Detailing ve Araçlar İle İlgili Videolar (Genel Paylaşım)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
önce foam sonra su tutmalıydı ama demirtozunu fazla çıkmış gibi göstermek için yapıyorlar. Zaten en üst koruma deyip gyeon seramik kullanmalarındaki tezatlık işin tamamen ticari boyutunu öne çıkarıyor. Kalitesiz ve pahalı ürünler kullanıyorlar sürekli.
Aynen abi,bide isme yakışır bir uygulana yapmıyorlar.

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Videoda ki ön yıkama amacını pek anlayamadım. İlk başta su tutup demir tozu sıktılar ardından duruladılar ve sonrasında foam ile ön yıkama yaptılar. Bizim yıkama şeklimize aykırı, farklı bir sebepleri var mı?

Detailing dükkanını eskiden severdim ancak, artık sadece ticari ve şov olarak bakıyorlar gibi geliyor olaya.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Videoda ki ön yıkama amacını pek anlayamadım. İlk başta su tutup demir tozu sıktılar ardından duruladılar ve sonrasında foam ile ön yıkama yaptılar. Bizim yıkama şeklimize aykırı, farklı bir sebepleri var mı?

Güzel tespit ben başka videolarda çift kova yapılmadığını da görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam ,216 şubesinin başındaki kişiyi de geçenlerde instagramda eli cebinde detay anlatırken gördüm şova dikkat ediyorlar ama eli cebinde video çekmenin karşı tarafı rahatsız edebileceğini düşünmüyorlar herhalde:dusun:

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Güzel tespit ben başka videolarda çift kova yapılmadığını da görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam ,216 şubesinin başındaki kişiyi de geçenlerde instagramda eli cebinde detay anlatırken gördüm şova dikkat ediyorlar ama eli cebinde video çekmenin karşı tarafı rahatsız edebileceğini düşünmüyorlar herhalde:dusun:
Bizim gibi ince düşünenler işlerini düzgün yapmadığını anlıyor ancak bazı kişiler ise detaya yeni başlayanlar ya da hiç görmemiş olanlar hemen kanıyorlar.

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Cümleten selamlar..
Bu gün bir arkadaşımın arabasını gördüm baktım parlıyor uzaktan acaba ne yapmış diye hemen koştum baktım. Aracını seven de bir arkadaşım ama bakınca çok üzüldüm. Aracına pasta cila yaptırmış ki hani ortalama üstü bir yer üstelik. Fiyat olarak da 400₺ gibi bir tutarı olmuş arkadaşa. Ben ona siyah arabaya bulaşmam demiştim ama bulaşan kişi de ben ustayım diye iş yapmış üzüldüm gerçekten aracın haline..
Yorum sizde artık üstadlar..

Ben çözüm olarak güzel bir hare gidericiyle manzerna 3in1 ya da meguiars 3in1 gibi bir ürün ile soft bir ped ile çözülebileceğini düşündüm. Muhtemelen frecla G3 pasta ve wax kullanmışlar buralar da hep onu kullanıyorlar ama usta silince geçeceğini hatta hare giderici olarak da 3M hologram giderici kullandığını söylemiş fakat siyah renge baya kalın bir pasta atmış ki hareler baya baya derin. Eşime dostuma anlatıyorum bunları ama nafile işte tek kelime ile yazık olmuş..