Test güzel, onu bir önceki mesajımda yazdım.
Fakat çok önemli bir kaç noktaya değinmek istiyorum. Öncelikle yazdıklarımın yanlı olduğunu düşünebilirsiniz. Moderatör olduğu için böyle yazıyor diyebilirsiniz. Oldukça objektif olarak yazmaya çalışacağım. Dilerseniz yazdıklarımı teyit edebilirsiniz.
Şimdi testi yapılan ürün "Dr Beasley Ebony Polish" . Sadece meraktan Google'dan Dr Beasly Ebony Polish test olarak arattım. Türkçe olarak herhangi bir yerde incelemesi yapılmış mı ona baktım.
Yapılmamış. Zaten nasıl yapılsın, ürünün galonunu 480 liraya satmaya çalışıyorlar. (Gerçi 1 litre menzerna 3800 den biraz pahalı, ama galon olarak pahalı.) Kim alır, test eder.
Sonrasında Google'dan "Dr Beasley Ebony Polish review" olarak arattım. İngilizce elbet bir yerlerde ürünü test eden olmuştur diye düşünerek. Onu da bulamadım. Autogeek'e baktım, orası da ürüne yabancı; alıp test eden olmamış. Şunu belirtmek istiyorum, belki şu an için üye sayımız az olabilir. Fakat şahsi kanaatim, katılırsınız katılmazsınız, şu an için TR'de detailing anlamında en kaliteli içerik üreten forum budur. Burdaki çoğu inceleme konusunu, bırakın Türkçe, yabancı kaynaklarda bile bulmanız zor. Ki Amerikan ürünleri hakkında objektif yabancı kaynak bulmak oldukça zor, onu da belirteyim.
Hatta burdaki konu sahiplerinin de rızası olursa, bu tarz inceleme(review) konularını İngilizce'ye çevirip ayrıca foruma eklemek istiyorum. Bu sayede internette "review" olarak aratan da içeriklere kolaylıkla ulaşabilir.
Saygılar.