Detail Sıcak Fırsatlar

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Öne çıkan konu #1,961
A101inkine benziyor su emişi nasıl
A101 in ürünü zaten. Denemedim öylede. Fiyatı 13 liraydı.
Google aramasıyla buldum fotoğrafı. Soldaki ürünü kullanmıştım. Su emişi kötü ve ardında iz bırakıyordu. Belki benim aldığım partide sorun vardı.

Bu bezleri eskiden @SuperClean tedarik ediyordu ancak şuan satılan ürünün alakası yok sanırım.
Bunları başka bir yer yapıyor supercleanın bezleri değil

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
A101 in ürünü zaten. Denemedim öylede. Fiyatı 13 liraydı.

Bunları başka bir yer yapıyor supercleanın bezleri değil
Bunu aldım evw geldim hasbelkader mutfakta denedim ve sonuç felaket hemen iadeye götürdüm kullanmama rağmen geri aldılar.
Şokta 3lü set var onu beğeniyorum. Bimin eski nesili iyiydi. Tabi birde @SuperClean inin cleanfun u

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

3üde lazım diye düşünüyorum, yarın alıp test edicem.
Düzenleme: 7 Nisan salı Bim de

Teşekkürler @Sercan20 :)

Ürünlerle ilgili 1-2 bir şey yazayım müsadenle.

Bu 3 üründen 2'sini kullandım, bezler pamuksudan daha çok plastik hissi veriyor tam emmiyor suyu ama fiyatı çok uygun alınabilir. Bezi görünce anlayacaksınız ne demek istediğimi, eğer o yapıdan farklıya güzeldir :)

Cam temizleyiciden almayın, nereye atacağımı şaşırmıştım, kapak kısmından akıtıyor, sonax şişeleri gibi bir bağlantısı var çevirip oturtmalı ama onlar gibi sızdırmaz değil. Fıs fısı berbat zaten, cama değil elinize sıkıyor. Ben arabada beğenmedim, evde kullanırız dedim hanım yüzüne bile bakmadı.

Almayı düşünenlere fikir verebilir.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Seal n shine ile sealant iki farkli urun degil mi ?
Sealentt Avrupa versiyonu deniyor. Bir yerde izlemiş ya da okumuştum, bazı ürünlerin içeriklerindeki maddeler Avrupa pazarına girebilmek için değiştiriliyor. Regülasyonlar nedeniyle atıyorum limon suyunu çıkartıyor portakal suyu koyuyor içine. Bunu yapınca da adı da değişiyor.

Aslında mal %95-98 oranında aynı ürün. Onur Abi'nin testleri de bunu kanıtla nitelikte zaten. Ama o değişen 1 madde ürünün etkisini büyük oranda değiştirmiş mi bunu uzun dönem testleri gösterecek.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Teşekkürler @Sercan20 :)

Ürünlerle ilgili 1-2 bir şey yazayım müsadenle.

Bu 3 üründen 2'sini kullandım, bezler pamuksudan daha çok plastik hissi veriyor tam emmiyor suyu ama fiyatı çok uygun alınabilir. Bezi görünce anlayacaksınız ne demek istediğimi, eğer o yapıdan farklıya güzeldir :)

Cam temizleyiciden almayın, nereye atacağımı şaşırmıştım, kapak kısmından akıtıyor, sonax şişeleri gibi bir bağlantısı var çevirip oturtmalı ama onlar gibi sızdırmaz değil. Fıs fısı berbat zaten, cama değil elinize sıkıyor. Ben arabada beğenmedim, evde kullanırız dedim hanım yüzüne bile bakmadı.

Almayı düşünenlere fikir verebilir.
Çok sağolun tam şimdi kuşanıp giyinmeye gidiyordum, cam sili almıyım ama bezlerin Bi kalitesine bakıp duruma göre alıyım.

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon

Hortum ihtiyacı olanlar değerlendirebilir, metresi 2.67 gibi bir rakama geliyor. Satıcı ürünün imalatçısı olduğu için fiyatı uygun galiba. Ben aldım ertesi gün kargoladı ve geldi. Hortum 3 katlı bir katında elyaf malzeme dönüyor. Suyla test etmedim ama elimde bana o güveni verdi, kaliteli ürün. Satıcıyı tanımıyorum bu da linki sayfasında farkı uzunluklarda da var.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...0-metre-ic-capi-12,5milimetre-802987775/detay

Caner

Amatör Detaycı
Üye
Gayet güzel fiyat ancak indirimi kaçıranlar veya daha sonra benzer ürün almak isteyenler olursa aşağıya ekleyeceğim siteden uygun fiyatlı olanları alabilirler. Tek sıkıntı, site satın alma işleminde 6tl hizmet ve kargo ücreti alıyor. Bunu göz önünde bulundurarak tek satıcıdan birden fazla ürün alma imkanı olursa daha uygun olacaktır.

Ayrıca uygun fiyatlı makyaj fırçası yada kadınların kullandıkları ancak spreylemesi güzel olan şişeleri de alabilirsiniz :) :)

Gardrops | İkinci El Kıyafet, Abiye, Çanta Al veya Sat