Detail35 Uygulamaları

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Evde canım sıkıldı stopları söküp arkalarını temizleyip içlerindeki ölü sinek ve örümcekleri çıkartayım dedim.

Kullanılan kimyasal:
1/20 ceviz v3

Yardımcı ekipmanlar:
Autofinesse at kılı fırça
Dis fırçası
2 adet mikrofiber bez

Son düzenleme:

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Evde canım sıkıldı stopları söküp arkalarını temizleyip içlerindeki ölü sinek ve örümcekleri çıkartayım dedim.

Kullanılan kimyasal:
1/20 ceviz v3

Yardımcı ekipmanlar:
Autofinesse at kılı fırça
Dis fırçası
2 adet mikrofiber bez

Can sıkıntısına bak arkadaş :alkis::alkis:Ellerine sağlık, cıncık gibi olmuş. Tebrik ederim. :nazar::nazar::begenixx:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Herkese yeniden merhaba, bu uygulamada konuğum 2019 Honda Civic Rs

21000 kilometrede olmasına rağmen hep düzgün yıkanmış bir arabaydı. Sahibinin favori ürünleri b33 ve bsd oldugu icin hem temassız yıkama hemde hep sealent olan bir araçtı, kuş pisliği vb yanığı yoktu.

Çok fazla uygulama fotoğrafı cekemedim zamanım kısıtlı olduğu icin şimdiden kusura bakmayın

Ön yıkamada b33 kullandım kovada ise valetpro concantrated

Ardından demirtozu temizliği icin Tuga Alu saf şekilde

Sürekli b33 ile yıkandığı icin sanırım hiç demirtozu yoktu neredeyse sadece arka taraflarda vardı.
Ardından bilthamber kil ile yüzey temizliği yaptım neredeyse hiç partikül çıkmadı.

Düzgün yıkandığı icin gerçekten hare çok azdı sadece yıkama çizikleri vardı. Çizik direnci az olan piano black kısımlarda harelenme çoktu

Gelelim polisaja

Kullandığım makineler
Rupes lhr15 mk2 ve shinemate ex603
Pastalar
menzerna 400
Carpro clearcut
Menzerna 2200
Rupes fine
Menzerna 3800

Shinemate gerçekten boyut olarak çok iyi Rupesin sığmadığı yerlere giriyor

Polisaj işlemi bittikten sonra b33 ile köpükleyip kuruladık. Gerçekten heryerinden su akıyor arabanın. Hava kompresörü ile tüm ara dere yerlere tutmamıza rağmen seramik sürerken dahi su akan yerler oldu.

Koruma olarak Carpro cquartz UK 3.0 kullandık. Sürmesi biraz zor silmesi çok kolay. Kullanıcı dostu diyebilirim flash süresi 1-2 dakika kuruma gözlemlemedim ortam klima ile 24 dereceye indirilmişti.

Yine fotoğraf yok...

Kutu içinden çıkan 40x40 süet bez ile çok olay siliniyor yinede tek kişi uygulamada panel panel ilerlemek daha doğru.

Sonrasında [mention]Orçun [/mention] jantlara ve egzoza Gyeon Rim uyguladı

Kürlesmeye bırakmadan 1 saat içinde kutudan çıkan Carpro Reload’u uygulamak gerekiyor. Sürmesi silmesi çok kolay testi gelecek.

Finaller

Uygulamayı özetlemek gerekirse Honda bu aracında eski boya yöntemlerini kullanmamış 110 mikrondu çoğu yer. Vernik daha sert Almanlar kadar zorlamasada çok kolay çizik alınmıyor. Çok köşeli bir arac 125lik tabla ile bitecek bir arac degil. Çok fazla pianoblack kısım var bez çizmiyor ama çizik direnci az. Carpro uk3.0 I çok beğendim uygulaması ve silmesi çok kolay yüzey yumuşaklığı üst seviyede parlaklık ve derinlik ortalamanin çok üstünde 5 ila 30 derece arasında yapılması gerekiyor. Kurlesme bitince ilk yıkamada boncuk performansını mutlaka eklerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi​

Son düzenleme:

Mustafa Baylar

Amatör Detaycı
Üye
Herkese yeniden merhaba, bu uygulamada konuğum 2019 Honda Civic Rs

21000 kilometrede olmasına rağmen hep düzgün yıkanmış bir arabaydı. Sahibinin favori ürünleri b33 ve bsd oldugu icin hem temassız yıkama hemde hep sealent olan bir araçtı, kuş pisliği vb yanığı yoktu.

Çok fazla uygulama fotoğrafı cekemedim zamanım kısıtlı olduğu icin şimdiden kusura bakmayın

Ön yıkamada b33 kullandım kovada ise valetpro concantrated
Ardından demirtozu temizliği icin Tuga Alu saf şekilde

Sürekli b33 ile yıkandığı icin sanırım hiç demirtozu yoktu neredeyse sadece arka taraflarda vardı.
Ardından bilthamber kil ile yüzey temizliği yaptım neredeyse hiç partikül çıkmadı.

