Dragstar, grand cherokee 4.7 rutin yıkama ve bakım uygulamaları.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhabalar rutin yıkamalarımız devam ediyor bu yıkamamız yasaklardan bir hafta önceydi Önce kirli haklerimiz

Önce her zamanki gibi jantlardan başlıyoruz. Nigrin ile devam Bu kadar kirli jantlarda fırçalamaya bile gerek kalmadı.

Ön yıkama işleminde foam lance magifoam ve ceviz kullandım.

Çift kova yıkamada sonax wash politır kullandım aslında ürün direk sünger üzerine dökülük uygulama yapılıyor boyu üzerindeki donuk tabakanın kaldırılmasında yardımcı oluyor ben direk çift kova içerisine kullandım finalde güzel bir yüzey bıraktı.

Çift kova yıkamı işlemi bittikten sonra kurulamaya geçiyoruz. Kurulamayı ıslak yüzeye sonax bsd sıkıp klin duo havlu ile yaptım.

İç kısımda shine garage interion quick kullandım gğzel mat bir finali var.

Lastiklerde car pro perl kullandım.

Birkaç final fotosu atalım aracın final polisaj zamanı yaklaşmış bir dahaki uygulamamız daha kapsamlı olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

usurer

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
elinize sağlık tertemiz olmuş, keşke şu amerikanlara uygun fiyata elektrikli motor takılsa. ömürlük araçlar

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kara tank mis gibi olmuş Sensei elinize sağlık:) shiny garage in toz toplama durumu nasıl? Bir hafta olmuştur sanırım süreli

ihsanayna

Amatör Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Maşallah eline sağlık abi. Bsd bendede bitmeyen bir ürün. Islak kullanımda aracı durulayıp bsd sıkıp kurulayarak mi yoksa pw gibi bsd sıkıp onuda mi durulama şeklinde.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
BSD bir türlü bitmiyor :) Eline, emeğine sağlık, makina yine cayır cayır yanıyor :)
Teşekkürler efenim

Ellerine sağlık abi. Tank gibi duruyor masallah :)
Teşekkürler

elinize sağlık tertemiz olmuş, keşke şu amerikanlara uygun fiyata elektrikli motor takılsa. ömürlük araçlar
Teşekkürler fazlada kullanmadan 100 km de 20 litre yakıt ile prins lpg ile şuanlık aramız iyi

Bir Süleyman Bey klasiği daha.. Asıl yeni Bmw yi merak ediyorum?
Teşekkürler şu an abimin garajda onada güzel bir uygulama yapacağız.

Kara tank mis gibi olmuş Sensei elinize sağlık:) shiny garage in toz toplama durumu nasıl? Bir hafta olmuştur sanırım süreli
Teşekkürler Hocam ürünün toz performansı iyi ama tamda toz incelemesi yapmadım gözüme takılan kötü bir durum olmadı.

Maşallah araca, çok güzel bir uygulama olmuş :)
Teşekkürler

Maşallah eline sağlık abi. Bsd bendede bitmeyen bir ürün. Islak kullanımda aracı durulayıp bsd sıkıp kurulayarak mi yoksa pw gibi bsd sıkıp onuda mi durulama şeklinde.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler durulama sonrası ıslak araca panel panel sıkıp kurulama yapıyorum.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Suleyman hocam eline saglik rutin temizlikte güzel islemler :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam elleriniz dert görmesin ne yalan söyleyeyim en çok bu aracınızın uygulamalarını seviyorum. Asi amerikan sıfır kondisyonunda maşallah. Bu arada chopper motorunuz duruyor mu?

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık Süleyman abi. Sonax ın bu ürününü hiç tecrübe etmemiştim. Güzelmiş :begenixx:
Teşekkürler Can

Abi ellerine sağlık çok güzel olmuş Maşallah.
Teşekkürler

Hocam elleriniz dert görmesin ne yalan söyleyeyim en çok bu aracınızın uygulamalarını seviyorum. Asi amerikan sıfır kondisyonunda maşallah. Bu arada chopper motorunuz duruyor mu?
Teşekkürler Hocam chopper duruyor motor olmazsa olmazımız