Detail Sıcak Fırsatlar

zizoum

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #1,521
Daha öncesinde konusu geçtiği için, bu başlığa yazmayı uygun bulduk. Yöneticiler uygun görmezlerse kaldırabilirler.

Yeni nanolex ürünleri nihayet geldi. Talep gören Interior Cleaner, daha önce ülkemizde satışa sunulmamış Reactivating Glass Cleaner gibi yeni ürünler, Si3D gibi uzun zamandır kullandığımız seramik kaplama ürünleri artık stoklarımızda. İncelemek isteyenler buraya tıklayabilirler.

Stoklara eklemeye devam ediyoruz. Akşam saatlerinde tamamlanırlar. Şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
merhabalar
ürünlere baktım ama interior cleaner'ı göremedim. mevcut değil mi acaba?

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Daha öncesinde konusu geçtiği için, bu başlığa yazmayı uygun bulduk. Yöneticiler uygun görmezlerse kaldırabilirler.

Yeni nanolex ürünleri nihayet geldi. Talep gören Interior Cleaner, daha önce ülkemizde satışa sunulmamış Reactivating Glass Cleaner gibi yeni ürünler, Si3D gibi uzun zamandır kullandığımız seramik kaplama ürünleri artık stoklarımızda. İncelemek isteyenler buraya tıklayabilirler.

Stoklara eklemeye devam ediyoruz. Akşam saatlerinde tamamlanırlar. Şimdiden güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
çok teşekkürler, uzun süredir bekliyordum orjinal ambalajında interior cleaner.
sepete ekledim birkaç ürün daha. pazartesi gününe kadar umarım stok bitmez :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Berkay, hayırlı olsun, foruma özel bir indirim var mı?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
250 TL'ye köpük yapan pompa alırsam bana yatacak yer ayarlamanız gerekir. Merak ettiğim bir marka ama o fiyat bence çok yüksek :(
Yarindan itibaren detaymarketim.comda da satisa cikacakmis abi. Bakalim orada ne olur fiyat...

Instagram hesaplarindan gordum. Fiyatlarini begendigim bir site kendileri

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
250 TL'ye köpük yapan pompa alırsam bana yatacak yer ayarlamanız gerekir. Merak ettiğim bir marka ama o fiyat bence çok yüksek :(
abi ben ömer abinin söylediği pompadan aldım. dün instagram kendisine de video gönderdim,
fazlasıyla iyi bence. 2 litreye 20ml valet pro formula1 koydum ve tam pompalamadan bile güzel kıvamı var.
250 tl nedir yazık günah valla. gider bi gariban çocuğunu baştan aşağıya giydiririm :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Tam bir sıcak fırsat sayılmayabilir ama şuan en uygun fiyatlı bu adreste;

AkzoNobel Sikkens M700 Yüzey Temizlik Tineri 5 Litre

Sikkens M700 ihtiyacı olanlar faydalansın. M600'ün 1 litreliği de var. M700 sadece 5 litrelik var.

Perşembe öğleden sonra aldım, cuma öğlen kapımdaydı. Yurtiçi kargo ile ücretsiz gönderim yapıyorlar. Vade farksız taksit de var bazı kartlara.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tam bir sıcak fırsat sayılmayabilir ama şuan en uygun fiyatlı bu adreste;

AkzoNobel Sikkens M700 Yüzey Temizlik Tineri 5 Litre

Sikkens M700 ihtiyacı olanlar faydalansın. M600'ün 1 litreliği de var. M700 sadece 5 litrelik var.

Perşembe öğleden sonra aldım, cuma öğlen kapımdaydı. Yurtiçi kargo ile ücretsiz gönderim yapıyorlar. Vade farksız taksit de var bazı kartlara.
Ortak alım yapalım diyecektim ama sen halletmişsin bile :)