Dragstar, grand cherokee 4.7 rutin yıkama ve bakım uygulamaları.

İdris

Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
@Dragstar, eline saglik sensei forumda oldugumdan beri jantlara nigrin kullaniyosun :nazar: :Dhatta forumda bahside geciyor demir tozunu kullaniyosun olumsuz bi durumla karsilastin mi

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık sensei
Uygulama mekan ürünler işçilik hepsi on numara
Maaşallah :nazar:
Araçları sıraya koydun sanırım
Sabırsızlıkla BMW’yi de bekliyorum

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Abi ellerine sağlık,

iki sorum var,

1) Nanolex şampuan kullandıklarının arasına koysan sıralamada kaçıncı olur?

2) o tavana işlem yaparken yükselmek için ne kullandın? :D nedense SUV ve bu tarz yüksek araçları detayda gördüğümde tavanı gördükçe kendim strese gidiyorum :)
Teşekkürler Nanolex reativ şampuan parlaklık olarak 2-3 sıraya oturur. Tavana alüminyum çapraz merdivenim var onunla çıkıyorum. Diğer türlü boyda kısa ulaşmanın imkanı yok.

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Eline sağlık Sensei, özlemişiz koca oğlanı. Bunun tadını hiçbir şey vermiyordur sana Sensei
Teşekkürler master en çok uğraştıran bu aracım oluyor ama detay sonrası büyük olduğu için izlemesi çok keyifli oluyor.

Ya abi, eline koluna sağlıkta. Garaja mı dibim düşsün ? uygulamanın güzelliğine mi ? :D
Teşekkürler

Teşekkürler

@Dragstar, eline saglik sensei forumda oldugumdan beri jantlara nigrin kullaniyosun :nazar: :Dhatta forumda bahside geciyor demir tozunu kullaniyosun olumsuz bi durumla karsilastin mi
Teşekkürler demir tozu ürünü yıllardır kullanıyorum olumsuz hiç birşey ile karşılaşmadım.

Maşallah çok şahane olmuş. Ellerine sağlık pîrim:nazar:
Teşekkürler hurşit

Ellerine sağlık sensei
Uygulama mekan ürünler işçilik hepsi on numara
Maaşallah :nazar:
Araçları sıraya koydun sanırım
Sabırsızlıkla BMW’yi de bekliyorum
Teşekkürler sırada bmw var

DENİZLİ

DODANLI

Amatör Detaycı
Üye
İyi günlerde kullanın. Piyasada böyle gerçek demir arabaları görmek çok güzel. Kondüsyonu da çok güzel duruyor maşallah. Detaylı temizlikte şanına yakışır şekilde olmuş, ellerinize sağlık.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Herkese merhaba

Rutin yıkamalarımız devam ediyor. Kar çamur derken epey bir kirlendik.

Önce iç kısımları süpürdüm ve tüm halı kısımları valet pro carpet ile temizleyip ıslak kuru süpürge ile çektim.

Deri aksama flowey leather cleaner i sulandırarak uyguladım normalde sulandırmadan kullanılıyor böyle denemek istedim.

Temizlik sonrası arka koltuk.

İç trimlere sonax matt effect kullandım.

Ve geçiyoruz dış kısımlara

Jantlardan başlayalım jantlara nigrin jant temizleyici ile temizlik.

Jantlara bir perde basıçlı su geçtikten sonra araba çok kirli olduğu için b33 ve ceviz karışımını foam lance ile uyguladım.

Basıçlı su geçtim ve çift kova yıkama ile devam ediyoruz çift kova yıkamada nanolex reativ şampuan ve uzun tüylü koyun yünü eldiven kullandım.

Çift kova yıkama bittikten sonra klin duo ile kurulama yaptım.

Kurulama işlemi bittikten sonra soft99 platinum liquid uyguladım. Ürünün finali çok güzel ipeksi ve parlak koruma süresi olarak fazla beklentim yok ama finalini çok beğendim.

Lastiklere gyeon tire ve davlumbaza exup lastik ürünü uyguladım ve bitirdim.

Birkaç final fotosu gelsin.

DENİZLİ
Ellerinize sağlık, arkada alfa yanıyor maşallah