Detail Sıcak Fırsatlar

harunckr

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara-Bilecik
Baushausta ki bu basınçlı pompayı tavsiye ederim fiyatına göre malzeme kalitesi gayet iyi. Ucundaki turuncu nozulu çıkarıp 2. ve 3. fotodaki (14 nolu) nozul vetanın siyah ucuna tam oturuyor. (2. fotodaki nozulu takmak için vetadaki siyah ucu hafif törpülemek gerekirken n11 de ki 14 nolu nozul tam oturuyor) Geriye kırtasiyeler de ve tuhafiyecilerde satılan 1 liraya alabileceğiniz keçeden 2 tane yuvarlak kesip koyduğunuzda kayda değer köpük elde edilebiliyor.(bulasık süngeri yesil kısmı da olabilir denemedim) Vetanın içinde ki hortuma da küçük bir delik açtık mı tamamdır. Ayrıca daha profesyonel anlatımla @ege abinin garajına bakabilirsiniz

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Paylasirken sen geldin aklima zaten :)

Secho modifiyeyle ugrasmak istemeyenler, nozul bulamayanlar, kece delik islerinden anlamayanlar icin bence iyi fiyatli bir alternatif.

Sonucta artik marketlerde soyulmuş sarimsak ya da yarim dilim karpuz satiliyor. Biz soyamiyor muyuz? Dilimleyemiyor muyuz? Hazir yapilmis bir alternatif anlaminda paylastim. Acikcasi performansini merak ettim. 50 tl olsa sirf bu merak icin alirdim mesela :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ederim abi :) ben de mutlaka deneyeceğim bunu, daha hızlı gönderimi olan sitelere bakacağım şimdi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Biraz sulu köpük atıyor :( ya da benim karışım az geliyor :(

Sulu atması keçe ekleme ile çözülebilir mi abi? kendin yapçılar harici küme için bir alternatif olabilir mi? Sonuçta Türkiye'den bugün alayım desen ya epoca alabilirsin ya da kwazar. İkisi de 140 lira civarlarında. Bunlara alternatif olabilir mi görüşün nedir?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sulu atması keçe ekleme ile çözülebilir mi abi? kendin yapçılar harici küme için bir alternatif olabilir mi? Sonuçta Türkiye'den bugün alayım desen ya epoca alabilirsin ya da kwazar. İkisi de 140 lira civarlarında. Bunlara alternatif olabilir mi görüşün nedir?
2 video çektim, ikisinde de gtechniq kullandım. Sonlara doğru traş köpüğü gibi atıyor ama bunun içinde aynı panele uzun süre tutman gerekiyor.
Köpük yapıyor ve açıkçası benim ihtiyacımı karşıladı. Ben tabi traş köpüğü gibi köpük bekledim o olmayınca hüsran oldu. Belki fazladan bir keçe ile iş çözülebilir ama açıkçası denemek istemedim. Bu pompa da az buz para değil. Ayrıca tabiki çin malı bir pompa :)
Bu arada, nozzle'ın geniş açısı sayesinde 2 lt karışım ile özellikle Volvo'ya en az 2 tur köpük uygulayabiliyorum. Gtechniq ön yıkama şampuanında bidonda pompa için 1:20 karışım oranından bahsetmişler. Halen gtechniq kullananlar varsa karışım miktarlarını yazarlarsa bende kontrol edeyim belki az geldi ondan da sulu atmıştır.
Flowey B33'ü pompa ile kullananlar ne kadar su ne kadar ürün kullanıyorlar yazabilirler mi? Bir kere de B33 ile deneme yapayım :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
2 video çektim, ikisinde de gtechniq kullandım. Sonlara doğru traş köpüğü gibi atıyor ama bunun içinde aynı panele uzun süre tutman gerekiyor.
Köpük yapıyor ve açıkçası benim ihtiyacımı karşıladı. Ben tabi traş köpüğü gibi köpük bekledim o olmayınca hüsran oldu. Belki fazladan bir keçe ile iş çözülebilir ama açıkçası denemek istemedim. Bu pompa da az buz para değil. Ayrıca tabiki çin malı bir pompa :)
Bu arada, nozzle'ın geniş açısı sayesinde 2 lt karışım ile özellikle Volvo'ya en az 2 tur köpük uygulayabiliyorum. Gtechniq ön yıkama şampuanında bidonda pompa için 1:20 karışım oranından bahsetmişler. Halen gtechniq kullananlar varsa karışım miktarlarını yazarlarsa bende kontrol edeyim belki az geldi ondan da sulu atmıştır.
Flowey B33'ü pompa ile kullananlar ne kadar su ne kadar ürün kullanıyorlar yazabilirler mi? Bir kere de B33 ile deneme yapayım :)
Ben Alta Foam ile B33 kullandım bir kaç kere, 30 ml ürün 1600 ml su şeklinde karıştırdım. Panelde kalan ince tabaka bir köpük yapıyor. Ben biraz daha akışkan olsun istiyorum, Böyle kuru araca uygulanınca akmıyor neredeyse :) 20 ml ile deneyeceğim ama her seferinde unutuyorum :) Veya orta köpük seviyesindeki başlığı denemeliyim

