Herkese merhaba,
Hemen hemen herkesin konularında lastik temizliği ile ilgili kısım kısım anlatımlar olmuştur, ama sadece buna ait bir konu olmaması nedeniyle bu konuyu kendi uygulamalarımdan ayrı bir başlık altında paylaşmak istedim.
Diğer uygulamalarım için bu linki inceleyebilirsiniz;
Cilala Parlat.
Arabayı pek sık kullanmadığım için kışlıkları değiştirme ihtiyacı hissetmedim ama lastiğin yapısının bozulmaması için en kısa zamanda yazlıklara geçiş yapacağım. Hazır sokağa çıkma yasağı da varken yazlıkları eve çıkardım ve temizledim.
Anlatımı oldukça sadece tutmaya çalışacağım, amacım bir nebze olsun lastik temizliği detayı hakkında fikir verebilmek. Araba üstünde de uygulama şekli hemen hemen aynıdır. Jant takılı ve lastik sabitken çalışması biraz daha zordur, kullanılan malzemeler ve kullanım yöntemi değişmez.
Lastik temizleme için ihtiyaç listesi;
Lastik temizleme fırçası,
Detay fırçası,
Güçlü bir apc ya da degreaser,
Güçlü bir şampuan,
Şart değil ama varsa dedike bir lastik temizleyici.
Kurulamak için bez.
Yazlıkları temizlemeden muhafazaya almıştım, bu nedenle de yağmurun, çamurun, tuzun, yol pisliklerinin hepsi lastik üzerindeydi.
Bimden aldığımız sarı degreaser ile lastiklerin ön ve arka yüzüne sıkıp bir müddet bekledim. Gerçekten yağı kiri çok iyi çözdü.
Ardından çok kuvvetli sayılabilecek bir oranda hazırladığım B33 ve su karışımını modifiyeli veta pompa yardımıyla köpük formunda lastiğe uygulayıp bir süre bekledim. Ve fırçaladım. Ara dere yerler için detay fırçası kullandım, fakat detay fırçasının ucunu kesip biraz daha dirençli ve sert olmasını sağlamıştım. Eğer normal detay fırçasıyla müdahale etmeye çalışırsanız böyle kirli bir lastikte faydasını göremezsiniz.
Kiri çok rahat görebilirsiniz, bu işlemi bir kaç kez tekrarladım, köpük fırçaladığınızda beyaz oluncaya kadar işleme devam etmelisiniz. Degrease, apc, ya da çok güçlü bir şampuan, elinizde ne var kullanabilirsiniz. Yalnız yağdan ve eski korumadan arındırmak için tavsiyem duruma göre bir degreaser bulundurmanızdır.
Gerçek beyaz budur
Artık lastik tertemiz, ama ben tetenek adamım, demir tozu sökücü uyguladım lastiğe, fırça ile yaydım, sonra tekrar apc ile fırçalayıp duruladım.
Before afterları severiz
Temizlik ardından lastiği korumaya almaya geldi sıra, bunun için tercihim turtle wax jet black oldu. Zaten lastik boyası gibi bir şey bu ürün, ürünü nur lef lef ayakkabı süngeri ile 2 kat olacak şekilde lastiğe uyguladım. Bu arada öncesinde kuru lastiğe 1:1 oranda ipa ile temizledim ki koruma iyi tutunsun.
Katlar arası çok beklemedim, çünkü balkonda uyguladım ve hava çok sıcaktı, hemen kurudu diyebilirim. Bu üründe kat atılacaksa kış aylarında 5-10 dakika beklenmeli.
Aşağıdaki tek kat sürülmüş hali.
50:50 yapalım, yine tek kat uygulanmış hali;
TW Jet Black Tire kullanma sebebim lastiğin solmuş rengi geri kazandırmak istememdi. TW Ceramic Spray Coating arkasında lastiklere de uygulanabileceği yazıyordu. Bu affeder miyim? Tabii ki etmem
Bir kaç fıs her lastiğe geçtim ardından kuru bezle üzerinden geçip fazlalıkları aldım.
Sonuçta hem görünüm hem koruma olarak iyi duruma gelmiş bir lastik seti elde ettim.
Bu da final;
Ceramic'in 24 saat kürleşme süresi var, bu süre dolunca belki bir kat daha uygularım. Duruma göre su iticilik videosu da çekmeye çalışırım
Herkese teşekkürler.