Atalay hocam hayırlı olsun, bende 2 farklı sipariş verdim. Biri 4 ekim sabah biride 4 ekim akşamı. Akşam sipariş verdiklerim bugün elime ulaştı ama diğerini kargo takibi dahi yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz.
Atalay hocam hayırlı olsun, bende 2 farklı sipariş verdim. Biri 4 ekim sabah biride 4 ekim akşamı. Akşam sipariş verdiklerim bugün elime ulaştı ama diğerini kargo takibi dahi yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz.
Hepinize gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederim arkadaşlar
ilk günlerde yaşanan yoğunluk ve sistemin yeni oluşundan kaynaklı aksaklık veya talihsizlikler yaşayan arkadaşlar oldu buradan yineleyelim tekrar kusura bakmayın lütfen. Aksaklık yaşananları telafi ettik ancak edemediklerimiz olduysa lütfen iletişime geçsinler gereğini yapalım hemen
Araç kumaş tentesi temizlemek için hangi ürünü önerirsiniz. Siyah renk. En uygunu bana Velor Pro gibi geldi ama stokta yok gibi. ne zaman stoğa girer ?
Araç kumaş tentesi temizlemek için hangi ürünü önerirsiniz. Siyah renk. En uygunu bana Velor Pro gibi geldi ama stokta yok gibi. ne zaman stoğa girer ?
tente için eğer suyla durulama imkanınız varsa Lotar Pro 1L işinizi daha iyi görür.
Apc Neutral Pro ürünümüz de ph nötr konsantre bir üründür ancak Velor ile beraber stokları tükendi. Önümüzdeki haftalar yeni ürünlerle stoklara girecektir.