Dragstar, v star 1100 rutin yıkama ve bakım uygulamaları.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Herkese merhaba

Arada kışında yol yapsakta yaz geldi her gün kullanımda tam motor sezonu açılıyor. Ramazanda fazla yormadan makinamızı yıkadım.

Ön yıkamada flowey Ev 13 kullandım. Ürünü 150 ml + 850 ml su olarak kullandım çok güzel köpük yaptı.

Basınçlı suyumuzu en düşük konuma 140 bara alıp basınçlı su geçtim. Arkasından hava ve klin duo mini yardımıyla kurulamamızı yaptım.

Kurula sonrasında süprizimiz var benzin depo kapağının içerisindeki cıvatanın bir tanesi düşmüş ve kapak tam oturmamış yolda benzin sızmış deponun verniği yanmış diye ödüm koptu.

Neyseki sonax perfect finish ile hafifden bir polisajla olayı çözdüm.üstünede jayswax ceramic wax uyguladım.

Krom ayak basamaklarını autobrite metal worx ile parlattım bunun finalini çekmemişim sonra ekleme yaparım. Krom ürünleriyle ilgili tekrardan birşey dikkatimi çekti bu ürünlerin içerisinde sağlam aşındırıcı var benim pedalların kromu sert kromaj olduğu için bişey yapmıyor ama abs üstü krom kaplamalarda harelenme yaptırabilir o kısımlarda normal polisaj ürünü kullanmak daha mantıklı.

Bir kaç resmi koyalım bol resimli uygulamalarım gelecek efenim

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Abi maşallah canavara. Sıfır kondisyonunda resmen. Ellerine sağlık. :alkis:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Herkese merhaba

Arada kışında yol yapsakta yaz geldi her gün kullanımda tam motor sezonu açılıyor. Ramazanda fazla yormadan makinamızı yıkadım.

Ön yıkamada flowey Ev 13 kullandım. Ürünü 150 ml + 850 ml su olarak kullandım çok güzel köpük yaptı.

Basınçlı suyumuzu en düşük konuma 140 bara alıp basınçlı su geçtim. Arkasından hava ve klin duo mini yardımıyla kurulamamızı yaptım.

Kurula sonrasında süprizimiz var benzin depo kapağının içerisindeki cıvatanın bir tanesi düşmüş ve kapak tam oturmamış yolda benzin sızmış deponun verniği yanmış diye ödüm koptu.

Neyseki sonax perfect finish ile hafifden bir polisajla olayı çözdüm.üstünede jayswax ceramic wax uyguladım.

Krom ayak basamaklarını autobrite metal worx ile parlattım bunun finalini çekmemişim sonra ekleme yaparım. Krom ürünleriyle ilgili tekrardan birşey dikkatimi çekti bu ürünlerin içerisinde sağlam aşındırıcı var benim pedalların kromu sert kromaj olduğu için bişey yapmıyor ama abs üstü krom kaplamalarda harelenme yaptırabilir o kısımlarda normal polisaj ürünü kullanmak daha mantıklı.

Bir kaç resmi koyalım bol resimli uygulamalarım gelecek efenim

elinize saglık sayın üstad @Dragstar . yaza hazırlık yıkamasıfresh bir giriş olmuş. autobrite metal worx güzel ürün ama benim de testim vardı bu üründe en az çizen metal ürünlerinden bir. ama mutlaka bu metal ürünleri çiziyor. bu tespitinize katılıyorum. kritik bölgelerdeki araç kromlarında kullanılmamalı. ama tabi cinteliyle beraber önemsiz araç harici ev aletleri gibi oksitli yüzeylerde harekalar yaratıgıda bi gerçek.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba

Bu aralar sürekli motor kullanıyorum ve Bu gece Haftalık Rutin yıkamamızı yaptım. Genellikle sadece tozlu olduğu için ön yıkama yapıp kurulamaya geçiyorum.

Ön yıkama şampuan tercihim flowey ev 13 oldu. Foam lance de 150 ml ürün üzerine 850 ml su ilavesi ciddi köpük yapıyor.

Basınçlı suyun arkasından yaprak üfleme makinası ve klin duo mini ile kurulamamızı yaptım.

Kurulamamın arkasından zymöl deep gloss detailer ile ortalık canlansın.

Lastiklere soft99 diogloss kullandım

Birkaç final resmi gelsin.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Süleyman özledik detay uygulamalarını rutine bile hasret kaldık. Mevsim güzel garaj güzel kendi kendine zevk yapma biraz paylaş uygulamaları buradan. :) Ellerine sağlık kazasız belasız doya doya bir motor sezonu olsun

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Süleyman özledik detay uygulamalarını rutine bile hasret kaldık. Mevsim güzel garaj güzel kendi kendine zevk yapma biraz paylaş uygulamaları buradan. :) Ellerine sağlık kazasız belasız doya doya bir motor sezonu olsun
Teşekkürler güzel bir jeep uygulaması geliyor.