Detailing dışı hobileriniz neler?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Manfrotto ürünlerinin kırılma ihtimali fotoğraf çeken kişinin deklanşöre basarak parmağını kırma ihtimalinden daha düşük :D

Ben araç çekme işleri için harici aydınlatmalar, tripod ayakları ve difüzörler aldım, çok işe yaramadılar o ayrı :D
Ekli dosyayı görüntüle 16915
Ben gün batımında uzun pozlama sevdiğimden cokin'in ND filtrelerinden de almıştım. O filtreler ile özellikle gün batımında şahane kareler çıkıyordu. Hatta PS'ye bile gerek kalmıyordu.

murat_kurt

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Ben karantinada evde kalınca gene akvaryum kurdum. Tabii onun da tadını kaçırdım. Bu defa Tropheus tankı kurdum. Bakalım gelecek neyi gösterecek :)

Red Rainbow en sevdiğim türlerden biridir.. Maşallah hocam.. 1o yıldan fazla besledim tropheus türlerini.. Daha önceleri de discus, American, canlı doğuran vs. akvaryumlarım oldu.. Ama Tropheus'un zevki başka..

Sağlıkla bol bol yavru alırsınız umarım..

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Bende fotoğraf diyebilirim ama Şubat ayından beri elime alıp fotoğraf çekmedim . Arabamın da sanırsam bi kare fotoğrafını çekmedim fotoğraf makinam İle. Bu arada başlıktaki fotoğrafların hepsi çok başarılı. Tebrik ederim arkadaşları .

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Bende yazayım buraya

Ney üflerim, uzun sap bağlama çalarım, evde mini baristalığım var. Yeni çekirdek kahve denemelerine bayılırım. Son zamanlarda xboxa sardım,:D
X box olayını biliyom kafayı iyi sardı o işe. Bir bağlama dinlemeye gelirim kısmetse