Detail35 Uygulamaları

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Uzun yol karlı bir yol mu :) İzmir'de kış lastiği kullanan çok az kişi gördüm :)

Davlumbaz benim yumuşak karnım bayılıyorum temiz davlumbaza :)
Yağışlı yollarda abi kar yağar mı bilmiyorum :D benimkiler 4 mevsim çok ankara istanbul yapıyoruz izmirden o yüzden sıkıntı olmaz :D

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Güzel bir inceleme olmuş gayet başarılı bir ürün teşekkür ederiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
XaronFR'dan neyimiz eksik dedim hemen testleri yapıp videoya çektim. Carbonfaser Cam Bezi yayında :) İyi seyirler...
Ürün için tekrar @Tonyukuk07'a teşekkürler :)

İnceleme için teşekkürler hocam. Diğer cam bezleri gibi takılma yaptı mı hissiyatı nasıldı ? Şu camlar için ne kullansam takılıyor ve katlanıp beni sinir ediyor.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
XaronFR'dan neyimiz eksik dedim hemen testleri yapıp videoya çektim. Carbonfaser Cam Bezi yayında :) İyi seyirler...

Güzel bir inceleme olmuş ellerine sağlık :)

bedi ben de cam ve tv ekranında kullandım çok da güzel verim aldım. Arkada ne iz ne leke hiç bir şey bırakmıyor

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Mart ayında alınması gerekenler listesinin en başına bu bezi yazdım :) Emeğine sağlık :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
İnceleme için teşekkürler hocam. Diğer cam bezleri gibi takılma yaptı mı hissiyatı nasıldı ? Şu camlar için ne kullansam takılıyor ve katlanıp beni sinir ediyor.
Videodaki gibi hiç içe katlanma yaşamadım araç camında. Evde aynaları silerken katlandı bir kere özellikle denedim. Aracın camlarında dışarıdan Glaco yağmur kaydırıcı var ama hiç hissi yok. İçeriden silerken de film var kayganlık hissi yok :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık @Detail 35 ,bezi bende kullandım, şimdiye kadar kullandığım en güzel cam bezi net olarak, hiç sevmediğim 3d glass Cleaner ile kullandım artık bu ürünü bile sevdirdi bana. Harika bir bez keainlikle tavsiye ederim.
Ben bezin yapısına bakınca toplanma falan yapar diye düşünmüştüm, ki bu beni sinir eden bir durum, hiç toplanma da yapmadı. Harika temizlik yapıyor ve hiç iz bırakmıyor kesinlikle.

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bu güne kadar gördüğüm en sert vernikli araç ile karşınızdayım. Baştan söyleyeyim bu uygulamayı @Orçun ile beraber yaptık. Orçun olmasa hala Polisaj yapıyor olurdum:heyecan:

Araç sahibi inşaat mühendisi olduğu için araç 51bin kilometre inşaattan şantiyeye ordan diğer inşaata gezmiş davlumbazların hepsinde kireç çamur ve çimento kalıntıları bir tortu oluşturmuştu. Abartısız her yeri beyaz boya tozuydu Rkr kil sağolsun işimizi çok kolayladı.

Çok fazla öncesi halleri yok maalesef aracı yetiştirmek için pek fotoğraf cekemedik kusura bakmayın ama finaller çok içimize sindi:alkisss:

Uygulama sırası ile
jantlara koch RRR wheel wollys
Ön yıkama çift kova yikama
Koch RRR Demirtozu temizligi
Koch RKR kil temizligi (tavsiye ederim çok güzel kil)
Ağır kesim Koch H9 menzerna 400
Hafif kesim Koch F6
Hare giderici Koch M3
Koruma olarak Tac system Top Coat
Ön camda gyeon view

Araç içi icin
Derilerde Koch Polstar
Deri koruma Koch Leatherstar
Plastiklerde Koch Mzr
Plastik koruma Koch topstar
Kumaşlarda Valetpro carpet

Camlar ic dış Carbonfaser bez ipa ile silindi ve haziriz:tesekkur2:

:tesekkurr::tesekkurr:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi​

Son düzenleme:

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bu güne kadar gördüğüm en sert vernikli araç ile karşınızdayım. Baştan söyleyeyim bu uygulamayı @Orçun ile beraber yaptık. Orçun olmasa hala Polisaj yapıyor olurdum:heyecan:

Araç sahibi inşaat mühendisi olduğu için araç 51bin kilometre inşaattan şantiyeye ordan diğer inşaata gezmiş davlumbazların hepsinde kireç çamur ve çimento kalıntıları bir tortu oluşturmuştu. Abartısız her yeri beyaz boya tozuydu Rkr kil sağolsun işimizi çok kolayladı.

Çok fazla öncesi halleri yok maalesef aracı yetiştirmek için pek fotoğraf cekemedik kusura bakmayın ama finaller çok içimize sindi:alkisss:

Uygulama sırası ile
jantlara koch RRR wheel wollys
Ön yıkama çift kova yikama
Koch RRR Demirtozu temizligi
Koch RKR kil temizligi (tavsiye ederim çok güzel kil)
Ağır kesim Koch H9 menzerna 400
Hafif kesim Koch F6
Hare giderici Koch M3
Koruma olarak Tac system Top Coat
Ön camda gyeon view

Araç içi icin
Derilerde Koch Polstar
Deri koruma Koch Leatherstar
Plastiklerde Koch Mzr
Plastik koruma Koch topstar
Kumaşlarda Valetpro carpet

Camlar ic dış Carbonfaser bez ipa ile silindi ve haziriz:tesekkur2:

:tesekkurr::tesekkurr:

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eline sağlık @detail35 hakkını vererek yapmışsınız uygulamalarının devamını dilerim.

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
@Detail 35, elinize saglik kardesim :nazar:mekanda guzelmis
Çok sağol abi :mutlu:
eline sağlık @detail35 hakkını vererek yapmışsınız uygulamalarının devamını dilerim.
Çok teşekkür ederim hocam :)
@Detail 35 Bmw'lerin vernikleri çizik alırken eziyet ama çizerken hiç öyle kaya gibi davranmıyorlar. Elinize sağlık :)
Kesinlikle öyle abi tabi bi bez ile çizilmiyor o konuda hakkını yiyemem. Standart orbital keçe h9 yapayım dedim yemedi, Carpro Clearcut yapayım dedim yemedi bizde verdik rotaryi :D :D