tozu birikintileri varsa bir uygulama daha yapılabilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
İkisinin de işlevleri farklı. Ben demirtozu sökücü ürünlerini her yıkamada kullanmıyorum. Ancak jant temizlik ürünlerini hemen hemen her yıkamada kullanırım.

İkisini aynı yıkamada kullanacak olsam ilk önce demirtozu sökücü kullanır bir perde su tutar arkasından da jant temizleyiciyi kullanırım.
Ben önce jant temizleyiciyle kaba kirini atıp sonra demirtozu kullanıyorum ki janta yapışmış demir tozlarına daha iyi temas edebilsin diye. Böyle daha fazla verim aldığımı düşünüyorum. Tam doğrusu var mıdır bilmem tabi, herkesin yöntemi farklı olabiliyor.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
İşe yaramayan bir ürün nasıl olurda bu kadar nam salar?bende uyguluyorum işe yarıyormu yaramıyormu farkında değilim.ama kiri akıttığını vs görmedim
Onu çözemedik, ben ilk aldığım üründen sonra bir işe yaramadığını anladım, fırça kullanılacaksa zaten apcler bile aynı işi görüyor.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
İşe yaramayan bir ürün nasıl olurda bu kadar nam salar?bende uyguluyorum işe yarıyormu yaramıyormu farkında değilim.ama kiri akıttığını vs görmedim
Bilbery ile Jant temizlemek bildiğin intihar girişimi, abartmıyorum astonish al sık ikisi de aynı temizliği yapar fırça ile kirin dibini görene kadar ovduktan sonra ne anladım o işten, bu şahsi fikrim:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi