Herkese merhaba
Arada kışında yol yapsakta yaz geldi her gün kullanımda tam motor sezonu açılıyor. Ramazanda fazla yormadan makinamızı yıkadım.
Ön yıkamada flowey Ev 13 kullandım. Ürünü 150 ml + 850 ml su olarak kullandım çok güzel köpük yaptı.
Basınçlı suyumuzu en düşük konuma 140 bara alıp basınçlı su geçtim. Arkasından hava ve klin duo mini yardımıyla kurulamamızı yaptım.
Kurula sonrasında süprizimiz var benzin depo kapağının içerisindeki cıvatanın bir tanesi düşmüş ve kapak tam oturmamış yolda benzin sızmış deponun verniği yanmış diye ödüm koptu.
Neyseki sonax perfect finish ile hafifden bir polisajla olayı çözdüm.üstünede jayswax ceramic wax uyguladım.
Krom ayak basamaklarını autobrite metal worx ile parlattım bunun finalini çekmemişim sonra ekleme yaparım. Krom ürünleriyle ilgili tekrardan birşey dikkatimi çekti bu ürünlerin içerisinde sağlam aşındırıcı var benim pedalların kromu sert kromaj olduğu için bişey yapmıyor ama abs üstü krom kaplamalarda harelenme yaptırabilir o kısımlarda normal polisaj ürünü kullanmak daha mantıklı.
Bir kaç resmi koyalım bol resimli uygulamalarım gelecek efenim
Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