Detail Sıcak Fırsatlar

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #1,901
Senlik bir şey yok kardeşim estağfirullah ne yalancısı sen sadece haber verdin
Şubat'ın 27'sinde 160 liraymış geçenlerde ben baktım 215 ti şimdi sitede hiçbir şey kalmamış sadece otantik 165 olunca vardır bir problem dedim akabinde fiyatı güncellendi zaten
@İdris beyler authentic ihtiyaciniz varsa soyleyin yeter. Bos bos duruyor asagida. Boler yollarim ikinize de :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben bunun V11 versiyonunu mağazada test ettim. Tam güçte avucumun içine tuttum, deriyi koparıp alacak gibi gücü var. Çok acayip bişey. Ne araba süpürülür bununla :komik:
Bizde V6 var, 3 sene oluyor sanırım alalı. Evet pahalı ama performansı ile hakkını verdiğini söyleyebilirim.
Arabayı da hep bununla süpürüyorum. Minimum yarım saat tam güç sürüyor.

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Bizde V6 var, 3 sene oluyor sanırım alalı. Evet pahalı ama performansı ile hakkını verdiğini söyleyebilirim.
Arabayı da hep bununla süpürüyorum. Minimum yarım saat tam güç sürüyor.
Ben magazada v11 denedigimde fiyati 4700tl gibi biseydi. Denedikten sonra fiyatini pek de yadirgamadim acikcasi

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bu ürünü arabada randımanlı kullanabilir miyiz?
Benimde aklımda bu soru var. Hortumu vs yok. Araba kiti paylaşılmıştı ama hortum olmadan aralara vs nasıl girebiliriz bununla?
Ben henüz araba kiti almadım. Ama şimdiye dek hep Dyson ile süpürdüm. Arka haznesi biraz büyük olduğu, küçük araçlarda için dar alanlarda alan açmanız gerekiyor. Örneğin 1 serisinde önü temizlerken koltuğu arkaya almak ya da tam tersi ihtiyacım olmuştu.. Onun dışında standart setindeki araçlar bile gayet yeterli oluyor. Kendinden yumuşak fırçalı başlık ile ekstra fırçalama yapmanıza gerek kalmadan halıya tutunmuş kirleri çıkartıp süpürebiliyorsunuz. Ama ben ev ve araba için aynı başlığı kullanmak istemediğim için aynı başlıktan almıştım servisten. O zaman araba kitinden haberim yoktu. :)

Şu video benim araç setini almam için oldukça yeterli oldu.

Genel olarak temizlik anlamında, yüksek hızlı hali ile dayanabilecek bir kir ya da toz yok. Şarj süresi de oldukça yeterli.

Şunu da belirtmem lazım. Ben daha önce yüksek emiş gücü olan kablolu profesyonel bir araç süpürgesi kullanmadım. Dolayısıyla Dyson bana çok verimli geldi. Ama kablolu profesyonel bir süpürge ile kıyas yapamam.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Benimde aklımda bu soru var. Hortumu vs yok. Araba kiti paylaşılmıştı ama hortum olmadan aralara vs nasıl girebiliriz bununla?
Benim aklımda da aynı soru. Aslında Black&Decker gibi hortumu da olsa süper olur. @Gyepestp bey belki biliyordur. Bu süpürge için hortum da alabilirsek tamam. Keşke araç kitinin içinde hortum da çıksaydı..
Edit: aşağıdaki videoyu buldum bu şekilde bir hortumu olması bile süper olur bence
Ben henüz araba kiti almadım. Ama şimdiye dek hep Dyson ile süpürdüm. Arka haznesi biraz büyük olduğu, küçük araçlarda için dar alanlarda alan açmanız gerekiyor. Örneğin 1 serisinde önü temizlerken koltuğu arkaya almak ya da tam tersi ihtiyacım olmuştu.. Onun dışında standart setindeki araçlar bile gayet yeterli oluyor. Kendinden yumuşak fırçalı başlık ile ekstra fırçalama yapmanıza gerek kalmadan halıya tutunmuş kirleri çıkartıp süpürebiliyorsunuz. Ama ben ev ve araba için aynı başlığı kullanmak istemediğim için aynı başlıktan almıştım servisten. O zaman araba kitinden haberim yoktu. :)

Şu video benim araç setini almam için oldukça yeterli oldu.

Genel olarak temizlik anlamında, yüksek hızlı hali ile dayanabilecek bir kir ya da toz yok. Şarj süresi de oldukça yeterli.

Şunu da belirtmem lazım. Ben daha önce yüksek emiş gücü olan kablolu profesyonel bir araç süpürgesi kullanmadım. Dolayısıyla Dyson bana çok verimli geldi. Ama kablolu profesyonel bir süpürge ile kıyas yapamam.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Benim aklımda da aynı soru. Aslında Black&Decker gibi hortumu da olsa süper olur. @Gyepestp bey belki biliyordur. Bu süpürge için hortum da alabilirsek tamam. Keşke araç kitinin içinde hortum da çıksaydı..
Edit: aşağıdaki videoyu buldum bu şekilde bir hortumu olması bile süper olur bence
Araç kitindeki uzun aparatın içinden esnek hortum gibi birşey çıkıyor. Şuan için aralara en uygunu o gibi.

Son düzenleme:

Gyepestp

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Tonyukuk07 @Muratcan Bahsettiğiniz gibi bir hortumu da var. Ama bunların hepsi ek paket tabii. :) Boş durmamışlar, dünyayı takip edip her şeyi extension yapmışlar.

Şuradaki en üstteki ürün ile istediğiniz gibi temizlik yapabilirsiniz ama bu yan sanayi tabii.

Türkiye'de şu set var. Ama dediğim gibi bu da orijinal değil. Plastiğin orjinaline ihtiyaç olur mu bilmiyorum, belki gerek olmayabilir.
Filtre vs. konusunda taviz vermek olmaz ama bunlar sanki replika alınabilir gibi. Tek ve önemli sorun, araba kitindeki ürünler burada yok.
Bence en mantıklısı bunları satan yerleri sanayide bulmak, araba kitini aldıktan sonra esnek boruyu da o sete dahil etmek. O zaman muazzam olur bana kalırsa. :)
https://www.hepsiburada.com/dyson-v6-dc16-dc24-dc35-dc44-dc45-dc50-supurge-aksesuar-seti-p-HBV00000O3M3C?gclid=CjwKCAjwvZv0BRA8EiwAD9T2VVR6IrkAs71TZzRjTiKTw9RO7pbV0gyWPDt6kVErg3L_LYYiwFzWNRoCLYMQAvD_BwE&magaza=BLC Filtre&wt_gl=cpc.6807-6814.shop.elk.sda-ssc

Son düzenleme:

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@Tonyukuk07 @Muratcan Bahsettiğiniz gibi bir hortumu da var. Ama bunların hepsi ek paket tabii. :) Boş durmamışlar, dünyayı takip edip her şeyi extension yapmışlar.

Şuradaki en üstteki ürün ile istediğiniz gibi temizlik yapabilirsiniz ama bu yan sanayi tabii.

Teşekkür ederim hocam. Ben de aşağıda indirimde buldum orijinal mi bilemem ama bu da bayağı ucuzlamış :) @Muratcan

https://www.hepsiburada.com/dyson-u...u5a0sw038WhLrsaIK0GenaPdRFNU950hoCkVoQAvD_BwE