Dragstar, v star 1100 rutin yıkama ve bakım uygulamaları.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
eline saglık süleyman usta bol paylaşımlı konularını arattırma bize

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
:nazar:Şu makinaya temiz temiz bakmaya doyamıyor insan. Yalnız bir şey dikkatimi çekti abi jantlara çok nadir ayrıca bir temizlik yapıyor gibisin. Hatta geri doğru bütün sayfalara tekrar baktım demirtozu temizleyici uyguladığını göremedim. Var mı bir sebebi?

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
:nazar:Şu makinaya temiz temiz bakmaya doyamıyor insan. Yalnız bir şey dikkatimi çekti abi jantlara çok nadir ayrıca bir temizlik yapıyor gibisin. Hatta geri doğru bütün sayfalara tekrar baktım demirtozu temizleyici uyguladığını göremedim. Var mı bir sebebi?
Teşekkürler jantlara harici bir ürün kullanmamaya çalışıyorum sebebi krom teller hassas oluyor eğer zor çıkan bir kir durumu varsa çift kova esnasında mini yıkama eldiveni veya wool fırça ile bi tur geçiyorum.

Krom tellerde demir tozu kullanımı en masum olan demir tozu temizleyiciyi en agresif ürün yapabiliyor krom tel üzerinde kullanımı sakıncalı.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sıcak yaz günlerinde Arabalar garajda yatmaya devam etsin biz canavarla ilgilenelim. Bugün Rutin yıkamamızı yaptım.

Sadece tozlu olduğu için sadece ön yıkama yaptım ön yıkamada flowey ev13 ürününü kullandım.

Yıkama işlemi bittikten sonra alt kısımlarda 3-5 nokta zift olmuş onları yıllar önce aldığım meguiars tar bug remover ile temizledim.

Sonrasında yine yaprak üfleme makinası ile kurulama yaptım. Korumayı tazelemek adına infinity wax glass canopy uyguladım. Parlaklık ve bonuklanması güzel bir ürün ama Uygulama ve silme kısmı biraz zor.

Sonrasında deri çanta kısımlara bir ara indirimden aldığım soft99 deri ürününü kullandım ürün aynı zamanda evdeki deri koltukların da kullanılıyor asıl amacıda oymuş

Birkaç final resmi

DENİZLİ

Son düzenleme:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
eline sağlık Sensei, Canopy güzel ürün, dayanımda güzel ama dediğin gibi uygulama işkence.
Arabaları özledik ama:(

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Üstadım ellerine sağlık.
Wj ile araziye çıkıyor musunuz bilmiyorum ama wj nin yoğun kir sonrası uygulamasını merak ediyorum.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Üstadım ellerine sağlık.
Wj ile araziye çıkıyor musunuz bilmiyorum ama wj nin yoğun kir sonrası uygulamasını merak ediyorum.
Teşekkürler Piknik türü hafif arazi yapıyorum ama sağlam çamur banyosu yaptırırım. Kışa doğru uygulaması gelir.

DENİZLİ

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Süleyman ellerine sağlık @Dragstar gayet güzel olmuş makine de ortalığı yakıyor sezon da tam uygun ama bana gene de kaytarıyorsun diğer araçları paylaşmıyorsun yeterince gibi geliyor :)

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba

Kış sebebi ile 3-4 aydır motor kullanmıyorduk. En son biraz zorlu ve kirli bir yolculuk yaptık. Ne kadar bu aylarda az binsekte temiz sursun istedim.

Kirli halimiz.

Foam gun hava tabancası ile 1/4 şeklinde ceviz uyguladım.

Mükemmel bir yağ kir çözme kabiliyeti var sinek pisliğide hiç umrunda değil.

Basınçlı su geçtikten sonra kurulamaya geçiyoruz kurulamada güçlü yaprak üfleme makinası kullandım.

Kalan sular ıslak yüzeye meguiars hybrid wax sıkıp klin duo mini ile kuruladım.

Çantalara spritz uyguladım.

Birkaç final resmi gelsin.

DENİZLİ

Son düzenleme: