Herkese selamlar bir suredir paylaşım yapamıyordum yoğunluktan dolayı. Bomba gibi geri döndüm merak etmeyin
forumdan değerli üyemiz @muhlis91 abimin aracına Carpro Uk3.0 uygulaması yaptık. Paylaşım yapmaya yapmaya fotoğraf çekmeyi unutmuşum kusura bakmayın.
Ön yıkamada waxi sökmek icin b33 kullandim ardından çift kovada zymol autowash kullandim.
Demirtozu temizliğinde koch FB ardından kilde bilthamber kullandim hayatımda yaptığım en temiz arabaydı diyebilirim yıkama çizikleri disinda hare yok denecek kadar azdı ne demirtozu çıktı ne kile zift reçine çıktı.
Sadece arka kapıda rotary keçe kullanmam gerekti ufak bi sürtme vardı onun disinda sert sünger koch h8 orbital kullandim sonrasında koch m3 ile bitirdim.
Kaç gündür ne zaman atıcaksın diye bekliyordum. Temiz olan aracı sıfır kondisyonuna getirmişsin Kutas abi, ellerine sağlık. Muhlis abiyede hayırlı olsun.
Herkese çok teşekkürler iki araçta birbirinin resmen zıttıydı bmw çok kolay mercedes çok zordu boya tipleri çok yakın olsa da... Forumdan üyelerin araçlarını yapmak benim için keyifliydi
Ellerine sağlık kardeşim, işçiliğini konuşturmuşsun resmen. Özellikle Scangrip kontrolünde Mercedes’in durumu bayağı kötüymüş. @Taner61 artık bu güzel uygulamadan sonra aracı fırçacı seri katillerin eline bırakmazsın.