Detail Sıcak Fırsatlar

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Öne çıkan konu #1,881
Hocam detaycının eksiği bitmez stok tamamlanmaz tamamlandı diyen yalan konuşur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben artık hiç almamaya çalışıyorum . Ama olmuyor. En son bim den 2 tane hortum sulama başlığı aldım . İndirim vardı. İndirim olunca almayınca sanki para kaybediyormuşum gibi hissediyorum :sicak::of:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bu markanın ürünlerinden hangilerini tavsiye edersiniz?
ceramik seri yani resimdeki gri olanlar yeni gelenler. kullanmadıgım için kesin birşey söyleyemem. youtube da çeşitli testleri var.

kışı şu ürünle geçirdim diyebilirim. ben begendim hatta video kanalımda var. kimileri tr ve avrupaya gelen meşur ürün degil diyor kimi aynı diyor.
tabi begenen kadar begenmeyende var. toz kir tutugu hakkında şikayetlerde söylenmişti forumda. lakin benim yaşadıgım bölgede bir sıkıntı yaşamadım. tabi bu bir başka kullanıcı şartlarında degişiklik gösterebilir.
kısmet olurda yeni cremic serisinden ürün deneyebilirsem o vakit zati video vb bilgi girişi yaparım.

iyi detaylar.

Son düzenleme:

axellus1

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Arkadaşlar pek forum ile alakalı değil ama evde küçük çocuğu olanlar için güzel fırsat. Ben aldım 49.99 du şimdi 51.99 olmuş ama genel olarak iyi fiyat. Çocukların evde durmakta zorlandığı zamanlar için keyifli vakit geçirmelerini diliyorum.

Adeda Dikkati Güçlendirme Seti - Anasınıfı 5 Yaş Neuro Via - Osma 142,00 TL yerine 51,90 TL
Adeda Dikkati Güçlendirme Seti - Anasınıfı 5 Yaş Neuro Via - Osma - n11.com

COL-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Site yalanci cikardi beni :(165 tl gördüm ondan paylaştım hatta
Senlik bir şey yok kardeşim estağfirullah ne yalancısı sen sadece haber verdin
Şubat'ın 27'sinde 160 liraymış geçenlerde ben baktım 215 ti şimdi sitede hiçbir şey kalmamış sadece otantik 165 olunca vardır bir problem dedim akabinde fiyatı güncellendi zaten