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Olmazsa diğer bütün pompaları bana yolla.
şimdi olmayan ne önemli olan bu. İlk önce şampuan oranını tam kararına ayarlayın. Ben nozul arkasına sadece bir parça keçe koyarak bitiriyorum bu işi. Keçe dediğim de bulaşık süngerinin yeşili. Mesel iç hortumA delinen delik deliğin büyüklüğü köpük yoğunluğunu ayarlar. Delik büyüdükçe basınç tüketimi artıyor.
Benim secho çok sulu atıyor. ev13 kullanıyorum.Borunun 2 tarafından da deldim daha sonrada biraz büyüttüm ama yine aynı. Keçe mi yetersiz geliyor acaba ?

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Ben Alta Foam ile B33 kullandım bir kaç kere, 30 ml ürün 1600 ml su şeklinde karıştırdım. Panelde kalan ince tabaka bir köpük yapıyor. Ben biraz daha akışkan olsun istiyorum, Böyle kuru araca uygulanınca akmıyor neredeyse :) 20 ml ile deneyeceğim ama her seferinde unutuyorum :) Veya orta köpük seviyesindeki başlığı denemeliyim
Abi ben altada 5 ml b33 1000ml su kullanıyorum yine de o sulu kıvamı elde edemiyorum. Ayrıca pompa içinde de çok fazla köpürdüğü için basınç hemen düşüyor bana eziyet oluyor. 50 ml valetpro combo 2 1000 ml su yaptığımda daha rahat attı ve çok fazla yormadı beni. B33 çok fazla köpüren bir ürün. Bu nedenle sadece foamlance için kullanılır diye düşünüyorum.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
sulu atmasının sebebi iç hortumdaki deliğin küçük olması onu büyütün traş köpüğü oluca
Benim secho çok sulu atıyor. ev13 kullanıyorum.Borunun 2 tarafından da deldim daha sonrada biraz büyüttüm ama yine aynı. Keçe mi yetersiz geliyor acaba ?
Ben sadece bir adet keçe kullanıp alıyorum alıyorum köpüğü. Dahada az keçe olmaz sanırım.
Abi ben altada 5 ml b33 1000ml su kullanıyorum yine de o sulu kıvamı elde edemiyorum. Ayrıca pompa içinde de çok fazla köpürdüğü için basınç hemen düşüyor bana eziyet oluyor. 50 ml valetpro combo 2 1000 ml su yaptığımda daha rahat attı ve çok fazla yormadı beni. B33 çok fazla köpüren bir ürün. Bu nedenle sadece foamlance için kullanılır diye düşünüyorum.
basıncın çabuk düşmesinin sebebi içindeki deliğin büyüklüğü. Delik oranı köpüğüde ayarlıyor. Ben ev 13 olsun b33 olsun hep güzel kıvam alıyorum. İşin sırrın içte ki deliğin büyüklüğü. Dediğim gibi bulaşık süngerinin yeşil kısmından tek kat koyuyorum. Aklıma gelmişken ben yeşil kısmı tiftik tiftik edip koyuyurum birde öyle deneyin

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
sulu atmasının sebebi iç hortumdaki deliğin küçük olması onu büyütün traş köpüğü oluca

Ben sadece bir adet keçe kullanıp alıyorum alıyorum köpüğü. Dahada az keçe olmaz sanırım.

basıncın çabuk düşmesinin sebebi içindeki deliğin büyüklüğü. Delik oranı köpüğüde ayarlıyor. Ben ev 13 olsun b33 olsun hep güzel kıvam alıyorum. İşin sırrın içte ki deliğin büyüklüğü. Dediğim gibi bulaşık süngerinin yeşil kısmından tek kat koyuyorum. Aklıma gelmişken ben yeşil kısmı tiftik tiftik edip koyuyurum birde öyle deneyin
Abi Altafoam hazır olarak geldiği için deliğini falan kendim ayarlamadım :) Sizin bahsettiğiniz olaylar kendi yaptığınız modifiyeli pompalar için galiba. Yoksa ben mi yanlış anlıyorum :)

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Bu fırçayı epeydir arıyordum. Gördüğüme sevindim ama kallavi kargo ücreti üzdü. Muhtemelen yakınlardan bir arkadaş alıp tekrar kargo yapsa PTT ile daha ucuza gelir. :D
Kıyıda köşede ne kaldıysa bulmayı seviyorum al kullan hocam güzel iş çıkarır:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye