Detail35 Uygulamaları

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Kardesim Hayirli Ugurlu Olsun Bol Kazanclar Dilerim Meguiars Sprey Sise de yardimci olamadim ama Ürün konusunda her zaman yardimci olurum Hayirli isler :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hayırlı uğurlu olsun, helalinden güzel kazançlarınız olsun inşallah.
Gösterişten uzak, amaca yönelik hazırlanmış, hoş bir garaj olmuş:)

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Herkese merhabalar yıllardır olan hayalimi gerçekleştirdim. Uzun zamandir severek yaptigim hobimi sonunda kendi garajimda yapmaya devam edeceğim. Buyuk bir hevesle ve heyecanla actigim detail garajimi sizinle paylasmak istiyorum. Henuz cok yeni, cok guzel uygulamalar yapacağıma inaniyorum. Umarim sizde begenirsiniz yorumlariniz benim icin cok degerli hepinize iyi dilekleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim

Hayırlı uğurlu olsun
Allah utandırmasın
Maşallah çok güzel görünüyor
Çayını içmeye gelirim artık manisadan :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar, hocam birazda birazda nasıl bir garaj olduğunu anlatırsanız daha verimli olur düşünenler için, hangi mankinaları aldınız, kaça mal ettiniz gibi.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hayırlı uğurlu olsun kazasız, bol işlerin olsun. Çok güzel mekan olmuş. Yolumuz düşerse geliriz bir çayını içmeye.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Hayırlı olsun şık ve güzel bir mekan olmuş. Bol kazançlar Allah utandırmasın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Hayırlı olsun Kutas herşey istediğin gibi olur inşallah.Ortam şahane bol bol uygulama fotografları istiyoruz:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim. Mekan da çok güzel görünüyor. Maşallah :nazar:

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Hayırlı olsun Kutas:)

SKaplan

Amatör Detaycı
Üye
Hayırlı uğurlu olsun

ravenous

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun garajınız, geçen sene İzmir tatilimde uğrayacaktım yanınıza yoğunluğunuzdan vakit bulamamıştınız. Haftaya cumadan itibaren 1 hafta oradayım, inşallah uğrayabilirim. Gerçi arabanın bu halini görmeseniz daha iyi :)

Son düzenleme:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Kardesim Hayirli Ugurlu Olsun Bol Kazanclar Dilerim Meguiars Sprey Sise de yardimci olamadim ama Ürün konusunda her zaman yardimci olurum Hayirli isler :)
Cok tesekkur ederim Sefa abi :)
Hayırlı uğurlu olsun, helalinden güzel kazançlarınız olsun inşallah.
Gösterişten uzak, amaca yönelik hazırlanmış, hoş bir garaj olmuş:)
İnsallah abi teşekkürler, mümkün olduğunca sade bir yer hazırlamak istedim oyle de oldu :):)
Hayırlı uğurlu olsun
Allah utandırmasın
Maşallah çok güzel görünüyor
Çayını içmeye gelirim artık manisadan :)
Tabi ki her zaman beklerim çay kahve soguk içecek servisimiz vardır :partix:
Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar, hocam birazda birazda nasıl bir garaj olduğunu anlatırsanız daha verimli olur düşünenler için, hangi mankinaları aldınız, kaça mal ettiniz gibi.
Cok teşekkürler, maliyete girersek hic çıkamayız ben bir kere yapayım uğraşmayım diyerek ust sınıf urunler tercih etmeye çalıştım her şey hazır halde degil suan zaten uygulama yapacak kıvama gelince açılış oldu… ekipman olarak suan eksiğim basincli yıkama makinesi (k2 var) birde sipariş geçtiğim bissell spotclean vakumum yok onun Disinda polisaj makinelerim dewalt Rupes ve shinemate
Kompresörum sessiz tip kuletas hava kanallarını kendimiz yaptık yumuşak uçlu bi tabanca almam lazım geçici aldım. Ekipman olarak zaten sürekli guncelleyecgim neler kullandığımı :utan:
Hayırlı olsun @Detail 35 Kutas kardeşim. Bol kazançlar dilerim. Gider biraz yetersiz gibi görünüyor gerisi çok hoş. :nazar:
çok teşekkürler Celal abi :) gider konusunda sorunum yok deneme yaptım problem olmadı, suyun yönü ile ilgili bi çalışma yapmam gerekecek sadece
Hayırlı olsun garajınız, geçen sene İzmir tatilimde uğrayacaktım yanınıza yoğunluğunuzdan vakit bulamamıştınız. Haftaya cumadan itibaren 1 hafta oradayım, inşallah uğrayabilirim. Gerçi arabanın bu halini görmeseniz daha iyi :)
Çok sağolun dilediğinizde gelebilirsiniz aracınız ne halde olursa olsun :D
Hayırlı uğurlu olsun

Hayırlı Olsun Çok Güzel Mekan Oldu Bol Kazançlar Allah Utandırmasın.
Hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim. Mekan da çok güzel görünüyor. Maşallah :nazar:
Hayırlı olsun Kutas herşey istediğin gibi olur inşallah.Ortam şahane bol bol uygulama fotografları istiyoruz:)
Hayırlı olsun şık ve güzel bir mekan olmuş. Bol kazançlar Allah utandırmasın.

Hayırlı olsun hayalimdeki garaj olmuş bol kazançlar.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız, bol işlerin olsun. Çok güzel mekan olmuş. Yolumuz düşerse geliriz bir çayını içmeye.
Hayırlı olsun Kutas. Allah utandırmasın.
Hayırlı olsun,bol kazançlar :) allah utandırmasın
hayırlı uğurlu olsun dükkanın her detayı cok ince güzel düşünülmüş emeği geçen herkesin ellerine sağlık
Hepinize tek tek çok teşekkür ederim abilerim dostlarım, yolu düşen, yolunu düşürmek isteyen herkese kapılarım açık her zaman çayımız kahvemiz hazır. Umarım hayallerimdeki gibi çalışmak nasip olur burada bol bol uygulama paylaşımlarımı yapmaya devam ederim :) :)