Bilberrynin korumaya zarar verdiğini biliyorum bunu yapmanıza gerek yok ama hala demeye çalıştığım şey anlaşılmadi ben ona yanıyorum
Şimdi ben genel bir açıklama ile buraya nokta koymak istiyorum. Senin demek istediğin temizlik kabiliyeti ile ilgili. Bizim yada benim anlatmak istediğimiz ürünün totaline bakarak aldığı genel toplamdaki puanlaması.
Bu ürünleri genel olarak temaslı temizlikte kullandığımız için üç aşağı beş yukarı verecekleri sonuç pek farklı değildir. Sulandırmayı düşürürsün falan bir şekilde sonuç alırsın. Ha bu maliyeti arttırır yine bir kıstastır. Yani yine totali etkiler.
Şu husus burada benim açımdan bu ürünün beğenilmemesinde ve bu kadar dışlanmasında en büyük etken. Korumaya büyük darbe vurması yani tek kullanım da bile olsa korumayı sıfırlaması. Örnek vermek gerekirse, ben yurdışından 100 lerce lira verdim ve janta bir ürün kullandım, bu ürün atıyorum 1 ay janta sıkıntısız bir şekilde koruma sağlayacak ve ben bu süre zarfında janta koruma işlemi ile ugraşmayıp, hem parklığının hem zaman tasarrufunun keyfini çıkaracağım. Ama bu ürün ile jantları temizlersem her yıkamada ürün yenilemek zorunda kalacağım. Artık tek sorum var. Make your choose
Ben ürün deperlendirmesi yaparken ve öneri yaparken bütün bu kriteleri düşünüp öneri yapmaya çalışıyorum.
Genel yazdım, konu ile aslında bireysel senin ile alakalı değil.
Bir de zevkler ve renklerin tartışmasını yapmak çok anlamsız, sen bir nedenden dolayı bu ürünü tercih etme sebebin vardır, benim o sebeple pek işim olmayabilir. Zaten tek bir doğru ürün olsa neden bu kadar uğraşalım değil mi.
Ürün vardır bir hafta gider ama ben parlaklığını çok seviyorumdur, ama senşn için dayanım önemlidir vs vs. Sahuru belrken çenem düştü,
@SubaruOutback nun yokluğunu aratmayayım dedim