Kardesim Hayirli Ugurlu Olsun Bol Kazanclar Dilerim Meguiars Sprey Sise de yardimci olamadim ama Ürün konusunda her zaman yardimci olurum Hayirli isler
Herkese merhabalar yıllardır olan hayalimi gerçekleştirdim. Uzun zamandir severek yaptigim hobimi sonunda kendi garajimda yapmaya devam edeceğim. Buyuk bir hevesle ve heyecanla actigim detail garajimi sizinle paylasmak istiyorum. Henuz cok yeni, cok guzel uygulamalar yapacağıma inaniyorum. Umarim sizde begenirsiniz yorumlariniz benim icin cok degerli hepinize iyi dilekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim
Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar, hocam birazda birazda nasıl bir garaj olduğunu anlatırsanız daha verimli olur düşünenler için, hangi mankinaları aldınız, kaça mal ettiniz gibi.
Hayırlı olsun garajınız, geçen sene İzmir tatilimde uğrayacaktım yanınıza yoğunluğunuzdan vakit bulamamıştınız. Haftaya cumadan itibaren 1 hafta oradayım, inşallah uğrayabilirim. Gerçi arabanın bu halini görmeseniz daha iyi
Kardesim Hayirli Ugurlu Olsun Bol Kazanclar Dilerim Meguiars Sprey Sise de yardimci olamadim ama Ürün konusunda her zaman yardimci olurum Hayirli isler
Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar, hocam birazda birazda nasıl bir garaj olduğunu anlatırsanız daha verimli olur düşünenler için, hangi mankinaları aldınız, kaça mal ettiniz gibi.
Cok teşekkürler, maliyete girersek hic çıkamayız ben bir kere yapayım uğraşmayım diyerek ust sınıf urunler tercih etmeye çalıştım her şey hazır halde degil suan zaten uygulama yapacak kıvama gelince açılış oldu… ekipman olarak suan eksiğim basincli yıkama makinesi (k2 var) birde sipariş geçtiğim bissell spotclean vakumum yok onun Disinda polisaj makinelerim dewalt Rupes ve shinemate
Kompresörum sessiz tip kuletas hava kanallarını kendimiz yaptık yumuşak uçlu bi tabanca almam lazım geçici aldım. Ekipman olarak zaten sürekli guncelleyecgim neler kullandığımı
Hayırlı olsun garajınız, geçen sene İzmir tatilimde uğrayacaktım yanınıza yoğunluğunuzdan vakit bulamamıştınız. Haftaya cumadan itibaren 1 hafta oradayım, inşallah uğrayabilirim. Gerçi arabanın bu halini görmeseniz daha iyi
Hepinize tek tek çok teşekkür ederim abilerim dostlarım, yolu düşen, yolunu düşürmek isteyen herkese kapılarım açık her zaman çayımız kahvemiz hazır. Umarım hayallerimdeki gibi çalışmak nasip olur burada bol bol uygulama paylaşımlarımı yapmaya devam ederim