Detail Sıcak Fırsatlar

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@ege Ege, ceramic 3in1 detailer getirmeyeceklermiymiş? Bu ürün yani, Hybrid Solutions Ceramic 3-in-1 Detailer | Longest Protecting Detailer Ever

Sana öyle üslupla cevap vermelerine de anlam veremedim.
aslında bir üsluptan ziyade farklı kişiler oldugunu düşündügüm bilgi eksikliginden kaynaklı. ilk konuşmada geldi ve yeni koliler açılacak diyen şahısla, bir sonraki konuşmada kesin bir dille sadece sitede olanlar geldi diyen kişi bir başka şahıstı tahminimce.
bende onların söylemlerini yansıttım buraya aslında. kısaca gelmemiş 3in1 ürünü. en son bilgi bu. haa yarın bi bakarsın sitede görürsün satışta. gülücük.

bu ürünü test edebilseydim yazacaklarımdan bir bölümünü eklemek gerekirse su - ıslatma ve kayma yetenegi barındıran birleşenler kullanılmış ve bu polimer yapısı temizlemede bezin kiri toplamasına yardımcı olcagını söylemişler. tabi bu asıl korumayı uygulamada birazda olsa olumsuz yada yetersiz bir etki saglayacagını düşünüyorum. işte aslında bir seri ürün dedigimiz tamda bu.

varsayarsak direk ana ürün tekrarında hep şikayet ettigimiz hızlı detaylandırıcı diye geçen ürünlerin temizleme yetenegi oldugunu ve bunun korumayı zayıflattıgı performansından çaldıgı söyleriz. sanki bunu duymuşlar ve demişlerki bir dakika ;

ben sana 5 ayrı ürün yaptım ve herbiri senin korumanı üst düzeyde tutman için gerekli uygulama öncesi polisaj işlemini ( kırmızı) ana korumanı ( yeşil) ara kirlenmelerini temizleyebilecegin (pembe ) yıkayabilecegin (mavi ) kurulayabilecegin (sarı) ürünleri çıkardım. ben senin yerine hepsini düşündüm sıra sende ateşle parayı. demiş. gülücük
birde sio2 kürleşmesini unutmamak gerek.

trendyol içinde söyleyecek birşey bulamıyorum. tam olarak katılıyorum söylediklerine. şöyle bir açıklamada buldum sitelerinde.

''Kartınızı kaydederken kullanmış olduğunuz telefon numarasından, aşağıdaki durumlarda SMS onayı istiyoruz:''

• İşlem tutarınız 300 TL ve üzeri olduğunda,
  • E-Posta ya da şifre değiştirdiğinizde,
  • Gün içerisinde üçten fazla alışveriş yaptığınızda,
  • Son kullanılan dışında bir adres seçtiğinizde.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
aslında bir üsluptan ziyade farklı kişiler oldugunu düşündügüm bilgi eksikliginden kaynaklı. ilk konuşmada geldi ve yeni koliler açılacak diyen şahısla, bir sonraki konuşmada kesin bir dille sadece sitede olanlar geldi diyen kişi bir başka şahıstı tahminimce.
bende onların söylemlerini yansıttım buraya aslında. kısaca gelmemiş 3in1 ürünü. en son bilgi bu. haa yarın bi bakarsın sitede görürsün satışta. gülücük.

bu ürünü test edebilseydim yazacaklarımdan bir bölümünü eklemek gerekirse su - ıslatma ve kayma yetenegi barındıran birleşenler kullanılmış ve bu polimer yapısı temizlemede bezin kiri toplamasına yardımcı olcagını söylemişler. tabi bu asıl korumayı uygulamada birazda olsa olumsuz yada yetersiz bir etki saglayacagını düşünüyorum. işte aslında bir seri ürün dedigimiz tamda bu.

varsayarsak direk ana ürün tekrarında hep şikayet ettigimiz hızlı detaylandırıcı diye geçen ürünlerin temizleme yetenegi oldugunu ve bunun korumayı zayıflattıgı performansından çaldıgı söyleriz. sanki bunu duymuşlar ve demişlerki bir dakika ;

ben sana 5 ayrı ürün yaptım ve herbiri senin korumanı üst düzeyde tutman için gerekli uygulama öncesi polisaj işlemini ( kırmızı) ana korumanı ( yeşil) ara kirlenmelerini temizleyebilecegin (pembe ) yıkayabilecegin (mavi ) kurulayabilecegin (sarı) ürünleri çıkardım. ben senin yerine hepsini düşündüm sıra sende ateşle parayı. demiş. gülücük
birde sio2 kürleşmesini unutmamak gerek.

trendyol içinde söyleyecek birşey bulamıyorum. tam olarak katılıyorum söylediklerine. şöyle bir açıklamada buldum sitelerinde.

''Kartınızı kaydederken kullanmış olduğunuz telefon numarasından, aşağıdaki durumlarda SMS onayı istiyoruz:''

• İşlem tutarınız 300 TL ve üzeri olduğunda,
  • E-Posta ya da şifre değiştirdiğinizde,
  • Gün içerisinde üçten fazla alışveriş yaptığınızda,
  • Son kullanılan dışında bir adres seçtiğinizde.
Sağlıklı olalım şu mok virüsten kurtulalım, aldıklarımızın incelemesini yapar paylaşırız. Bende gerçi daha önceden yapıp paylaşmadıklarım var belki onları paylaşırım :)
Trendyol için ne desem boş. Kartlar ile ilgili bir sayfası var, yazıp yazıp sonra en son dediklerimizi garanti edemeyiz diyor. Huysuz inekler gibi, sütü sağarsın en son kova dolduğunda bir çifte atar süt müt kalmaz ortada o hesap. Yazıp yazıp sonra tek kalemde ne yazdıysa siliyor.
Diyorum ya bir buna bir de morhipo'ya fena halde kılım.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Umarım ufak değildir. A101 den geçen 5 adet olanı 13 liraya aldım, kaliteleride iyi geldi.
A101deki beşli gerçekten pişmanlık. Ne su emişi var ne dokusu iyi. Mutfakta bile iş göreceğini pek sanmam.

edit: aa ben yanlış anlamışım. Acaba aynı bezden mi bahsediyoruz :dusun:

Son düzenleme:

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Son düzenleme:

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ölçülerini bilmiyorum ki öncekilerin.

Ben aldım iyi gibiler acaba farklı mı

şu ürün karışıklık olmasın

Google aramasıyla buldum fotoğrafı. Soldaki ürünü kullanmıştım. Su emişi kötü ve ardında iz bırakıyordu. Belki benim aldığım partide sorun vardı.

Bu bezleri eskiden @SuperClean tedarik ediyordu ancak şuan satılan ürünün alakası yok sanırım.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Google aramasıyla buldum fotoğrafı. Soldaki ürünü kullanmıştım. Su emişi kötü ve ardında iz bırakıyordu. Belki benim aldığım partide sorun vardı.

Bu bezleri eskiden @SuperClean tedarik ediyordu ancak şuan satılan ürünün alakası yok sanırım.
Abi ikisi de kötü ürünler parasına değmez, katılıyorum size.