Duyuru DetayDeposu.com Açılış İndirimi DetailForum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Atalay hocam hayırlı olsun, bende 2 farklı sipariş verdim. Biri 4 ekim sabah biride 4 ekim akşamı. Akşam sipariş verdiklerim bugün elime ulaştı ama diğerini kargo takibi dahi yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Atalay hocam hayırlı olsun, bende 2 farklı sipariş verdim. Biri 4 ekim sabah biride 4 ekim akşamı. Akşam sipariş verdiklerim bugün elime ulaştı ama diğerini kargo takibi dahi yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz.

Kazım hocam selamlar, ilgilenip özelden dönüyorum

ARDA BAB

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Afyon
Ya yine kendimi tutamayıp bissürü sipariş verdim, detail sevdası uğruna bir ayımız daha sıkışık geçsin :) Tonyukuk abime selamlar
11102022113149-DRJ
:)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Sefa üstadımın tavsiyesi ile siparişimi güncelledim :)

06102022081751-XWJ

Tekrar hayırlı olsun.
Güncel olsun. Bende geçtim siparişimi :)

Kazım hocam selamlar, ilgilenip özelden dönüyorum
dün aksam bende sipariş verdim
Ya yine kendimi tutamayıp bissürü sipariş verdim, detail sevdası uğruna bir ayımız daha sıkışık geçsin :) Tonyukuk abime selamlar
11102022113149-DRJ
:)
ilk siparişimi bende bugün verdim. Memnun kalacağımı düşünüyorum. Hayırlı olsun
Siparişi verdim ürünler elime hızla ulaştı. Temizlik sonunda bile kötü kokan bi araç vardı florida scent koyduk koku etkili görünüyor :terlisırıtan:
Hepinize gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederim arkadaşlar :)

ilk günlerde yaşanan yoğunluk ve sistemin yeni oluşundan kaynaklı aksaklık veya talihsizlikler yaşayan arkadaşlar oldu buradan yineleyelim tekrar kusura bakmayın lütfen. Aksaklık yaşananları telafi ettik ancak edemediklerimiz olduysa lütfen iletişime geçsinler gereğini yapalım hemen :)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba,

Araç kumaş tentesi temizlemek için hangi ürünü önerirsiniz. Siyah renk. En uygunu bana Velor Pro gibi geldi ama stokta yok gibi. ne zaman stoğa girer ?

İyi çalışmalar hayırlı kazançlar dilerim.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Merhaba,

Araç kumaş tentesi temizlemek için hangi ürünü önerirsiniz. Siyah renk. En uygunu bana Velor Pro gibi geldi ama stokta yok gibi. ne zaman stoğa girer ?

İyi çalışmalar hayırlı kazançlar dilerim.
Merhaba hocam,

tente için eğer suyla durulama imkanınız varsa Lotar Pro 1L işinizi daha iyi görür.

Apc Neutral Pro ürünümüz de ph nötr konsantre bir üründür ancak Velor ile beraber stokları tükendi. Önümüzdeki haftalar yeni ürünlerle stoklara girecektir.

shadow3804

Çaylak Detaycı
Üye
İl
manisa
Bella foamı hem ön yıkama hem kova yıkamada bugün kullandım. Bence gayet yeterli. Bir sonraki siparişimde bidon olarak alacağom.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Bella foamı hem ön yıkama hem kova yıkamada bugün kullandım. Bence gayet yeterli. Bir sonraki siparişimde bidon olarak alacağom.
Merhaba, Bela Pro hem Snow Foam hem kova şampuanı olarak kullanılan bir üründür.

5L boyutu kampanya ile güzel rakamlara hem snow Foam hem kova şampuanı olarak geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...