@occan bey övgülerinize mazhar olabildiysen ne mutlu bana. ayrıca desteginiz için çok çok çok teşekkür ederim .emin olun ki benim
nezdinde sözleriniz filhakika çok degerli .
hakanım seninile alakalı bir serzeniş degil. şimdi paylaşıyorum ya, dedim ürünleri almadım kullanmadım. bi kendini bizmez çıkar yine bişeyler söyler asabımı bozar diye yazdım.
geçen biri sordu fusso iyimi diye nekadar gider diye. uzun uzun anlattım sanki işim yok .gençten biri. kırılmasın heves etmiş üzülmesin kimse cevap vermiyor demesin babbında. nitekim bir ay sonra yine yazmış. sen dedin ki en az iki ay gider bir ay gitmedi ürün iyi degil. . gelde çık işin içinden. gülücük.
üstad bize detaydan öte köy yok biliyorsunuz sizde. ama bazen gerçekten hani sazın en üst teline bamteline basanlar oluyor. vakti zamanında ismi lazım degil bir şahsiyet epoca sprey aldıgım firmanın reklamını yapmakla bile suçlamış sonra çevirmişti lafı hatırlarsınz belki .
kısacası nerden ürün alsak ne kullansak o firma benim oluyor hemen. gülücük.
kil olayıda böyle gelişmişti . firma konkordato mı verdi artık yoksa neyse ürünleri kargolamıyor diye. bana '' eee sen aldın sana nasıl yolladılar diye yazanlar bile oldu.
bıraktıgımız yok ama artık bişeylerinde degişmesi lazım.forumda olsun kişi özelinde olsun. herkez herşeyi görüyor. artık. biraz adalet şart gibi .
çok teşekkürler
@green_spell bey. yine herzamanki gibi çok içten yazmışsınız. samimiyetiniz çok degerli .
tüm foruma iyi detaylar.