Detail Sıcak Fırsatlar

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Öne çıkan konu #1,561
Arkadaşlar bu konu beni biraz tedirgin etti ve arayıp adamı buldum. Daha önce mümessillik aracılığı ile satış yaptırıyormuş sırf n11 de mağazasına yorum gelsin ve n11 de sayfası ön plana çıksın diye bu şekilde bir yol izediğini anlattı bana telefonda. Birazdan bu kampanyayı kapatıp öğleden sonra da iron x ve spray ceramicte %50 indirim yapacakmış. Haberiniz olsun :) çökün :D

@mustafacagri hocamın duyurduğu fırsata benden de bir ek gelsin :)
Spray Ceramic ne işe yarar tam olarak?

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Forumumuza katkımız olsun :) Adresi istedim vermedi abi :D İnternet satışlarına özelmiş, e ticaret sitelerinde adı duyulsun istiyormuş, sırf bu işlerle uğraşsın diye eleman aldım dedi.
bende sipariş geçtim ama asıl demirtozunu mrk ediyorum beklemedeyim. ancak adamın adres vermemesi eleman tuttum falan demesi biraz ürkütüyor beni :)

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Açıkçası ben etkisini beğenmedim :(
bende sipariş geçtim ama asıl demirtozunu mrk ediyorum beklemedeyim. ancak adamın adres vermemesi eleman tuttum falan demesi biraz ürkütüyor beni :)
Hakan abi, bende @Ouris gibi demir tozunu denemek istiyorum. Ceramic Sprey'i ihtiyacı olan varsa değerlendirsin diye adamdan aldığım bilgiye istinaden paylaştım.

@Ouris Hocam adamın avukatlığını yapıyor gibi olacak ama daha önce bu adam yıkamacıları gezen satıcılara (mümessil) veriyormuş ürünleri. Şimdi internetten de satmaya başlamış. Bunun için adam tutmuş.

Valla daha da konu üzerine yorum yapmam kendimi adamın elemanı gibi hissetmeye başladım :D

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Hakan abi, bende @Ouris gibi demir tozunu denemek istiyorum. Ceramic Sprey'i ihtiyacı olan varsa değerlendirsin diye adamdan aldığım bilgiye istinaden paylaştım.

@Ouris Hocam adamın avukatlığını yapıyor gibi olacak ama daha önce bu adam yıkamacıları gezen satıcılara (mümessil) veriyormuş ürünleri. Şimdi internetten de satmaya başlamış. Bunun için adam tutmuş.

Valla daha da konu üzerine yorum yapmam kendimi adamın elemanı gibi hissetmeye başladım :D
adam parseli toplar giderse ki şuan topladı "vp dragon" isterim sizden ona göre :mutlu: hocam siz bu başlığa uygun en iyi işi yaptınız gerisi bizde rahat olun :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Valla beyler ben de görür görmez Bi kendim aldım bir de size duyurdum :D fırsatların devamını ve videoların eklenmesini bekliyoruz ürün videosu yok internette dedim. @Shirb13 'in de dediği gibi sprey ceramic denilen ürün ve demirtozu çözücü indirimi yapacağını yazmış. Sıcak fırsat dedim paylaştım inşallah sıkıntı çıkmaz diyim ne diyim :D

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Valla beyler ben de görür görmez Bi kendim aldım bir de size duyurdum :D fırsatların devamını ve videoların eklenmesini bekliyoruz ürün videosu yok internette dedim. @Shirb13 'in de dediği gibi sprey ceramic denilen ürün ve demirtozu çözücü indirimi yapacağını yazmış. Sıcak fırsat dedim paylaştım inşallah sıkıntı çıkmaz diyim ne diyim :D
Sıkıntı olursa forumun siyah giyen adamları kapında biter :D :D

Ouris

Acemi Detaycı
Üye

Bende adamın tuttuğu elemana ulaştım
paniğe gerek yok herkesin siparişi hazırlanıyor indirimler devam edecek sabbaha gadar burdayız buğün açıklamalarında bulundu :)

smail14

Tecrübeli Detaycı
Üye

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Amanın mustafa hocam o kadar övmenize istinaden enduranceyi aldım bugün geldi bu olmadı :)
Valla bende de hala vardı da fiyat uygun olunca almış bulunduk :D açıkçası endurance kadar performans beklemiyorum ama ileride fiyatı yükselir deneyemeyiz falan diyip aldım, belki iyi çıkarsa o da kısmet artık :D

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Valla bende de hala vardı da fiyat uygun olunca almış bulunduk :D açıkçası endurance kadar performans beklemiyorum ama ileride fiyatı yükselir deneyemeyiz falan diyip aldım, belki iyi çıkarsa o da kısmet artık :D
Su bazlı olması cezbetti beni, dayanım olarak çok bir şey beklemeyin, ama kaporta ve jantlar için güvenli olacaktır en azından. Biraz da iyi bir parlaklık verirse yeme de yanında yat, 12,5 TL daha ne olsun :)

Murat

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Öğleden önce tanesi 12.5 liraydı. Şimdi tanesi 49 lira :(