Detail35 Uygulamaları

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Yeni iş yeriniz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim helalinden hayırlı, bereketli işler versin.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı uğurlu olsun Kutas
Cok tesekkur ederim :sarılx:
Hayırlı olsun hobinin işe dönüşmesi dışarıdan çok heyecan verici görünüyor. Bol kazançlar :nazar:
İnsallah, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :):)
Yeni iş yeriniz hayırlı uğurlu olsun. Rabbim helalinden hayırlı, bereketli işler versin.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
insallah cok sagolun:):)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Hayırlı, uğurlu olsun garaj tasarımı daha doğrusu minimalistliği ile bende çok hoş bir izlenim bıraktı doğrusu. Umarım hayalinizdeki işleri, tam da hayal ettiğiniz şartlarda her daim keyifle yaparsınız :nazar::)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese merhabalar yenI garajimdaki ilk uygulamamı başarı ile bitirmiş bulunuyorum:) ilk arac olarak cok yakın arkadasim @Orçun’un arabasını yaptım arac 73bin kilometredeydi bu zamana kadar hep guzel yıkanmış guzel urunler kullanılmış bir araçtı ancak orcunun izmirde olmaması nedeni ile 1-2 kere firca ile yıkanmış yüzeyde bariz bir harelenme mevcuttu

Boya yüzeyinde neredeyse hic demirtozu yoktu, kil olarak yumuşak bilthamber kullandim kil kirlendi diyemem

Cizikleri gidermek için koch h8 denedim beğenmedim daha sonra Koch h9 ufs kece kullandım

Derin çizik giderme işlemi bittikten sonra orbitale geçip koch sarı sunger ile uzun uzun F6 çalıştım

Acaba diyerek birde m3 denedim orbital ile hem scangrip hemde güneşe çıkartıp yüzeyi kontrol ettim f6 ile bitirmek ile fark yoktu o yuzden m3 uygulamasını iptal edip son yıkamayı yapıp aracı hava ile kuruttum

%70ipa %30 su karışımı ile aracın heryerini sildim ve arac seramik kaplamaya hazırdi

Fireball Devilsblood’a gelelim, kutu içeriği 5 adet süet 2 adet seramik takozu 3 adet sertifika 3 adet cam stickeri 50ml seramik.
Urunun kokusu gyeon rim ve uk3.0’a cok benziyor seramiklere aşina olanlar bilir. Maskesiz uyguladım beni rahatsız etmedi.
Uygulamaya puan vermek gerekirse 5 üzerinden:

Sürme:4
Silme:3
Yuzey hissiyatı:2
Parlaklik:4
Sertleşme:5

Uygulama sonrası 30 dakikada suet tam sertliğe ulaşmıştı 3 saat önce tavan barlarına uk30 uygulamıştım hala sertleşmemişti.

Gelelim final fotoğraflarına

png oluşturma

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine Sağlık güzel bir uygulama olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık on numara olmuş :) Benim araçtan olunca ve az uygulama yapılan bir araç olunca daha heyacanlı inceledim :)
Kendi aracıma daha önce uygulama yapmadım, daha doğrusu Renault/Dacia grububa diyerekte genelleyebilirim. Bu araç özelinde vernik sertliği nasıldı?
Benim araçtada çizikler benzer durumda @Berkay 'da saolsun bir ekspersiz yapmıştı. Duruma göre Men 400 hiç girme dedi :) 2500-3800, meg 105-205 karışık, alacağım verime göre, ilerlemeyi düşünüyorum. Makinem rotary, orbitalim yok maalesef.
Bu doğrultuda tavsiye verirseniz sevinirim :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
@Detail 35, bayiden yeni gelmiş gibi . Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık .

seramik ürünü merak ediyordum Gayet güzel gözüküyor . Takipteyim :begenixx:
Eline sağlık Kutas. Bu uygulamaya ve bu renge bu yakışır :nazar::nazar::nazar:
Emeğine Sağlık güzel bir uygulama olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardesim Eline Saglik guzel renk guzel bir uygulama olmus :)
Eline sağlık, mavi göz alıcı olmuş.
Eline Sağlık Renk Hakettigi Canlılığı Almış Sayende
Hepinize tek tek tesekkur ederim renk gerçekten çok güzeldi metalik oldugu icin simleri goz alıcı bir hal aldı :)
Eline sağlık kankam çok güzel oldu herşey
Guzel gunlerde kirlet kankam :):)
Elinize sağlık on numara olmuş :) Benim araçtan olunca ve az uygulama yapılan bir araç olunca daha heyacanlı inceledim :)
Kendi aracıma daha önce uygulama yapmadım, daha doğrusu Renault/Dacia grububa diyerekte genelleyebilirim. Bu araç özelinde vernik sertliği nasıldı?
Benim araçtada çizikler benzer durumda @Berkay 'da saolsun bir ekspersiz yapmıştı. Duruma göre Men 400 hiç girme dedi :) 2500-3800, meg 105-205 karışık, alacağım verime göre, ilerlemeyi düşünüyorum. Makinem rotary, orbitalim yok maalesef.
Bu doğrultuda tavsiye verirseniz sevinirim :)
Cok sagolun abi Berkay hocam reçete yazdı ise üstüne bisey söylemeye gerek yok :) bu arac icin çizik durumu yaşına göre normaldi o yuzden ben ağır kesim kece ile başladım direk… Vernik olarak yumuşağa yakın diyebilirim kolay düzeliyor ve en güzeli silerken cizilmiyor. Tabi ki Almanlara göre cok yumuşak kalıyor. Rotary ile sert sunger 2200 ardından orta sunger ya da yumuşak sunger 3800 ile bitirebilirsiniz polisaj tecrübeniz varsa, ısı kontrolü yaparak orta sıcaklıklarda keyifle çizik alırsınız :) orbital ile bitirmek zorunluluğu yok işi cok kolaylaştırıyor tabi ki :)