Detail Sıcak Fırsatlar

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #1,441
Ben önce jant temizleyiciyle kaba kirini atıp sonra demirtozu kullanıyorum ki janta yapışmış demir tozlarına daha iyi temas edebilsin diye. Böyle daha fazla verim aldığımı düşünüyorum. Tam doğrusu var mıdır bilmem tabi, herkesin yöntemi farklı olabiliyor.
Jantlar ıslakken demirtozu sökücülerin tam verim ile çalışmadığını gözlemledim ben.

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
İşe yaramayan bir ürün nasıl olurda bu kadar nam salar?bende uyguluyorum işe yarıyormu yaramıyormu farkında değilim.ama kiri akıttığını vs görmedim
Pazarlama + sponsorluk :) Jant temizleyici olarak satanların bile sadece wax sökmekte kullandığını biliyorum.

Earthaya

Çaylak Detaycı
Üye
Heroic detailing YouTube de kendi yaptıgı uygulamada ıslak araca uygulama yapılmasını tavsiye ediyor. Kuru aracta kuruma yaptıgını söylüyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Heroic detailing YouTube de kendi yaptıgı uygulamada ıslak araca uygulama yapılmasını tavsiye ediyor. Kuru aracta kuruma yaptıgını söylüyor.

Havanın durumuna göre kurumayı geciktirmek için su ile uygulanabilir. Bir de kuru uygulandığında araç yüzeyi geniş bir alan olduğu için sarfiyat artabiliyor. Su ile seyreltip uygulamak da mümkün tabi. Ancak sulandırılma özelliği olmayan ürünler saf uyguladığında etkisi artıyor.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
25 lira hırdavatçılarda. Bence aynısı köpük yaptığına inanmıyorum. Yapıyorsa da kendileri internette gördükleri gibi modidiye etmişlerdir. Bence 25 lira verip hırdavatçıdan almak. Yada internetten 40 liraya secho almak. Modofiye yapmak. Daha mantıklı. 40 lira artar onun ile de köpük alırsınız

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
25 lira hırdavatçılarda. Bence aynısı köpük yaptığına inanmıyorum. Yapıyorsa da kendileri internette gördükleri gibi modidiye etmişlerdir. Bence 25 lira verip hırdavatçıdan almak. Yada internetten 40 liraya secho almak. Modofiye yapmak. Daha mantıklı. 40 lira artar onun ile de köpük alırsınız
Açıklama kısmına köpük için “1 çay bardağı köpük kimyasalı ekleyin” yazmışlar.

alta foam ve kwazar gibi pompalarda bu oran en fazla 35 taş çatlasa 40ml’dir. Aradaki ürün sarfiyatı korkunç. Bir tarafta bir çay bardağı diğer tarafta 35-40ml. Aradaki farka çeyiz düzersin :D

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bu ürün trendyolda bana 85 lira gösteriyor . Ama Google da 42 lira diyor trendyolda. Youtube da köpük yapan videosu var ama bana yine de pahalı geldi . Ben 150 lira verdim kwazar için ama onun malzeme kalitesi tasarımı çok iyi. Yanında da 3 tane noozle var .

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Şuan bgn gelen elimde secho var nozulda var ama nozulu modifiye etmem lazim bakalım biraz araştırayım ama secho güzel mis 40 TL ye kaliteli.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzelmiş hayırlı. Olsun. Yanında başka noozle da mı gelmiş ? Bende almayı düşünüyorum