Herkese merhaba ismi detailforum wooden kit olunca ilgili fırçayı test etmek istedim. Bugün fırça gelir gelmez teste tabi tuttum.
Öncelikle emeği için hurşide teşekkür ederim.
Gelelim testimize bundan önce wheel wolies orjinal ve çinli kuzu tüyü wheel wolies kullanmış birisi olarak ilk izlenimim sağlam bir fırça olmuş. Bana Diğerlerinden daha dayanıklı hissettirdi.
Fırçanın kullanımı rahat ve jantın her bölümüne rahatlıkla girdi.
Bendeki orta boy olarak düşünülen fırçanın Eksi olarak Düzeltilmesini istediğim nokta sap kısmının 10 cm daha uzun olması ve tüy kısmınında 2-3 cm kadar uzun olması. Bir de üç versiyon olarak ince orta ve geniş olarak üretim olursa daha iyi olacak gibi.
İnceleme videomuz.
DENİZLİ
Öncelikle emeği için hurşide teşekkür ederim.
Gelelim testimize bundan önce wheel wolies orjinal ve çinli kuzu tüyü wheel wolies kullanmış birisi olarak ilk izlenimim sağlam bir fırça olmuş. Bana Diğerlerinden daha dayanıklı hissettirdi.
Fırçanın kullanımı rahat ve jantın her bölümüne rahatlıkla girdi.
Bendeki orta boy olarak düşünülen fırçanın Eksi olarak Düzeltilmesini istediğim nokta sap kısmının 10 cm daha uzun olması ve tüy kısmınında 2-3 cm kadar uzun olması. Bir de üç versiyon olarak ince orta ve geniş olarak üretim olursa daha iyi olacak gibi.
İnceleme videomuz.
DENİZLİ

Güle güle kullan abi
eyvallah adminim. Sen buluşmadan haber ver hallederiz o konuyu. Ne zmn buluşuyorz yarından sonra serbest