Duyuru DetayDeposu.com Açılış İndirimi DetailForum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba, uzun zamandır hem iş değişikliği hem de kızımın doğması sebebi ile hem foruma hem de sektöre uzak kaldım. Aracımda California Car Scents'in kokularını kullanıyorum. Golden State Delight artık Türkiye'de yok gibi bir şey sanırım. Gerçi çoktandır stok kovalamıyorum. Evde 1-2 tane kavun, vişne falan var ama K2'nin Oya kokularından sipariş ettim. Umarım memnun kalırım.

coskusu06

Amatör Detaycı
Üye
İl
Diyarbakır
16102022235419-IEY

Siparisi verdik bakalım ;)

Cam temizleyici lazımdı, apc denemek istiyordum ve OYA isimli o güzel kokulari deneyelim dedim bakalım neler görücez :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Merhaba, uzun zamandır hem iş değişikliği hem de kızımın doğması sebebi ile hem foruma hem de sektöre uzak kaldım. Aracımda California Car Scents'in kokularını kullanıyorum. Golden State Delight artık Türkiye'de yok gibi bir şey sanırım. Gerçi çoktandır stok kovalamıyorum. Evde 1-2 tane kavun, vişne falan var ama K2'nin Oya kokularından sipariş ettim. Umarım memnun kalırım.
Siparişiniz için teşekkür ederiz. OYA asma kokulardır. Sizin kullandığınız teneke doz keçe kokuların kulvarı bizim Florida Scent olanlardır. Florida şu an için sadece yeni araç kokusu ve yeşil çay aroması mevcut.önümüzdeki hafta diğer çeşitleri de geliyor. :)
16102022235419-IEY

Siparisi verdik bakalım ;)

Cam temizleyici lazımdı, apc denemek istiyordum ve OYA isimli o güzel kokulari deneyelim dedim bakalım neler görücez :)
Teşekkür ederiz siparişiniz için :)
Ürünü yanlış almışım nasıl iade yapacağız.
Ger dönüş sağlanmıştır Tugay bey teşekkürler
Bizde ilk siparişimizi geçtik bakalım.
Teşekkürler İhsan bey desteğiniz için :)

aramazmert

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Siparişiniz için teşekkür ederiz. OYA asma kokulardır. Sizin kullandığınız teneke doz keçe kokuların kulvarı bizim Florida Scent olanlardır. Florida şu an için sadece yeni araç kokusu ve yeşil çay aroması mevcut.önümüzdeki hafta diğer çeşitleri de geliyor. :)
Evet hocam California Car Scents'in muadili sizde Florida Scent ama ben bu sefer farklı olsun diye asma koku deneyeyim dedim. Bakalım göreceğiz.

Stilwater

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
@DetayDeposu Merhaba hayırlı olsun. Değerli forum üyeleri için yapmış olduğunuz kampanya jest içinde şahsım adına teşekkür ederim. Almak istediğim bir çok ürün bitmiş kampanya kapsamında stoklarda olur mu? yada kampanya süresi ni uzatmak gibi bir düşünce var mı? Çalışmalarınızda kolaylıklar bol kazançlı işler dilerim.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
karbon cam bezi almak istiyorum gelecek denmişti ama yardımcı olur musunuz
Merhaba, Carbon bezlerin stoklara girmesi yılbaşını bulacak gibi. Mikrofiber ürünlerimiz geldiğinde ayrı bir kampanya yapabiliri. :)

@DetayDeposu Merhaba hayırlı olsun. Değerli forum üyeleri için yapmış olduğunuz kampanya jest içinde şahsım adına teşekkür ederim. Almak istediğim bir çok ürün bitmiş kampanya kapsamında stoklarda olur mu? yada kampanya süresi ni uzatmak gibi bir düşünce var mı? Çalışmalarınızda kolaylıklar bol kazançlı işler dilerim.
Merhaba Gökhan bey, kampanyadan dolayı aşırı talep olan ürünlerimiz maalesef kısa sürede tükendi. İlgili ürünler ve yeni ürünler için siparişimizi geçtik. Stoklara girdiğinde belirli süre için kampanyayı uzatabiliriz. Sitemiz üzerinden epey “gelince haber ver” talebi oluştu. Kampanyadan bu ürünlere ulaşamayan arkadaşlar için ürünler stoğa girdiğinde gereken indirimi sağlayabiliriz. :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Herkese merhaba,

Kampanyaya katılım gösteren tüm Detailforum ailesine ve yönetime teşekkür ederim. Teknik kısımlarda yardımcı olan destek sağlayan sayın @Pro Ahmet adminimize ayrıca teşekkür ederim.

Yoğun ilgi gösterilen 13-14 kalem ürünümüz kampanya devam ederken tükendi. Bu ürünler için çok sayıda “gelince haber ver” bildirimi oluşturuldu. Bu ürünlerde kampanya’dan yararlanamayan arkadaşlar ürünler yakında stoğa tekrar girdiğinde özelden ulaşabilirlerse kampanya dahilinde gereken indirimi sağlarız.

Göstermiş olduğunuz ilgi ve desteğinizden ötürü hepinize çok teşekkür ederim.

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
iş güç yoğunluğundan ne kampanyaya ne arabamı yıkamaya bakmıştım ama aklımdaydı.
merak ettiğim birkaç ürünü de bugün sipariş geçtim ben
sipariş no: 23112022110836-bfq

yazarken farkettim, sipariş no, tarih ve saate göreymiş :D

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
iş güç yoğunluğundan ne kampanyaya ne arabamı yıkamaya bakmıştım ama aklımdaydı.
merak ettiğim birkaç ürünü de bugün sipariş geçtim ben
sipariş no: 23112022110836-bfq

yazarken farkettim, sipariş no, tarih ve saate göreymiş :D
Abiler, bilmedigimden soruyorum. 5 sise icin 4 baslik cikti. Eksik mi geldi acaba?

Emin bey merhaba, öncelikle siparişiniz için teşekkür ederiz.

bir yanlışlık meydana gelmiş başlık eksik gelmiş en kısa sürede eksik başlığı tarafınıza iletmiş olacağız.

yaşadığınız bu durumu telafi etmek adına özür maiyetinde ilgili üyeliğinize bir sonraki alışveriş için %10 indirim tanımlayacağız. :)

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Emin bey merhaba, öncelikle siparişiniz için teşekkür ederiz.

bir yanlışlık meydana gelmiş başlık eksik gelmiş en kısa sürede eksik başlığı tarafınıza iletmiş olacağız.

yaşadığınız bu durumu telafi etmek adına özür maiyetinde ilgili üyeliğinize bir sonraki alışveriş için %10 indirim tanımlayacağız. :)
Guzel telafiniz icin tesekkurler, sadece baslik icin kargo cikarmayin sizde.
Bir sonraki siparisime eklerseniz sevinirim :melekx:

OY53

Acemi Detaycı
Üye
İl
istanbul
Siteye üye olmadan alışveriş yapmıştım yanlış ürün gönderildi tarafıma.Nasıl bir yol izlemeliyim ?

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
k2 pro markasının yurtdışında araç servis/tamir ürünleri vsde varmış
Türkiye'ye getirme planınız var mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...