@M U R A T @Paian Ben Mi Box kullanıyorum. Beni fitil etti dediğim olumsuzlukları, internete uzak bir yerdeyse stabil çalışmıyor, Youtube internetten dolayı akıcı olamazsa donuyor aklı felan gidiyor, hop reboot atmanız gerekiyor. Legal yollardan da kablo ile bağlayamıyorsunuz, çünkü üstünde 1 adet usb, 1 adet,adaptör, bir de hdmi girişi var. USB to Lan çevirici işe yarar mı bilmiyorum, denemem lazım. Eğer kumandayı uzak bir yere götürürde bağlantısını koparırsanız yine reboot atmanız gerekiyor (adaptörü söküp takarak) çünkü üstünde hiç tuş yok. Bir de kumandadan kapatıp açtığınızda hiç kendini yenilemiyor, misal youtube da x videosu açıkken kapattınız, ertesi gün gelip açtınız tekrar o x videosundan devam ediyor. Güzel yönlerinden biri çok küçük cep telefonu gibi cebinize koyabilirsiniz. Kumanda da sesli arama özelliği var, Türkçe algılıyor ama legal yollardan Chrome yükleyemediğiniz için aramayı youtube için yapıyor. Çok fazla uygulama seçeneği yok. ama Netflix, Puhu, Spotify gibi uygulamalar var. TV+ var eğer aboneliğiniz varsa. En akılsız TV nizi bile smart tv ye çeviriyor. Köyde felansanız telefonunuzun internetini bağlayıp bile kullanabilirsiniz. Akıllı tv özelliklerinin hepsini sunuyor, ve Android TV altyapısına sahip. Ama internet problem yaşatıyor, ben ona ayar oldum ya modemin olduğu yere götüreceğim ya da kablo işini bir şekilde ayarlamam lazım.