DetailForum Wooden Kit Testi

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Herkese merhaba ismi detailforum wooden kit olunca ilgili fırçayı test etmek istedim. Bugün fırça gelir gelmez teste tabi tuttum.
Öncelikle emeği için hurşide teşekkür ederim.

Gelelim testimize bundan önce wheel wolies orjinal ve çinli kuzu tüyü wheel wolies kullanmış birisi olarak ilk izlenimim sağlam bir fırça olmuş. Bana Diğerlerinden daha dayanıklı hissettirdi.
Fırçanın kullanımı rahat ve jantın her bölümüne rahatlıkla girdi.

Bendeki orta boy olarak düşünülen fırçanın Eksi olarak Düzeltilmesini istediğim nokta sap kısmının 10 cm daha uzun olması ve tüy kısmınında 2-3 cm kadar uzun olması. Bir de üç versiyon olarak ince orta ve geniş olarak üretim olursa daha iyi olacak gibi.

İnceleme videomuz.

DENİZLİ
Süleyman abi emeklerine sağlık, sesi köpürmesi çok güzel geldi bana. :)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Herkese merhaba ismi detailforum wooden kit olunca ilgili fırçayı test etmek istedim. Bugün fırça gelir gelmez teste tabi tuttum.

Gelelim testimize bundan önce wheel wolies orjinal ve çinli kuzu tüyü wheel wolies kullanmış birisi olarak ilk izlenimim sağlam bir fırça olmuş. Bana Diğerlerinden daha dayanıklı hissettirdi.

Bendeki orta boy olarak düşünülen fırçanın Eksi olarak Düzeltilmesini istediğim nokta sap kısmının 10 cm daha uzun olması ve tüy kısmınında 2-3 cm kadar uzun olması. Bir de üç versiyon olarak ince orta ve geniş olarak üretim olursa daha iyi olacak gibi.

İnceleme videomuz.

DENİZLİ
Bu geri dönüşler çok iyi oluyor. Ben hemen argeye geçeyim:taraa: Güle güle kullan abi

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.

İnceleme videomuz.

DENİZLİ

Eline emeğine sağlık abiii <3 Aynı şehirde olmama rağmen bende bile yok ürün. @Mentalfeed logolu baskılara onay vermiyorum, öyle olsun. :bittinn:

Son düzenleme:

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Eline emeğine sağlık abiii <3 Aynı şehirde olmama rağmen bende bile yok ürün. @Mentalfeed logolu baskılara onay vermiyorum, öyle olsun. :bittinn:
:tesekkurr: eyvallah adminim. Sen buluşmadan haber ver hallederiz o konuyu. Ne zmn buluşuyorz yarından sonra serbest:deli:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Forum jant fırçasının bir testi de benden gelsin.
Ürünü çok beğendim, wheel woolies ve gyeondan daha kullanışlı buldum. Bu gün 3 farklı araç üstünde demedim. Oldukça sağlam ve güvenli izlenimi verdi şu an için bana. Girmek istediğim bütün yerlere girdi diyebilirim, sadece pejonun kaliper ile kant arasına girmedi. Bu da videosu.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ürünü çok beğendim, wheel woolies ve gyeondan daha kullanışlı buldum. Bu gün 3 farklı araç üstünde demedim. Oldukça sağlam ve güvenli izlenimi verdi şu an için bana. Girmek istediğim bütün yerlere girdi diyebilirim, sadece pejonun kaliper ile kant arasına girmedi. Bu da videosu.
Abi ellerine sağlık, peki sapı plastik yapsak veya 3 bakır kabloyu sarmal şekilde birleştirip üstüne post giydirsek mantıklı olur mu ?

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Güle güle kullan abi.:D
Sapının uzunluğunu biraz daha arttırmayı düşünüyorum bu uzun olanın. O şekilde kullanımı daha konforlu olacaktır

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Abi ellerine sağlık, peki sapı plastik yapsak veya 3 bakır kabloyu sarmal şekilde birleştirip üstüne post giydirsek mantıklı olur mu ?
Bakır değil de çit yapımında falan kullanılan 3lük 4lük esnek fazla kıvrılmaya müsait olmayan maddesini bilmediğim metal telller var. Onların üzerine arge yapılabilir. Bakır antikron dahi olsa yumuşak kalır. Ama onu bükebilecek bir tezgah kursak o güçte matkabı nereden bulacaz. Fikir güzel:alkis:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Hurşitim ellerine emeğine yüreğine sağlık, ürün çok başarılı gözüküyor. Uzun vade de testlerden de geçerse çok iyi. Orta da böylesine emek varken muhakkak almak lazım.:)

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hurşitim ellerine emeğine yüreğine sağlık, ürün çok başarılı gözüküyor. Uzun vade de testlerden de geçerse çok iyi. Orta da böylesine emek varken muhakkak almak lazım.:)
Sana da 2 kit yazıyorum hemen.:D
Güzel bişiler yapmaya çalıştım herkesçe beğenilmesi zaten imkansız ama. İşlev olarak en iyisi olsun istedim