Detailing ve Araçlar İle İlgili Videolar (Genel Paylaşım)

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

akindetail

Çaylak Detaycı
Üye
Merhabalar ; Demir tozu temizleyici yapmak istiyorum ama hammadde temininde sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olabilecek kimyacı arkadaşlar abiler var mı acaba :rolleyes:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Merhabalar ; Demir tozu temizleyici yapmak istiyorum ama hammadde temininde sıkıntı yaşıyorum. Yardımcı olabilecek kimyacı arkadaşlar abiler var mı acaba :rolleyes:
Neden böyle bir girişimde bulunmak istiyorsunuz, hazır yapılmışlardan kullanmak sizin için daha kolay olacaktır.

akindetail

Çaylak Detaycı
Üye
Neden böyle bir girişimde bulunmak istiyorsunuz, hazır yapılmışlardan kullanmak sizin için daha kolay olacaktır.
Daha ucuza daha fazla ürün sahibi olmak istedim yapılmayacak bir şey değil hammaddesini araştırıp buldum ancak Türkiye’de üretimi yok .. İthal etmek. İstediğimde ise merck firmasının sitesinde 25gr 50 euro gibi fiyat aldım çok üzüldüm açıkçası

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Daha ucuza daha fazla ürün sahibi olmak istedim yapılmayacak bir şey değil hammaddesini araştırıp buldum ancak Türkiye’de üretimi yok .. İthal etmek. İstediğimde ise merck firmasının sitesinde 25gr 50 euro gibi fiyat aldım çok üzüldüm açıkçası
Divortex firması türkiyede üretim yapıp ihracat yapıyor. Türkiyede var kısaca... Demirtozu temizleyici falan yapmak yerine kimya merakınızı wax hızlı cila SİO2 bazlı ürünler yapmaya çalışarak gidermenizi öneririm affınıza sığınarak

akindetail

Çaylak Detaycı
Üye
Divortex firması türkiyede üretim yapıp ihracat yapıyor. Türkiyede var kısaca... Demirtozu temizleyici falan yapmak yerine kimya merakınızı wax hızlı cila SİO2 bazlı ürünler yapmaya çalışarak gidermenizi öneririm affınıza sığınarak
Estağfirullah bir araştırayım en sevdiğim şey araştırmaktır Öner’iniz için ayrıca teşekkür ederim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hazır ürün kullanın dememdeki sebep zaten hammadde getirtmek oldukça külfetli olacaktır. Daha önce araştırdığım için biliyorum.

Patronas

Çaylak Detaycı
Üye
Hocam merck gibi firmalar yüksek saflıkta kimyasal satar. Bir nevi akademik ve hassas lab işleri içindir. Eğer bir üretim işine girecekseniz ve etken maddesini bulduysanız bir ürünün normal kimyasalı sizin için yeterli. Merck, sigma aldrich falan bunlar üretim işi değildir.