Detail Sıcak Fırsatlar

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Öne çıkan konu #1,581
Lastik parlatıcı kargoya verildi. Bakalım yarın ne gelecrk.

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sıcak fırsat mı pek bilmem ama yarın şok markette köpük yapan yüz kremi gelicek 9.50 tl, gratis de 13.5 tlmiş.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sıcak fırsat mı pek bilmem ama yarın şok markette köpük yapan yüz kremi gelicek 9.50 tl, gratis de 13.5 tlmiş.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Sayende aldım bugün 2 tane.
Bence gayet sıcak fırsat, bir dönem gratiste falan inmiş fiyatı olarak 20 25 TL leri görmüştü. Bugün aldım 9.5 liraya şoktan, ihtiyacı olan kaçırmasın çünkü normal dönemde 20 liraları buluyor fiyatı

Moderatör tarafında düzenlendi:

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bence gayet sıcak fırsat, bir dönem gratiste falan inmiş fiyatı olarak 20 25 TL leri görmüştü. Bugün aldım 9.5 liraya şoktan, ihtiyacı olan kaçırmasın çünkü normal dönemde 20 liraları buluyor fiyatı
Dün Migros ta indirim vardı. Bi gözaltın

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ne demek abi rica ederim. Zaten bu forumda acele etmemeyi öğrendim bir aksesuar veya ürün alırken. Her zaman indirimli almayı dikkat ediyorum. :)

Ouris

Acemi Detaycı
Üye
Daha çok hangi amaçla aldınız hocam en iyi taban halısı döşeme koltuk temizliğinde köpük yapsın diye sanırsam. İcerigini direk kullanma durumu varmı?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Daha çok hangi amaçla aldınız hocam en iyi taban halısı döşeme koltuk temizliğinde köpük yapsın diye sanırsam. İcerigini direk kullanma durumu varmı?
Aslında bana sorarsan daha çok iç-dış plastik aksamları temizlerken fırçaya sıkıp kullanmak daha rahat oluyor. Halıya veya koltuğa köpük pek gerek kalmıyor gibi. Bide içindeki yüz yıkama köpüğü baya faydılı gibi geldi 2 günüdr kullanıyorum baya etkili temizliyor.

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Bende sprey seramic e indirim yapmasını bekledim ama onada indirim olmadı galiba.

Bana biraz “maymun gözünü açtı “ vakası gibi geldi indirimli ürünlere rağbet olunca indirimi bitirdi, şuan bir ürün hariç indirim yok N11’de, bakalım ilerleyen günlerde sürpriz gelir mi, bu arada markanın ürünlerini henüz bilmiyoruz kalite olarak ne durumdalar :dusun:

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Daha önce jel kullanmadım. Ama sanki bi canlılık var. Tabi üstün körü bi deneme amaçlı yapyım. Hafta sonu aracı yıkadıktan sonra tekrar bi denene yaparım

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
@mustafacagri Çok teşekkür ederim bu güzel fırsatı bize söylediğin için. Lastik parlatıyı 1 tane almama rağmen 1 tane daha yollamışlar üstelik axess kartımın bonusunuda kullandığım için ürünü 10 tlye almıştım 2 tane yollayınca 5tlye gelmiş oldu. :mutlu: Niveayı da geçen gün şoktan almıştım.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Açıkçası içinde olanı da kendim kullanıyorum :D bitince yedekte dursun köpük şişe olarak fazladan Bi tane aldım. Carpet cleaner için Bi denedim ama onda da sulu köpük yaptı (ürünü az koyduğum içinmiş). başka da deneyimlemedim ama elbet Bi yerlere lazım olur köpük şişesi :)