Detail35 Uygulamaları

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Kutas kesene bereket allah nazarlardan saklasın. Şu corona tam gelecek zaman buldu arkadaş.

Yanıyorum GTi diye tam hanımı da ikna etmiştim, bilinçli bir satıcıyla da nisanda anlaşmıştık (not araç ilanlarda değil)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İzmirde son 3-4 gündür çamur yağıyordu hemen hava durumuna baktım önümüzdeki günler güneşli. Kullanmasamda temiz dursun diyerek bi yıkama yapayım dedim.

On yıkama ceviz
Kovada bathe essences
Foam olarak b33 kullandım ve wax ile vedalaştık
Demirtozu olarak shiny Garage d-tox kullandım
Durulayıp kuruladım
İpa safsu prep karışımı ile tüm aracı sildim
sonax tiregel uyguladım

Angelwax Enigmayi en az 10 dakika kalacak şekilde tüm panellere uyguladim

Angelwax Enigma uygulaması kolay çok güzel kokulu boncukları müthiş ve parlak bir wax. Keşke daha ucuz olsa :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ellerine sağlık güzel parlamış. Enigma benim uzun zamandır almaya niyetlenip bıraktığım bir ürün yazın bir tane edinelim.

DENİZLİ

Caner

Amatör Detaycı
Üye
Abi AGC'nin kaderinde varsa stage 2 mutlaka burdan öğrenirsiniz. Önce eksikler sonra keyfi harcamalar :) Çufffff :heyecan:

Hahahaha çok güldüm abi yorumuna :D Bu hızlı araba işleri böyle ya almadan önce hayatta yazılım yapmam 180 hp neyime yetmeyecek diyodum arkadaşlarım kanıma giriyor 100-200 17 saniye olacak hadi yapalım ara hızlanmalar süper olacak bilmem ne diye :D ama önümüzdeki 6 ay en azından stok kesinlikle :)
Hocam ben de ibiza cupra vardı, aynı motora sahipler. Aracı satalı 1 ay olacak. 1 yıl yazılımsız 2 yıl stage 1 yazılımlı olarak kullandım, gerçekten o ara hızlanmalar kalkışlarda ki hissiyat tamamen değişiyor. Aracın sesi bile değişmişti. Tavsiye ederim :) Gerçi şuan 1.6 114hp atmosferik bir araca biniyorum orası da ayrı bir konu :) :)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ellerine sağlık güzel parlamış. Enigma benim uzun zamandır almaya niyetlenip bıraktığım bir ürün yazın bir tane edinelim.

DENİZLİ
Söyle bir gece pozu paylaşalım parlaklık daha iyi gözüksün :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi​

Son düzenleme:

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
@Orçun ile yaptığımız gofle uygulama paylaşımlarına devam edelim. Önce yaptıklarımız sonra fotoğraflar :)

Araç 4 ay önce ikinci el olarak alınmış 50bin kilometredeydi 1 kere polisaj görmüş filetolarin bazılarında açılma başlamış hemen makineyi cekmisler :D mikronlar 90-100 civarıydı en dusuk gördüğümüz değer 85di daha önceden 2 kere benzinlikte iskence tüneline girmis yeni sahibi sonra hatasını anlamış ve bizden yardım istedi :)

Yapılanlar

Jantlarda felgenblitz ve 3D apc
On yıkama b33
Kova yıkamasında sampuan bitirmek adına 3D wash and wax kullandık
Kil soft99 smooth egg
Demirtozu temizliğinde Fb
Polisajda Orçun rotary ufs domestic menzerna 400 Kullandı bende küçük tabla ile koch h8 ile Orcun’un giremedigi ve özellikle ellemedigi tamponları yaptım
Ardından orbital ile rupes fine pasta flexie pads fine sünger
Orbital ile Autobrite chocolate glaze flexie pads ultra fine sünger (kokusu müthiş Belçika’da bir çikolata dükkanı adeta)
Koruma olarak uzun süreli bir beklenti olduğu icin soft99 fusso white yaptik
Lastiklere Gyeon tire

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi​

Son düzenleme:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık abi, sanırsam yorgunluktan daha fazla fotoğraflayamamışsın. Emeğine sağlık.:)

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Ellerine sağlık abi, sanırsam yorgunluktan daha fazla fotoğraflayamamışsın. Emeğine sağlık.:)
Çok teşekkür ederim Sercan, vallahi oyle oldu. Orçun sağolsun fotoğraf ısını bana kitledi ikimiz çalışmamıza rağmen beklediğimizden çok uzun sürdü uygulama haliyle yorulduk bunlarla idare et bizi :) birde su Tapatalk da fotoğraf koyma limiti olunca böyle grid şeklinde atmaya karar verdim limitimiz dolmasın :)

