Dinlerken Zevk Aldığımız Şarkılar

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@adıgüzel paylaşımınızı siyaset içerikli olduğundan ben sildim. Bir şarkının yasal olması, siyasi olmadığı anlamına gelmez. Keyifli forumlar.

adıgüzel

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@Murat bey.Ben yazdığımın arkasındayım.Silerseniz beni silin dedim.Siyaset felan yapmadım.Şimdi ben sizden son bir kez bir şey istiyorum.Benim üyeliğimi iptal edin lütfen silin.Arkadaşlar herkese hakkım helaldir.Sizde hakkınızı helal ediniz.Ancak @Murat kardeş hariç.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Benden yana helal olsun @adıgüzel

Bir şarkı yüzünden bu şekilde bir paylaşımda bulunmamanızı isterdim. Üzüldüm şahsen.

seran

Çaylak Detaycı
Üye
@Murat bey.Ben yazdığımın arkasındayım.Silerseniz beni silin dedim.Siyaset felan yapmadım.Şimdi ben sizden son bir kez bir şey istiyorum.Benim üyeliğimi iptal edin lütfen silin.Arkadaşlar herkese hakkım helaldir.Sizde hakkınızı helal ediniz.Ancak @Murat kardeş hariç.
Bu şarkının silinmesi hiç hoş olmamış. Denilen sanatçı bu ülkenin içinden çıkan bir önemli bir değer, sevseniz de sevmeseniz de.

Şunu da belirtmek isterim çok fazla paylaşımım olmasa da severek takip ettiğim forumda, silinen konular, silinen mesajlar, silinen üyelikler ne kadar çok arttı. Öyle ki Ki bu mesajımın da silinip silinmeyeceği meçhul. Önemli kıstaslara, çizgilere sözüm yok ama son zamanda yaşananlardan sonra forum artık eski tadı vermiyor.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bu şarkının silinmesi hiç hoş olmamış. Denilen sanatçı bu ülkenin içinden çıkan bir önemli bir değer, sevseniz de sevmeseniz de.

Şunu da belirtmek isterim çok fazla paylaşımım olmasa da severek takip ettiğim forumda, silinen konular, silinen mesajlar, silinen üyelikler ne kadar çok arttı. Öyle ki Ki bu mesajımın da silinip silinmeyeceği meçhul. Önemli kıstaslara, çizgilere sözüm yok ama son zamanda yaşananlardan sonra forum artık eski tadı vermiyor.
Siyasi görüşü ne olursa olsun hepsi bu ülkenin değerleri. Fakat bunun paylaşım yeri burası değildir. Forum kurallarımıza da aykırıdır.
Biz forumumuzun seviyesini herkes için korumaya çalışıyoruz. Yukarıdaki mesajlarımda da göreceğiniz gibi her insan bizim gözümüzde kıymetlidir.
Keyifli forumlar.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Sizleri seviyoruz severek takip ettiğiniz forumda daha fazla paylaşım yapmanızı bekliyoruz.

Keyifli forumlar...

DENİZLİ

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Kime canım desem canımı alır,
Öyle bir karalı bahtım var benim.
Kime iyilik etsem kötülük gelir,
Kuruya tecellim işim zor benim..