Detail35 Uygulamaları

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ufak bir buluşma ile uygulamayı şenlendirmişsiniz abi, hepinizin emeklerine sağlık. :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese selamlar bir suredir paylaşım yapamıyordum yoğunluktan dolayı. Bomba gibi geri döndüm merak etmeyin :)

forumdan değerli üyemiz @muhlis91 abimin aracına Carpro Uk3.0 uygulaması yaptık. Paylaşım yapmaya yapmaya fotoğraf çekmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Ön yıkamada waxi sökmek icin b33 kullandim ardından çift kovada zymol autowash kullandim.

Demirtozu temizliğinde koch FB ardından kilde bilthamber kullandim hayatımda yaptığım en temiz arabaydı diyebilirim yıkama çizikleri disinda hare yok denecek kadar azdı ne demirtozu çıktı ne kile zift reçine çıktı.

Sadece arka kapıda rotary keçe kullanmam gerekti ufak bi sürtme vardı onun disinda sert sünger koch h8 orbital kullandim sonrasında koch m3 ile bitirdim.

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Bu konuğumuz ise @Taner61 abinin C180'ni

Maalesef iş yoğunluğu nedeni hep kötü yıkamacıların eline düşmüş yüzeyde bolca harelenme ve derin çizikler mecvuttu.

Ön yıkamada Flowey b33 kullandım araca 1.5 ay önce fusso yaptığım için demirtozu pek çıkmadı

Bagajıdaki plaka altlığı kirç bağlamış carpro ile çözdük.

Kuş pisliklerine yanlış mudahale sonucu kaput ve bagajda bu tip izler vardı.

Bagaj yazısı sökülmüş ancak yanlış temizlenmiş. Daha doğrusu temizlenememişti

Polisajda rotary keçe h8 ve orbital orta sünger f5 ile aracı bitirdim.

Sonrasında ise benimle özleşleşen Carpro uk 3.0 üzerine Reload uyguladım

Son düzenleme:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese çok teşekkürler iki araçta birbirinin resmen zıttıydı bmw çok kolay mercedes çok zordu boya tipleri çok yakın olsa da... Forumdan üyelerin araçlarını yapmak benim için keyifliydi :)