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Golfün beyazı ayrı bir boyuta geçmiş arabanın kendisi bile şaşırmış bu duruma resmen :) Ürünler ve sonuç harika. Senin ve @Orçun un ellerine sağlık

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
@Orçun ile yaptığımız gofle uygulama paylaşımlarına devam edelim. Önce yaptıklarımız sonra fotoğraflar :)

Araç 4 ay önce ikinci el olarak alınmış 50bin kilometredeydi 1 kere polisaj görmüş filetolarin bazılarında açılma başlamış hemen makineyi cekmisler :D mikronlar 90-100 civarıydı en dusuk gördüğümüz değer 85di daha önceden 2 kere benzinlikte iskence tüneline girmis yeni sahibi sonra hatasını anlamış ve bizden yardım istedi :)

Yapılanlar

On yıkama b33
Kil soft99 smooth egg
Polisajda Orçun rotary ufs domestic menzerna 400 Kullandı bende küçük tabla ile koch h8 ile Orcun’un giremedigi ve özellikle ellemedigi tamponları yaptım
Orbital ile Autobrite chocolate glaze flexie pads ultra fine sünger (kokusu müthiş Belçika’da bir çikolata dükkanı adeta)
Lastiklere Gyeon tire

Elinize sağlık,gofl olması gereken kondüsyona ulaşmış :)

Finalleri fussoya göre oldukça parlak geldi,çok başarılı

Maşallah

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
ikinizin de eline sağlık güzel iş yapmışsınız 90 mikron bunlar için çok düşük değil mi? Sadece 1 polisajda nasıl bu kadar indirmişler

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Detail 35 eline sağlık kanka maşallah araç komple çok güzel hale gelmiş. Polisaja içim gidiyor benim de, ne zaman böyle göreceğim acaba diyorum :D aracı sosyal medyada görmüştüm, uygulamaları ve malzemeleri paylaşmıştı.helal olsun şahane tercihler demiştim meğer arkasında @Detail 35 kankam varmış :D

arsen90

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir

Yapılanlar

On yıkama b33
Kil soft99 smooth egg
Lastiklere Gyeon tire

Eline sağlık kardeşim :nazar:

Orçun

Tecrübeli Detaycı
Üye
@Detail 35 eline sağlık kanka maşallah araç komple çok güzel hale gelmiş. Polisaja içim gidiyor benim de, ne zaman böyle göreceğim acaba diyorum :D aracı sosyal medyada görmüştüm, uygulamaları ve malzemeleri paylaşmıştı.helal olsun şahane tercihler demiştim meğer arkasında @Detail 35 kankam varmış :D
Sanırsam benim paylaşımın

Detail 35

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Golfün beyazı ayrı bir boyuta geçmiş arabanın kendisi bile şaşırmış bu duruma resmen :) Ürünler ve sonuç harika. Senin ve @Orçun un ellerine sağlık
Çok teşekkürler abi, Sonuçtan bizde çok memnunuz :)
Ellerinize sağlık 50-50 ler güzel duruyorlar:alkis:
@Orçun @Detail 35
50:50 sevmeyen bizden değildir :D
@Orçun @Detail 35 arkadaşlar elinize kolunuza sağlık, arka stoplara nasıl bir uygulama yaptınız ? Buna benimde ihtiyacım var.
Koch H8 Keçe, Koch F5 Orta sünger ile yaptım. Rotary tabi
elinize sağlık sahibi kıymetini bilsin artık:)
Bizde öyle umuyoruz valla bu kadar uğraştık umarım ilk yıkamada emeklerimiz boşa gitmez :D
Beyaz araba parlamaz diyenlere gösterilecek fotoğraflar olmuş , ellerinize sağlık :)
Buzdolapları da parlar :D
Elinize sağlık,gofl olması gereken kondüsyona ulaşmış :)
Finalleri fussoya göre oldukça parlak geldi,çok başarılı
Maşallah
Teşekkürler, Autobrite direct Chocolate glaze uygulaması parlaklığı üst seviyeye taşıdı. Çok güzel bir ürün gerçekten derinlik katıyor orbital ile uygulamak çok basit silmesi çok kolay...
ikinizin de eline sağlık güzel iş yapmışsınız 90 mikron bunlar için çok düşük değil mi? Sadece 1 polisajda nasıl bu kadar indirmişler
90 az abi evet volkswagenlerin metalikleri 140-160 civari oluyor. Opakları 110-120lerde geziyor. Fileto açan tek polisajda o kadar indirebilir tabi ki boyayı yakmadığına dua ettik :D