Düzgün yıkandığı icin gerçekten hare çok azdı sadece yıkama çizikleri vardı. Çizik direnci az olan piano black kısımlarda harelenme çoktu

Gelelim polisaja

Kullandığım makineler
Rupes lhr15 mk2 ve shinemate ex603
Pastalar
menzerna 400
Carpro clearcut
Menzerna 2200
Rupes fine
Menzerna 3800

Shinemate gerçekten boyut olarak çok iyi Rupesin sığmadığı yerlere giriyor

Polisaj işlemi bittikten sonra b33 ile köpükleyip kuruladık. Gerçekten heryerinden su akıyor arabanın. Hava kompresörü ile tüm ara dere yerlere tutmamıza rağmen seramik sürerken dahi su akan yerler oldu.

Koruma olarak Carpro cquartz UK 3.0 kullandık. Sürmesi biraz zor silmesi çok kolay. Kullanıcı dostu diyebilirim flash süresi 1-2 dakika kuruma gözlemlemedim ortam klima ile 24 dereceye indirilmişti.

Yine fotoğraf yok...

Kutu içinden çıkan 40x40 süet bez ile çok olay siliniyor yinede tek kişi uygulamada panel panel ilerlemek daha doğru.

Sonrasında [mention]Orçun [/mention] jantlara ve egzoza Gyeon Rim uyguladı

Kürlesmeye bırakmadan 1 saat içinde kutudan çıkan Carpro Reload’u uygulamak gerekiyor. Sürmesi silmesi çok kolay testi gelecek.

Finaller

Uygulamayı özetlemek gerekirse Honda bu aracında eski boya yöntemlerini kullanmamış 110 mikrondu çoğu yer. Vernik daha sert Almanlar kadar zorlamasada çok kolay çizik alınmıyor. Çok köşeli bir arac 125lik tabla ile bitecek bir arac degil. Çok fazla pianoblack kısım var bez çizmiyor ama çizik direnci az. Carpro uk3.0 I çok beğendim uygulaması ve silmesi çok kolay yüzey yumuşaklığı üst seviyede parlaklık ve derinlik ortalamanin çok üstünde 5 ila 30 derece arasında yapılması gerekiyor. Kurlesme bitince ilk yıkamada boncuk performansını mutlaka eklerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi​
Ellerinize sağlık abi güzel keyifli bir gün olmuştur galiba bide yorucu bide çok ıccak:D Finallerde duruyor zateen, sahibiylede baya ortak yönumün olması hoşuma gitti:gulumsemex:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ellerinize sağlık abi güzel keyifli bir gün olmuştur galiba bide yorucu bide çok ıccak:D Finallerde duruyor zateen, sahibiylede baya ortak yönumün olması hoşuma gitti:gulumsemex:
Teşekkür ederim kardeşim :) keyifli oldu böyle az çizikli araçlar zor türkiyede :D Şanslıydım ki güzel yıkanmış yoksa tüm gün sürerdi polisaj :(

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Elime sağlık kardeşim 2018 yılında bendede rs vardı seramik yaptırmaya gittigimde aynı cümleleri duymuştum boya konusunda ayrıca renkde çok pusluydu sanırım hondanın geneli böyle.Fotoların devamını bekliyoruz :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Abi ellerine sağlık, Civic'ler de baya bir kurulama sıkıntısı var. :D Petrolde yıkadığımızda 20-30 dakika başında havluyla beklemek gerekiyor. :) Müşteride minimum çizikle siz gibi usta ellere getirince mükemmel bir iş çıkmış. :alkıssx:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Elime sağlık kardeşim 2018 yılında bendede rs vardı seramik yaptırmaya gittigimde aynı cümleleri duymuştum boya konusunda ayrıca renkde çok pusluydu sanırım hondanın geneli böyle.Fotoların devamını bekliyoruz :)
Ben daha kolay düzelir diye bekliyordum daha önceden eski kasalarında yumuşak boya oluyordu ama bunda da kusursuz sonuç aldık :) Araç Füme simler gri ve sarı, sim tercihi daha farklı olabilirdi genelde almanlarda mavi sarı yeşil sim kullanılıyor o yüzden daha canlı bir renk oluyor bunda çok kapatıyor aracı sanki metalik değilmiş gibi oluyor hak veriyorum. 5 ila 7 gün sonra günceller gelecek :)

Abi ellerine sağlık, Civic'ler de baya bir kurulama sıkıntısı var. :D Petrolde yıkadığımızda 20-30 dakika başında havluyla beklemek gerekiyor. :) Müşteride minimum çizikle siz gibi usta ellere getirince mükemmel bir iş çıkmış. :alkıssx:
Kesinlikle katılıyorum sercancığım çok akıyor su etrafından pickup gibi sanki :D Yorumun için teşekkürler :)

Ellerinize sağlık bilgiler için teşekkürler
Çolk teşekkür ederim, Carpro merak edilen bir üründü kesinlikle benden uygulama konusunda onay aldı kendi aracıma da muhtemelen UK3.0 yaparım :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık araç rengi pek parlamaya müsait olmasa bile finaller çok hoş olmuş:)
Ürün incelemesi için teşekkürler:tesekkurr:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık uygulamalarınızın kalitesi ortada.
Bakımsız araçların bıraktığı kas ağrısı keyfini yaşatmamış araç :)

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ellerine sağlık Kutas, Rs'e yakışan bir uygulama olmuş. :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Şanslı araba :terlisırıtan: Kimin eline düşeceğini biliyormuş :) Elinize sağlık, çok bilgilendirici ve görünüşe göre eğlenceli olmuş. Piano black herkesin kabusu arkadaş. Bayiden çıkıp eve geldiğimde bile hareler vardı benimkinde.